- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- tildy: Új élet kezdődik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
Új hozzászólás Aktív témák
-
<NewL>
addikt
addig is gyakorolj ezen :
-
zoo8800
veterán
A disznóvágás azon kevés dolgok egyike, amivel az egész világból ki lehet kergetni engem.
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #12 üzenetére
Áhh, de ez nem Balaton, hanem Balatoni
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Szten Márs #11 üzenetére
sőt
[link]
ritka dolog, hígabb a víznél is
-
keIdor
titán
-
Vakegérke
félisten
Nem csak folyékony Balaton létezik.
-
Móci
addikt
válasz
Mr.Csizmás #5 üzenetére
Szigorúan tápon tartva, abból is a drágább fajtán!
Meg aztán a higiénia. Legalább annyira tisztának kell lennie a disznóól padlójának, hogy ha végiggurítunk rajta egy almát, akkor Dr. Hanna Sural (vagy mi a túró volta neve a szemüveges bref reklámos idióta nőnek) este mosás nélkül beleszelhesse a család gyümölcssalátájába. -
Mr.Csizmás
titán
nem szabad vízbefojtani, az nem EU kompatibilis
csak sokkolóval szabad.
tényleg, amíg él/élt, biztosítva volt neki a szórakozás? pöttyös labda az ólba? itt igazi eu-s disznók lehetnek csak
Móci te meg a perverz vizimalacaiddal együtt...
-
Móci
addikt
Mi lesz az, vízidisznó?
Ez engem is érdekel, tóban még nem öltünk cocát. Ha elmerültök a vízben, arra vigyázzatok, hogy az elektromos sokkoló ne rázzon meg benneteket... -
No-kia
addikt
ha visnyó felé is jártok hozzatok egy kis hurkát, meg káposztát, thx
-
Dany007
veterán
Uhf, az gusztustalan lesz...
Mindenesetre vegyétek fel az egészet, aztán dobjuk fel a youtube-ra mert én még nemláttam disznóölést egy tóban!
Másrészt ilyen az még elég hideg ám (ahogy fent is említi a kollega)! Nagy megfázás lesz a vége...Amúgy lehet úgy értette, hogy a Balatonba ölik a disznót. Vagyis vízbe fojtják. Viszont ha jól tudom az nem elég humánus...
-
Benne a tóban? Hideg ám!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Túra és kirándulás topic
- sziku69: Szólánc.
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- R_volution médialejátszók
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest