Hirdetés
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
edward2
addikt
Csak pár dolgot fűznék hozzá:
-Abban igazad van, hogy a gépről letolakodás nem csak magyar effekt. De "itt már nem annyira érvényesül a magyar-féle sorbanállási technika". Na ez azért nem csak magyar technika...
-A taxis témáról: europában mindenhol hátra kell ülni ez nem ilyen amerikai csodatalálmány. És mindenhol visszaadják a pénzt az utolso centig, ha nem szólsz. Max nem tetszik nekik.
-Étterem: europában ahol jártam eddig, mindenhol megkérdezik 2 percenként minden rendben van-e. Csak magyarországon gondolják ugy az éttermesek a fogyasztó van az étteremért. (persze otthon is van kivétel erre)
-Bámulásról annyit, hogy nem tudom te melyik városban laktál, de budapesten magasról ejt mindenki a másikra.
-A Hi, how are you kérdés minden angol nyelvet használó országban elterjedt és valoban csak köszönés. Ha tudsz angolul és gyanitom tudsz mivel megérted mi a kérdés, akkor azt is tudod hogy az angoltanárnénid első orán ezt elmondta neked hogy erre nem kell válaszolni.
Szerintem nézz körül először europában, mielőtt telejsen hanyatt nem esel a "csodálatos" amerikától. Mellesleg Afrikában minden országot fehér vezet? És ázsiában is? Szerintem az egyiptomi fáraók se fehérek. Obama azért lemaradt pár ezer évvel erről a rekordról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- aquark: Zsebszámológépek
- Linux felhasználók OFF topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asztali PC , i7 10700 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- Beyerdynamic DT 770 Pro - 250 ohm - újszerű
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515-55 FHD notebook - i7 10750H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB WIN11
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ 7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 12/512GB zöld használt, megkímélt 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest