Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
Ez aranyos, de pont a 3-4 másodpercet mondja ő is lassúnak. Én hidegindításnál (jó ez a kifejezés
) rögtön megkapom a messenger beszélgetéseimet, az animáció kétszeresre van gyorsítva a fejlesztői beállításokban. A rögtön így azt jelenti, hogy max. fél másodperc, de lehet, hogy kevesebb, nem kell várni. Megjegyzem, hogy a 2015-ös A5 nem tudta ezt, persze az még egy korábbi messenger verzióval volt, most ezért nem nézem meg a rokon telefonján. -
Burt1793
veterán
válasz
üzenetére
Na, ezt már elhiszem.
Nekem is a 100-as messenger van fent, láttam más telefonokat, ott is 1-2 másodperc kell bezárt állapotban, s7-nek rögtön megy, de jövőre már ennek is 2 másodperc lesz, hogy legyen ok az s8-ra... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
WP-t a 10es előtt elhagytam, próbáltam megvárni, de annyira szar volt, hogy nem bírtam. A Lumia930-as topikból ki is tiltottak, mert nem voltam elégedett szegény telefonnal (nem csak szoftveresen). -
Burt1793
veterán
válasz
üzenetére
Ja persze.
Maximum akkor nyitja meg rögtön a LowBudget teló a messengert, ha már fut. Oké, a csúcstelók tényleg megnyitják 0,5-ös animációval (én is így használom az s7-et) a messengert, de lejjebb ez nem megoldható, hála a cégvezérek összeesküvéseinek. Olyan programot iratnak, hogy drága telót kelljen venned a normál sebességért. -
Burt1793
veterán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Emlékszem a WP usereknél a hiba fogalma teljesen más volt, aki közülük váltott, megértett, aki classic phone szinten használja a Lumiáját, az nem...
-
Burt1793
veterán
És ezt a telefont passzoltam le a családban... a lumia 930-cal meg egy évig reménykedtem értelmes frissítésért.

Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- OLED monitor topic
- Milyen routert?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- ASUS ROG Ally konzol RC71L
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) rögtön megkapom a messenger beszélgetéseimet, az animáció kétszeresre van gyorsítva a fejlesztői beállításokban. A rögtön így azt jelenti, hogy max. fél másodperc, de lehet, hogy kevesebb, nem kell várni. Megjegyzem, hogy a 2015-ös A5 nem tudta ezt, persze az még egy korábbi messenger verzióval volt, most ezért nem nézem meg a rokon telefonján.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Maximum akkor nyitja meg rögtön a LowBudget teló a messengert, ha már fut. Oké, a csúcstelók tényleg megnyitják 0,5-ös animációval (én is így használom az s7-et) a messengert, de lejjebb ez nem megoldható, hála a cégvezérek összeesküvéseinek. Olyan programot iratnak, hogy drága telót kelljen venned a normál sebességért.