Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Zsebszámológépek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Köszi az írást, hiánypótló.
Amiket leírtál itt Magyarországon is alapnak kéne lennie.
Egyébként soha nem értettem itthon sem, hogy mért ülnek az emberek a taxiban sofőr mellé, én itthon is hátra szoktam ülni, sztem magától értetődő.A rendőröknek szerencsére a USA-ban van tekintélyük mint írtad is, itthon az a felfogás hogy "mindenki rendőrnek születik csak a többség tovább tanul".

Amúyg én is utálom amikor bámulnak rám az idegenek buszon, olyankor ha nem is látom, de valahogy észreveszem és frusztrál...
Ezzel az írással amúgy rávilágítottál arra, hogy itt nálunk a többség bunkó és/vagy önző ember, és kevésbé lennének azok ha ugyanúgy figyelne mki az illedelemre, mint nálatok. Mondom ezt úgy, hogy én is 100% magyar vok.
Már régóta tervezem, és nem is kell sok és én is elhagyom ezt az országot, én nem fogom itt az utódokat felnevelni, eléggé kicsesznék velük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xbox Series X|S
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Gamer / Munka PC i5-11600K 32GB DDR4 3200MHz 500GB Samsung NVMe SSD Arctic Vízhűtés
- Egyedi gépházad van? NINCS! Itt a lehetőség NONAME-1 ATX Gépház! Ingyen MPL-el
- Dell Alienware AW2518HF 240hz 1ms monitor
- M1 MAX macbook pro 16" eladó! (10/32 mag /64GB ram/1TB)
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest