Hirdetés

2021. május 18., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) KISDUCK


KISDUCK
őstag

Mindenki nyugodjon meg, az spcc acélból keszült pc ház nem ad több fps-t, pusztán sima hidegen hengerelt acél ami 0,5-ös lemezvastagságnak köszönhetően valamivel masszívabb mint a szendvicsek becsomagolására használt alufólia.

(#2) pilóta


pilóta
veterán

Azért durva, hogy már hónapok óta nincs benne a hardverajánlóban az egyik legfontosabb alkatrész... ;)

Aki él és nem boldog, az téved!

(#3) Nagus válasza pilóta (#2) üzenetére


Nagus
aktív tag

Applikációból vezérelhető vibrátor?

(#4) pilóta válasza Nagus (#3) üzenetére


pilóta
veterán

Hogy mást ne is említsek... :D

Aki él és nem boldog, az téved!

(#5) toronyhaz


toronyhaz
tag

Még csak a cikk elején vagyok. Jonsbo V10 linkje nem jó

(#6) palad válasza Nagus (#3) üzenetére


palad
tag

Vagy ergébés gamer pézsé...

(#7) SidCorky válasza toronyhaz (#5) üzenetére


SidCorky
HÁZIGAZDA

Köszi a jelzést, javítva. :R

Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone X // iPad Mini (2019) // Apple Watch S5

(#8) AxBattler válasza Nagus (#3) üzenetére


AxBattler
félisten

Nyomdafesték hiányában törölhető hsz. :B

[ Szerkesztve ]

"Vásárolj Durex terméket, és nyerd meg a legújabb Microsoft Xbox Series X 1TB játékkonzolt!" .................. .................................................................................................................. Cable management is for the weak!

(#9) LZs?!


LZs?!
aktív tag

Az otthoni használatra pozícionált Tenda termékek jelenleg milyen minőséget képviselnek?

A 9e Ft-os router tetszene, 2db kellene csak AP, illetve WDS bridge funkciókra.

Amikor legutóbb pár éve nézegettem, akkor szegény ember kiherélt TP Link-jének tűnt; nem mintha az utóbbi bármiben kirívóan érdemleges lenne, de ár/érték arányban egész jó (*) - sőt, annak idején a 1st & 2nd Gen WR1043ND kifejezetten odab@szott.

(*) Egész jó volt, azért ott is elkezdett keményebben fogni a ceruza Ft árfolyamtól függetlenül is. Mintha most Tenda került volna oda, ahol anno TP Link volt.

Nevermind...

(#10) Krugszvele válasza LZs?! (#9) üzenetére


Krugszvele
aktív tag

Egy Tenda AC9-es vettem a héten. A szoftvere szupergyors! Az egy hét alatt még nem kellet újraindítani, jelet nem dobál. A lefedettsége nagyon jó, a 20 ezres asus-é nál kicsit jobb vagy ugyanolyan. Helyi hálón 850 megabitet tud átnyomni, WAN-on nem tudom mennyit, de a 100 megabites netet jól kezeli.
Akár inviteles koax-os nethez is ajánlom, nem dobálja el a jelet, mint más, nagynevű gyártók termékei (ami miatt ezt a típust kellett vennem)
A 2,4 Ghz-es wifijét olyan eszközön tudom max tesztelni, ami 150 megabitet tud, azt stabilan hozza is. 5 Ghz-el nem foglalkozom, de egyébként tudja.
Az átlagnak szükséges beállításokat tudja, akinek meg extra igénye van, az úgyis rákeres. Amit máshol még nem láttam: ha a régi router WAN portját összekötöd ennek az újnak egy bármely portjával, akkor kiolvassa belőle a csatlakozási jelszót és elmenti! Ez pozitív. Hátránya volt, hogy mivel itt MAC address szűrős a net, emiatt addig nem lehetett beállítani, amíg nem húztam ki a wan-ból a kábelt. Onnantól már példás!
Ez szinte a legolcsóbb, vagy a legolcsóbb gigabites router, ahhoz képest egy durván jó ajánlat! Nem tudok negatívumot mondani róla. Még VPN kiszolgálóként/kliensként is tud működni!
Kiegészítés: mégis találtam egy kivetnivalót! Az usb-s hálózati fájlmegosztás még csak V1-es SMB protokollt tud használni...

[ Szerkesztve ]

(#11) antikomcsi


antikomcsi
veterán

Egy nagyker termékeit reklámozni, egy olyan oldalon, ahol tulnyomórészt természetes személyek látogatnak vásárlás szempontjából kicsit kiszúrás az olvasókkal. Tetszik ugyan xy termék, it az üzlet linkje is, de nem vehetem meg. Biztos, hogy sok cég is látogatja az oldalt, akik tudnak szerződni, de én elsődlegesen az ilyen reklámokat nem rájuk építeném. Persze tudom, azzal kell főzni, amink van.

(#12) AxBattler válasza antikomcsi (#11) üzenetére


AxBattler
félisten

Korábban már szóvá tettem én is, de.... hát ez van.
Pedig jók azok az ITX kuckók, ez most egy teljesen jó válogatás!

"Vásárolj Durex terméket, és nyerd meg a legújabb Microsoft Xbox Series X 1TB játékkonzolt!" .................. .................................................................................................................. Cable management is for the weak!

(#13) nyunyu


nyunyu
félisten

magyar kiosztású Thor 300 klaviatúrájuk, ami jelen esetben kattogós/taktilis Outemu Blue kapcsolókat – így zöld háttérvilágítást – kapott OEM profilú, kettős fröccsöntésű ABS kupakjai alá.

A promó képen lévő angol kivitel doubleshot kupakjával szemben a magyar kivitel a szokásos olcsó, lézerrel levakart feliratos kakaóbevonatos tejfölösdobozok táborát gyarapítja.
Fél-egy év múlva nem csak a feliratok helyén fog világítani.
Pláne ha a mellékelt műanyag kupakhámozó izét próbálod használni.

[szerk:]Jééé, 2.5 éve Synthnél járt kivitelnek még magyarra matricázott angol doubleshotjai voltak.
Idei random YT videókba belenézve viszont már a kakaóbevonatos kivitel látszik.

[ Szerkesztve ]

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#14) ricsip válasza Krugszvele (#10) üzenetére


ricsip
senior tag

"usb-s hálózati fájlmegosztás még csak V1-es SMB protokollt tud használni"

Ilyen után én 1 rozsdás szöget nem adnék a szarjukért, amilyen trágya innen-onnan összelopkodott szoftver futhat rajta :(

-

(#15) Hieronymus válasza Krugszvele (#10) üzenetére


Hieronymus
őstag
LOGOUT blog

"...Az egy hét alatt még nem kellet újraindítani..."

Nagy a baj ha, szoftver frissítésen és beállításokon kívül újra kell indítani egy routert.

„Sohase hagyd, hogy az erkölcsi érzéked meggátoljon a helyes cselekedetben!”

(#16) wattafaka


wattafaka
aktív tag

Inkább szeszélyes ajánlatok a szeszélyes időjárásban.

(#17) Joci10 válasza antikomcsi (#11) üzenetére


Joci10
senior tag

Nekem sem tetszik, de megértem. Ha a nagykert kell reklámozni, hát azt kell reklámozni. Viszont senki nem hal bele, ha rákeres a neten, hogy melyik kiskerrel van szerződésük, vagy kitől lehet a legolcsóbban rendelni azt a bizonyos terméket, ami érdekel (mert ha kiskeres link lenne, akkor is az lenne az első, hogy megnézze mindenki, másnál nem olcsóbb-e, és ha igen, akkor egyből jönnek a komenntek, hogy 'dehát ez milyen akció, amikor másnál még olcsóbb'?).

(#18) eszterencs válasza antikomcsi (#11) üzenetére


eszterencs
HÁZIGAZDA

Pedig logikus. Ha megtetszik egy termék, beírod a nevét egy árösszehasonlító oldalra, és megveszed, ahol neked szimpatikus. A nagykernek pont mindegy, hol veszed meg, mert a kisker mindenképp (jó eséllyel) tőle veszi.

(#19) Synthwave válasza nyunyu (#13) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

Akkor ezt időközben megvariálták. Még mindig zsírül működik a billencs amúgy, csak a fém rész space alatti régiójában kopik itt-ott a fekete festék.

SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx & Glide 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

(#20) A.K. válasza eszterencs (#18) üzenetére


A.K.
tag

Értjük meg meg is van a maga logikája de azért a helyzet mégiscsak az, hogy jön az érdeklődő, kattint majd IQ szinttől függően "őrjöng" bizonyos ideig a caseking oldalán, hogy hogyan tudna regisztrálni és rendelni. A végeredmény az, hogy az első találkozás a termékkel egy negatív élmény. Mellékesen meg azt is gondolja, hogy a prohardver is egy hülye oldal mivel onnan indult a kálváriája. Természetesen nem gondolom, hogy minden felhasználónál ez lesz de elnézve az internetes vásárlás térnyerését egyre nagyobb az esélye, hogy ilyen nem túl "tapasztalt" olvasókba futtok bele. S azt is megértem, hogy ti is abból főztök ami van de szerintem a caseking lehetne kicsit ügyfélbarátabb. Pl. csinálhatnának erre egy landing page-t ahol elmagyaráznák, hogy hello mi egy nagyker vagyunk megkímélve a látogató idegeit.

(#21) eszterencs válasza A.K. (#20) üzenetére


eszterencs
HÁZIGAZDA

Igazad van, én tényleg teljesen magától értetődőnek gondolom, hogy ha nagyker oldalon találok épp meg egy terméket (bármit, nem csak IT terméket), akkor rákeresek, hogy hol tudom megvenni. A Caskeing honlapján nem változtathatunk, de azt mondjuk megtehetjük, hogy érthetően megfogalmazzuk ezt a cikk elején szereplő dőltbetűs részben (bár azt meg nem olvassa el senki :D ).

(#22) nexplo


nexplo
őstag

A Thor egy jó bill de vigyázzatok mert a nőstények nehezen viselik. Nehét este mellette tv-t nézni. Kapok is asszonykától miatta hogy halkítsam le a gépelésem :D
Tenda termékeket mostanában látom "berobbanni". Kéne valami jó kis személyes tapasztalat hogy ki mit ajánl aki vett ilyet. Árban jók csak kicsit "nagyon kínai occó" beütésük van valamiért.

Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)

(#23) ralfee106


ralfee106
tag

ezek a kis házak is alkalmasak kriptobányászatra, hogy ilyen áraik vannak? :C

(#24) Synthwave válasza ralfee106 (#23) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

Az igényesebb, full alu/acél ITX mikor volt olcsóbb?

SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx & Glide 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

(#25) nexplo válasza Synthwave (#24) üzenetére


nexplo
őstag

Pont ezt akartam írni. Volt ilyen házam és brutál jó minőség volt. Sokan nem ismerik pedig simán lever egy csomó "nagy" gyártót :K

Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)

(#26) ralfee106 válasza Synthwave (#24) üzenetére


ralfee106
tag

A raijintek, de leginkább a kolink márkás itx házikónak (ez még tetszik is) számomra meglepő/érdekes ez az árazása....

(#27) nexplo válasza ralfee106 (#26) üzenetére


nexplo
őstag

Kézbe véve pedig meglepődnél. Ugyanígy voltam személyes tapasztalás előtt én is. :K

Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.