Hirdetés

2019. november 20., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Medocsabi


Medocsabi
(őstag)

Az említett játékot pont ezért adtam el.Mert majdnem átrúgtam a tv-t.(persze lehet én is béna vagyok,de pl Doom multiban vagy battlefield 4-ben az első 5ben tuti ott vagyok) Igaz ez nem megoldás,de sajnos ez van.Én nem bánnám ha lenne fullos bill+egér támogatás,de CSAK ÉS KIZÁRÓLAG STRATÉGIAI JÁTÉKOKHOZ.

Ami nem öl meg az megerősít.Kivéve a Medve.... ...A Medve az megöl!

(#2) Bozodi János


Bozodi János
(aktív tag)

Ööö... Én se pécén, se konzolon nem játszom, de meg van tiltva, hogy valaki billentyűzettel játsszon? Vagy a posztírónak van megtiltva csak? Vagyis ha ez egy trend, akkor bárki játszhat azzal, nem?

≠3 na ja, de lehet, hogy ez ellen van valami lenemírt egyetemes megszeghetetlen szent szabály :)

[ Szerkesztve ]

Tűzoltósááág!

(#3) doeeg


doeeg
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem vagyok konzolos, és nem is igazán játszom semmivel, így csak a naiv külső szemlélő első nyilvánvaló kérdését tenném fel: mi akadályoz meg, hogy vegyél egy billentyűzetet+egeret, és máris jobban menne, nem?

#2 akkor nem csak nekem jutott eszembe :DDD

[ Szerkesztve ]

"You are killing yourself for a job that would replace you within a week if you dropped dead" || https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/doeeg/index.html

(#4) ncc1701 válasza doeeg (#3) üzenetére


ncc1701
(addikt)

Az, h ahhoz, h jól célozz, mozogj, ahhoz skill kell. Bele kő tenni a sok munkát. Az meg ma már büdös, mert minden azonnal kell. Nézz meg egy 2015-2016-os evil-rapha quakelive meccset, rájössz, h miről beszélek. :)
Mondjuk fps játékot kontrollerrel játszani olyan, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas...

Amúgy nem is tudtam, h lehet ilyen átalakítót venni. Tekintetbe véve a vga-memória árakat, ez kapásból egy értékes infó.

[ Szerkesztve ]

(#5) Anaren91 válasza Bozodi János (#2) üzenetére


Anaren91
(senior tag)

Konzolon nincs támogatva, az egér billentyűzet... Pont azért mert mindenki egyenlő eséllyel indul neki a játéknak... Az más tészta hogy van egy-két gyártó aki szarik bele és kiad egy átalakítót ami emulalja a kontrollert... És már ne haragudj meg de pont ezért vettem konzolt mert hátra dőlök kezemben a kontrollerrel, és ha leszednek akkor igen is én vagyok a béna mert Aladár_12 is ugyan azzal a nyamvadt kontrollerrel célzott be mint ami nekem van. És nehogy már nekem kelljen igazodni régi konzolosként ehez a "trendhez". Meg nehogy már még én vegyek 150€ ért átalakítót meg még 100 ért mondjuk egér billentyűzetet mert a sok f@szlama nem tud kontrollerrel célozni.

(#6) lezso6 válasza Medocsabi (#1) üzenetére


lezso6
(HÁZIGAZDA)

Mehet máshova is egér + bill, csak vegyék külön. Pl ladderen vagy mi a fenén ezt kezeljék külön, meg te is választhatsd ki, hogy milyen inputos játékosokkal játszhass. Case closed.

STOP RIOS! Állítsuk meg a moderációt!

(#7) Apollyon válasza lezso6 (#6) üzenetére


Apollyon
(Korrektor)

Igen, mondjuk nem fair play a kontrollerest betolni a billesek közé.

Ez meg nem a userek hibája, hanem a játéké.

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#8) lezso6 válasza Apollyon (#7) üzenetére


lezso6
(HÁZIGAZDA)

Most a bányászok az új büdös bagósok. :D

STOP RIOS! Állítsuk meg a moderációt!

(#9) Bozodi János


Bozodi János
(aktív tag)

értem én mindenki ötleteit, meg frusztrációit, de

1. semelyik gyártót se hatja ez meg szvsz
2. a konzol gyártója nyilván nem fogja ezt tiltani, mert bukna egy csomó usert
3. a játék gyártója se
4. meg amúgy se lenne értelme, mert ahogy a telefonok, akármi védelmeit is kijátsszák, ezt is kijátszanák
5. ha amúgy jobb játszani billentyűzettel, már abban az értelemben, hogy hatékonyabb, akkor az alkalmatlanabb kontrollerhez ragaszkodni kb olyan, mintha a gőzhajókat hoznánk vissza, mert az tök romcsi

Amúgy meg gondolom, lehet olyan csoportot találni multizáshoz, ahol senki sem cheatel így, nem?

[ Szerkesztve ]

Tűzoltósááág!

(#10) doeeg


doeeg
(senior tag)
LOGOUT blog

Elnézést, de harmatgyenge érvek... kb. mintha PC-sként azt mondom, hogy igaz hogy csak Lightroomozok meg sorozatokat nézek a gépemen, de ha néha elindítok egy Fortnite-ot, nehogy már kinyírjanak azok, akiknek 1080Ti van a gépében és egymillió DPI-s egérrel 4K-ban játszik. Értem én hogy sz*r a matchmaking, de ne a játékost utáljátok emiatt.

"You are killing yourself for a job that would replace you within a week if you dropped dead" || https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/doeeg/index.html

(#11) Anaren91 válasza lezso6 (#8) üzenetére


Anaren91
(senior tag)

Nem a bányászokkal van bajom... Ők idézték elő a magas hardver árakat tény. Miattuk jött sok pcs konzollra tény. De ha már at jöttek akkor igen is tanuljanak meg kontrollerrel játszani és neb@sszak el azok játékát akik több száz-ezer órát beletoltak abba hogy igen is meg tanuljanak kontrollerrel célozni. Nem elég hogy pcn tonkrevagtak a multit a sok hackkel most már konzolon is szét kell barmolniuk mert büdös nekik a gyakorlás...

#10 doeeg : pcn mindig is ez volt a helyzet... Sose volt fair egy meccs mert valakinek van pénze a legjobb hardverre valakinek meg nincs kész. De a konzolnak meg pont ez volt az egyik sajátossága hogy itt mindenki ugyanazzal a géppel és kontrollerrel játszott és úgymond a skill számított

[ Szerkesztve ]

(#12) SaGaIn


SaGaIn
(aktív tag)

Játsz te is bill-egérrel, nem kell a rinya, konzol-király :D

"DOS addresses only 1 Megabyte of RAM because we cannot imagine any applications needing more." Microsoft in 1980 "We can" -said Google, than they made Chrome. What happend next is history.

(#13) doeeg válasza Anaren91 (#11) üzenetére


doeeg
(senior tag)
LOGOUT blog

"pcn mindig is ez volt a helyzet... Sose volt fair egy meccs" Ezt azért elég erős sarkításnak érzem, pármillióan biztos vitatkoznának ezzel. De mivel én magam nem vagyok gamer, érvek híján nem mennék ebbe bele :N

"You are killing yourself for a job that would replace you within a week if you dropped dead" || https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/doeeg/index.html

(#14) gtamate2 válasza doeeg (#10) üzenetére


gtamate2
(veterán)

Szegényt lelőtték a játékban a nagyfiúk :(

*Sn0w

(#15) lezso6 válasza gtamate2 (#14) üzenetére


lezso6
(HÁZIGAZDA)

...vagy nagylányok. :U

STOP RIOS! Állítsuk meg a moderációt!

(#16) Anaren91 válasza SaGaIn (#12) üzenetére


Anaren91
(senior tag)

Már elnézést az indulatos megnyílvánulásért de
1 ha egérrel és billentyűzettel akarnék játszani akkor gépet vettem volna és nem ps-t
2 Nem, kurvára nem akarok a nappaliban azzal baszakodni hogy valami deszka legyen az ölemben és vezetékek mindenhol
3 aki nem tud lovagolni vegyen biciklit és ne a lovat akarja biciklivé változtatni.

Évtizedek óta nagyon jól meg volt a konzol egér és billentyűzet nélkül.
Azt meg szerintem senki ne akarja hogy natív támogatást kapjanak a konzolok mert az lenne a következő szög a pc multi koporsójába. Így is szánalmas egy két multi fps játékos bázisa és ha még azok is at jönnének akiknek nincs pénze lapáttal a gépbe tolni, de eddig nem jöttek át a kontroller miatt vagy mert nincs még 70 ezrük átalakítóra hát akkor aztán szép lenne a helyzet pc fronton.

(#17) oriic válasza Bozodi János (#9) üzenetére


oriic
(HÁZIGAZDA)

"2. a konzol gyártója nyilván nem fogja ezt tiltani, mert bukna egy csomó usert"

Amúgy sem tudja nagyon tiltani, mert ezek az egér-bill megoldások technikailag a kontrollereket emulálják, így a rendszer nem tudja megkülönböztetni őket a sima kontrolleres felhasználóktól.

Nyilván van néhány játék mindkét konzolon, amelyek gyárilag támogatják az egeret (pl: Minecraft, Final Fantasy XIV) de ezeknél nincsenek problémák a játékosok között.

Live-Die-Respawn

(#18) Bozodi János válasza Anaren91 (#16) üzenetére


Bozodi János
(aktív tag)

az életben egy dolog biztos, a változás.
előbb-utóbb úgyis meg fog változni a konzol világa, de a pécé világa is, aki ilyen vagy olyan változást nem hajlandó elfogadni és/vagy befogadni, az magát szigeteli el.

na most ez nem azt jelenti, hogy nekik, az átalakítósoknak van igazuk, hanem azt, hogy hogy ha ez a trend, ez lesz így vagy úgy az uralkodó, csakúgy, mint az okostelefon, az érintőkijelző, az mp3 a bakelit helyett, stb, stb. a jobb, a könnyebb, a szebb, a modernebb kell a legtöbb embernek akkor is, ha a régi, a másik valakiknek jobban tetszik. mint ahogy a bakelit se tűnt el teljesen és egy ideig nem is fog még.

csak egyre nagyobb szívás lesz ellenállni, mint ahogy bakelitet is vadászni kell ahhoz képest, ahogy a többi formátumot be lehet szerezni.

#17 valami módjuk csak lenne rá, bármi hw id-t nézni vagy mittudomén. ha akarnának ilyennel foglalkozni.

[ Szerkesztve ]

Tűzoltósááág!

(#19) Anaren91 válasza gtamate2 (#14) üzenetére


Anaren91
(senior tag)

Nem azzal van bajom hogy lelottek... Eddig is lőttek le de tudtam hogy én vagyok a balfasz mert ugyan olyan esélyem volt nekem is leloni a másikat.... De amikor a lvl egyes Aladár_12 ugrás közben baszat egy no zoom 180 hedshotot és egyszemelyes hadseregkent mint a mérgezett egér megy és nyír ki mindenkit akkor már igenis at nyúlnék a tvn és az egér madzagjat tekernem a nyaka köré

#18 nem nincs rá semmi mód mert rá kell kötni erre a fosra a rendes kontrollert is és a gép úgy érzékeli hogy az van rá kötve közben meg csak emulalja hogy azzal játszol de az egérrel meg billre vannak kiosztva a joy gombjai

[ Szerkesztve ]

(#20) muszurkefal


muszurkefal
(tag)

Bár már nem játszom konzolon, és nem is igen találkoztam a jelenséggel, mégis egyet kell értenem a posztolóval.
Aki konzolon akar játszani, tanulja meg használni a kontrollert.
2 évig volt PS4-em, ebből 4 hónap arra ment el, hogy megtanultam fps-t játszani kontrollerrel.
Ha én képes vagyok beleölni az időt és energiát, akkor jogosan várom el, hogy ezt más is megtegye.
Természetesen az én igényeim nem érdeklik a magasabb hatalmakat, ahogy már írta is valaki.
De akkor is ez a véleményem.

Origin: Laszas

(#21) lezso6 válasza oriic (#17) üzenetére


lezso6
(HÁZIGAZDA)

Meg lehet oldani technikailag a kontroller és billentyűzet megkülönböztetést. Persze ehhez valami kriptográfiára alapuló hardver-authentikáció kell, de nem nagy szám megcsinálni. Ezzel persze csak az gyári kontrollereket fogja felismerni a konzol, de legalább lehet szeparálni. S le kell cserélni az összes kontrollert, szóval nem mostanában lesz ilyen, már ha lesz. Remélem igen, az eSport szempontjából ez egy nagyon fontos dolog lenne az egyenlő esélyek biztosításához.

[ Szerkesztve ]

STOP RIOS! Állítsuk meg a moderációt!

(#22) Anaren91 válasza muszurkefal (#20) üzenetére


Anaren91
(senior tag)

Végre valaki aki megertette hogy mi a problémám... Nem kis időm és energiám van abban hogy megtanultam kontrollerrel játszani, jó is vagyok már vele, élveztem a meccseket, és ha leszedtek akkor elismeroen bologattam hogy az igen ecsém szép volt. Mostanában meg egyre gyakrabban fordul elő hogy olyan emberek akik ps profilja alapján kb 1 hete van pse mint Rambo gyalaz le mindenkit... De ezt lehet is magyarázni a pc masterracenek, öcsém is két perc után adta vissza a kontrollert hogy ezzel a szarral nem is lehet célozni... De lehet csak idő és türelem.

#21 most is csak a gyári kontrollerrel lehet játszani plusz van kettő amit a Sony jóvá hagyott... A probléma hogy mint írtam rá kell kötni a joyt az átalakítóra és a ps annyit lát hogy rá van kötve egy ps joy.

[ Szerkesztve ]

(#23) Medocsabi


Medocsabi
(őstag)

Fene gondolta volna,hogy egy teljesen érthető szemlélettel kapcsolatban megírt poszt alá ennyi fröcsögő hsz jön,csak azért hogy beszóljanak. :U

Ami nem öl meg az megerősít.Kivéve a Medve.... ...A Medve az megöl!

(#24) gtamate2 válasza Anaren91 (#22) üzenetére


gtamate2
(veterán)

"öcsém is két perc után adta vissza a kontrollert hogy ezzel a szarral nem is lehet célozni... De lehet csak idő és türelem."

Akkor miért nem megy az egér+bill kombó ellen? ;]

*Sn0w

(#25) CJ4567 válasza Anaren91 (#22) üzenetére


CJ4567
(addikt)

Vannak custom kontrollerek, amikkel lehet játszani, pl. Battle Beaver, Scuff, hirtelen ennyi jutott eszembe.

