Hirdetés

2018. október 24., szerda

Gyorskeresés

Hirdetés

Hozzászólások

(#1) anevemearl


anevemearl
(fanatikus tag)

Hadd látom :-)

Volvo 850 - mert mindenkinek kell egy rénszarvas :D - nyolcotvenes.blog.hu - ha látni akarod, hogy újul az autó... :-)

(#2) sketchifun válasza anevemearl (#1) üzenetére


sketchifun
(senior tag)

Most megilyedtem, mert faternak is volt egy ilyen kocsija, kettő hétig. De más volt a rendszám.

Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán

(#3) Luck Dragon


Luck Dragon
(PH! kedvence)

Legyen vele szerencséd és szolgáljon téged sokáig.

A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line. Xiaomi Redmi Note 4 & Redmi 4X & MI A1 B20. Logout összehasonlítás.

(#4) akaszajanos


akaszajanos
(kvázi-tag)

Vaaa, egy Volvo! :B Használd egészséggel a Szarvast! ;)

MacBook Air 2015 early + Mágikus Cincogó, iPhone 6 & Yamaha EPH-100, Dell OptiPlex 330 DT (OpenMediaVault Server), OptiPlex 790 DT i3 2120 + Win10 PRO

(#5) seolwon


seolwon
(kvázi-tag)

Párszor már elgondolkodtam rajta hogy a "a színesfém orientált nemzetiségű" nepperek miből tudnak profitot csinálni, ha nincs olyan ember aki venne tőlük valamit. Most közelebb jutottam a magyarázathoz.
Mindenesetre örülök, hogy nem lett rossz vétel. :)

(#6) anevemearl


anevemearl
(fanatikus tag)

Köszönöm szépen mindenkinek! :R

seolwon: Teljesen egyszerű. A legtöbbször azokon, akik nagyon megszorultak. Picsaolcsón megveszik az autókat (mint a nepper előtti tulajtól megtudtam, 5 számjegyű összegért került hozzá a Volvo is, majd megcsinált pár dolgot rajta), majd piaci középáron eladják. Ha tiszta a papír, igazából win-win, csak az jár rosszul, akitől ő megveszi... :( A közvetlen szomszédságomban él egy hasonló ember, ő a ritkán mozgatott autókat cetlizi, majd előadja mennyire jó az embernek ha megszabadítja a "sok köztehertől", és ez elég gyakran be is jön. Kis gyógymasszázs után megy a hahu-ra.
Emberem mondjuk nagyon buta volt, mert abban a hitben élt, hogy dupla átírásos, ezért volt alapból 300 az autó. :) Pedig a 1818-at kb 2 perc kifaggatni. :D

Volvo 850 - mert mindenkinek kell egy rénszarvas :D - nyolcotvenes.blog.hu - ha látni akarod, hogy újul az autó... :-)

(#7) seolwon válasza anevemearl (#6) üzenetére


seolwon
(kvázi-tag)

De őt az átírás elmulasztásáért nem fogják megbüntetni?
Mi is eladtunk egy kocsit egy ilyennek, nem íratják át, össze-vissza autópályáznak, mi meg kaptuk a csekkeket. Valakinek csak ki kell majd fizetni az átírást és az egyéb bírságokat.
Az biztos, hogy én nem, hogy nem veszek ilyentől, de el sem adok neki.

A másik hogy mikor kocsit néztünk ismerősömnek voltunk megnézni egy ilyen nepper által árult autót. Sajnos a telefonból nem derült ki. Ott a helyszínen mondta hogy olcsón vette a kocsit mert folyt a szelepfedél tömítésnél az olaj, meg pár apróság. De ő levette kinyomta "szilóval" és azóta jó... Ha ilyen trükkökkel pofozzák ki az autókat akkor az egy időzített bomba lesz. Mi történik egy turbódízel kocsival ha a "sziló" belekerül az olajba?

(#8) 8th


8th
(őstag)

Grat. az új szekérhez. Lassan átlépvén a negyedik ikszet egyre többet nézegetem a hidrós citromokat pedig régen el nem tudtam volna képzelni magam egy Xantiában. Félek mire rászánom magam vagy nem marad egy darab sem belőlük vagy olyan drágák lesznek mint most a normális BX-ek.

"Egy szép nap becsukom magam mögött az ajtót. Elfogy a kenyerem elfogy az ellenség. Egy mázsás hajnalon meg nézem én is, közelről, milyen messze az ég."

(#9) anevemearl válasza seolwon (#7) üzenetére


anevemearl
(fanatikus tag)

Okoskodnak. Bianko adásvételi, üzembentartói... Többen így akarták elvinni a Xantiát is.

8th: Mostanság kell Xantiát venni, az ára még nem indult felfele, 300 körül már hibamentes példányok vannak. :) 400 fölött HDI-k is, de azokat én nem javaslom.

Volvo 850 - mert mindenkinek kell egy rénszarvas :D - nyolcotvenes.blog.hu - ha látni akarod, hogy újul az autó... :-)

(#10) Redneck


Redneck
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Bazzeee, nekem nagy fétisem a Xantia. Ha előbb tudom legalább megnéztem volna... :W Igaziból drágább és újabb autókat nézek, de vannak régiek amit megvennék első autónak. Csak magánszemélytől és szerelővel, a nepperes okosított gépeket meghagyom másnak, a körítéssel és a hülye rabló dumákkal együtt!

Gratulálok a Volvohoz, a régebbi hasonlóhoz majdnem hozzájutottam egyszer, de végül az idős tulaj úgy döntött megtartja mert a szívéhez nőtt. :DD

Play Hard GO pr0! - A bugfix a hiba véglegesítése a programban. http://steamcommunity.com/id/redneck026/

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.