#24: Nincsenek lehetetlenek, csak Linux! ;]

[ Szerkesztve ]

(#26) oriic válasza lezso6 (#21) üzenetére


oriic
(HÁZIGAZDA)

A XIM4 készítői mondták emlékeim szerint, hogy az eszközük ugyanazt a device ID-t kapja mint a gyári kontroller, így úgymond detektálhatlan. Nyilván valahogy biztos megoldható lenne a tiltás, de miért is foglalkoznának vele. Az ilyen extra hardverek árai továbbra is elég magasak ahhoz, hogy elriassza az átlag ex-PC játékosokat az ilyen vásárlásoktól.

szerk:

Volt róla szó, hogy Microsoft bannolná az ilyen eszközöket. XIM készítőinek válasza:

[link]

[ Szerkesztve ]

Live-Die-Respawn

(#27) lezso6 válasza Anaren91 (#22) üzenetére


lezso6
(HÁZIGAZDA)

Milyen átalakítóra? Akkor átalakító alapján kell szeparálni, hisz amögött lehet akármi. Közvetlenül a kontroller legyen csak hiteles.

[ Szerkesztve ]

STOP RIOS! Állítsuk meg a moderációt!

(#28) Anaren91 válasza gtamate2 (#24) üzenetére


Anaren91
(senior tag)

Most nem tudom hogy ironizálsz vagy tényleg ennyi eszed van mint ami látszik. Meglehet kontrollerrel tanulni játszani, de sose lesz olyan precíz mint egy egér....

(#29) CJ4567 válasza Anaren91 (#28) üzenetére


CJ4567
(addikt)

Ironizál valószínűleg, a smile elárulja.

(#30) prolad


prolad
(őstag)

Na csak hogy jól értem-e (a poszt többi része annyira nem izgat): Létezik olyan átalakító, amivel konzolon tudsz játszani bill.+egér kombóval, pont úgy mint a PC-n bármilyen játékkal? Én még leragadtam ott, hogy a konzolhoz csak a kontroller jó (azzal meg hagyjanak békén), de ha tényleg van működő megoldás, akkor mindjárt jobban érdekel ez az egész (főleg amilyen árak vannak mostanában).

(#31) oriic válasza prolad (#30) üzenetére


oriic
(HÁZIGAZDA)

Vannak átalakítók igen. A normálisabbnak tűnő, minőségibbnek mondott átalakítók 40-70 ezer Ft-ba kerülnek. :) (Nyilván kapható olcsóbban is, de azok olyanok is)

Live-Die-Respawn

(#32) dugo_


dugo_
(veterán)

Az igekötőket egybeírjuk, ha közvetlenül az ige előtt áll.

(#33) Anaren91 válasza prolad (#30) üzenetére


Anaren91
(senior tag)

Na pont az ilyen emberekről írtam a posztban... Igen van xim 4 vagy van még valami venom, google segít.... Aztán hajrá mindenki azután hogy tonkrevagtatok a pc gaminget, kalózkodás -> ergya pc portok, hackelês-> kihalt multi, itt az idő a konzolokat is tönkre vágni

(#34) Bozodi János válasza Medocsabi (#23) üzenetére


Bozodi János
(aktív tag)

ezt magamra veszem.

érti itt mindenki, miről van szó, én legalábbis igen. ha az neked fröcsögés, hogy leírom, hogy széllel szemben nem lehet pisilni, akkor a poszt innentől kezdve picsogás (no offense a posztírónak)

Tűzoltósááág!

(#35) lezso6 válasza oriic (#26) üzenetére


lezso6
(HÁZIGAZDA)

Ezek szerint gyenge a hitelesítés, kicsit erősebb védelem kéne. :(

STOP RIOS! Állítsuk meg a moderációt!

(#36) Kasya


Kasya
(nagyúr)

Nem erzem at a problemat. Ha egyszer az FPS-hez jobb periferia az eger-bill kombo, akkor nem az azt hasznalokban van a hiba, foleg ha a rendszer ezt nem tiltja.

Mobil jatekokat is mar egyre inkabb eger-bill komboval nyomnak (moba pl) es erzem en is, hogy biza hatranyban vagyok az erinteses bevitellel. Ettol meg nem a jatekosok lesznek a szememben a hibasak.

(#37) Anaren91 válasza Kasya (#36) üzenetére


Anaren91
(senior tag)

Jah csak androidon tudomásom szerint teljesen támogatott ez a dolog míg ps en nem... Csak van pár cég akik magasról szarnak erre

(#38) SaGaIn


SaGaIn
(aktív tag)

Mindig azt szidják a lemaradók, aki könnyíteni, újítani, jobbítani akar... hogy "de én már ezt megszoktam..."
Azt mondom, ha hátrányban érzed magad változtass te is, ne azokat szidd akik kényelmesebben a jobban akarnak célozni és megoldják.
Egy 55 colcos TV-n jobban ki lehet szúrni a részleteket 1080p ben is mint egy 32coloson ez nem probléma? Vagy tessék egyen méretű kijelzőket is adni a konzolhoz meg egyen foteleket? Egyébként a sokkal többet számító késleltetésről (ping) nem is beszéltünk. Mert fizikai képtelenség hogy mondjuk Békéscsabáról ugyan olyan ping-ed legyen mint egy londoninak a Londonba levő szerverhez. Persze hogy lelő ha 30ms el jobb a pingje. Nem is beszélve egy TV input lagjáról szemben egy gamer monitorral ami szintén lehet vagy 30ms különbség :D Szóval folyamat 0,6 másodperc lemaradásban játszol és te a bill/egér miatt sírsz? :C

Édes kedves konzol huszárjaim :D

[ Szerkesztve ]

"DOS addresses only 1 Megabyte of RAM because we cannot imagine any applications needing more." Microsoft in 1980 "We can" -said Google, than they made Chrome. What happend next is history.

(#39) muszurkefal válasza Anaren91 (#22) üzenetére


muszurkefal
(tag)

Ősszel eladtam a PS-t, és PC-n kezdtem újra BF1-ezni. Azóta elég gyakran játszok, de egér+billel még mindig nem vagyok olyan szinten, mint kontrollerrel voltam 1 éve. Na az a lol.
Nekem élvezetesebb volt a console-peasant lét, de tanulmányok miatt muszáj volt asztalit vennem.
Viszont a konzol sokkal jobban balanszoltabb a játékmenet szempontjából, az fix. Nincs az a nagy rohanás, meg 480 fokos hs stb.

#36: pedig ez egy elég nagy probléma ebben a témakörben. Én is abban bízom, mint #21, hogy az eSport majd ki fogja kényszeríteni a megoldást. Főleg, ha a jövőben az államok is beállnak az eSport mögé. Persze ez nem most lesz :DDD

Origin: Laszas

(#40) Medocsabi válasza Bozodi János (#34) üzenetére


Medocsabi
(őstag)

Akkor engedd meg hogy reflektáljak:
"ha az neked fröcsögés, hogy leírom, hogy széllel szemben nem lehet pisilni, akkor a poszt innentől kezdve picsogás"->
Ebből kiindulva akkor a Te Star Trek-es írásod meg nettó hiszti! :U

Ami nem öl meg az megerősít.Kivéve a Medve.... ...A Medve az megöl!

(#41) d@vee válasza SaGaIn (#38) üzenetére


d@vee
(senior tag)
LOGOUT blog

Egyetértek.
Nemrég vettem TV-t a ps4-hez, próbaképp rádugtam a notit is. Counter Strike be, hát te jó ég...az input laggtól a rosszullét kerülgetett...

"Kétségtelen, hogy kemény vagy. Amikor leérsz a terembe, megdöglenek a kismacskák és vér folyik a falból akkor is, ha lány vagy. Az edzést pedig nem neked kell bírni, hanem a gépeknek"

(#42) Pubszon válasza lezso6 (#6) üzenetére


Pubszon
(veterán)
LOGOUT blog (1)

A GTA V is így van PC-n.

ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM550x...

(#43) Anaren91 válasza SaGaIn (#38) üzenetére


Anaren91
(senior tag)

És gondolod hogy a 42 colos tv met én is kb 30 centiről nézem mint akinek 23 colos monitorja van...pinggel se pcn se konzolon nem lehet mit kezdeni, keresel olyan szervert amin jó a pinged. Latency megint más de a kontrollernek alapból van valamennyi kesese és a legtöbb konzol paraszt észre se veszi vagy azt se tudja hogy mi az. De a kontroller, egér bill különbséget már igen.... És tényleg az lenne a legjobb ha nativan támogatást kapna a ps mert akkor senki nem venné ezeket a vackokat, úgy már beazonosithato lenne ki mivel játszik és külön szerverre lehetne őket tenni...

(#44) kmisi99


kmisi99
(addikt)

Akik értetlenkednek, hogy ez miért is baj, hát Pc-n is tök különbségek vannak hogy ki milyen fullos billentyűzet egérrel tolja stb. Csakhogy a konzolokon célzás rásegítés van, amúgy kontrollerrel lehetetlen lenne fps-t játszani. Na ez kombinálva egy egérrel lényegében AIMbot ot kapunk.

Szóval marhára nem arról van szó mint amit itt sokan gondolnak. Itt ténylegesen óriási előnyre tesz szert az egerezős emberke. Még félre se tudja rántani az egeret mert az rásegítéssel rögtön headshotra irányítja.

[ Szerkesztve ]

(#45) elithun


elithun
(őstag)

Akkor, ha jól értem a minerek egyúttal a PC multit pedig javítják fel, azáltal, hogy a szemetebbjét kényszerítik át konzolra. ;] :DDD

„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”

(#46) Anaren91 válasza kmisi99 (#44) üzenetére


Anaren91
(senior tag)

Így ahogy mondod.... Bár nekem az az első hogy kikapcsolom az aimassistot mert agyérgörcsöt kapok amikor elkezdi rángatni a celkeresztet olyan irányba ahova nem akarom

#45 inkább azt mondanám hogy megölik.... Steam szerint a játékosok nagy része gyenge gépeken játszik és nyilván nem azok fognak konzollra jönni akiknek már Paks 2 a szobájukban van... Így az alapból kis játékos bázis még kisebb lesz. Ha meg még natív egér billentyűzet támogatás is lesz akkor nincs már akadálya a moba, stratégiai játékok elterjedésének se konzolon ergo minek vegyen az ember akár még 150 ezerért gépet azért hogy pl Lol ozzon mikor ott a ps vagy xbox amin ugyan azon ár mellett még a legujabb AAA gammák is mennek

[ Szerkesztve ]

(#47) Medocsabi válasza elithun (#45) üzenetére


Medocsabi
(őstag)

Ez olyan,mint mikor a belvárosban megnyílik egy új szórakozóhely. Rögtön tele van,de a többiben attól még nem lesznek kevesebben! :DDD :DDD

Ami nem öl meg az megerősít.Kivéve a Medve.... ...A Medve az megöl!

(#48) bitpork válasza Anaren91 (#11) üzenetére


bitpork
(veterán)
LOGOUT blog (1)

A kontroller már születésekor halott volt. Döglött lovat molesztálni meg ugye...

https://www.facebook.com/marketplace/item/2365103570211297/ ~~~ Az megvan, hogy Mária országa vagyunk, csak így körülnézve nem világos, hogy Geronazzo vagy Schmidt.

(#49) prolad válasza oriic (#31) üzenetére


prolad
(őstag)

Jó tudni, ennyiért mondjuk elég húzós.

Anaren91
Megnyugodhatsz, nem multizom, úgyhogy nem vágom tönkre a játékokat.

(#50) Bozodi János válasza Medocsabi (#40) üzenetére


Bozodi János
(aktív tag)

persze, hogy az. leírtam, fog valamin változtatni? nem. nekem nem tetszik, szóvá teszem, ez egyszerűen fogalmazva lehet akár hiszti.

de ettől függetlenül az ellenvélemény nem fröcsögés.

Tűzoltósááág!

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.