Mindkét game jó választás lenne..
nothing is true everything is permitted..
Mindkét game jó választás lenne..
nothing is true everything is permitted..
Én csak azt nem értem, hogy miért ilyen gagyi a kinézete a gépnek....
----------------------------------------------Heisenberg----------------------------------------------
+1...mint valami kínai piacos kis olcsóság.
Mi a baj vele?
"Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük. " - 2011
A dupla képernyősdit én sem értettem soha. Bár nem tudom te melyik részére gondolsz.
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
Én sokkal több értelmét látnám,ha egy képernyő lenne, és valahogy a gombok is kevésnek tűnnek.
----------------------------------------------Heisenberg----------------------------------------------
Mikéne rá qwerty gombsor? magyarázd el mihez kell még neked gomb? Amúgy az egy képernyős rendszert én is támogatom de csak ha érintős lenne
Abban a pillanatban aláírás.
Miért lenne kevés rajta a gomb?
Olyan szoftvereket írnak rá, amikhez ennyi gomb kell
Sectumsempra - For Enemies
mindig is vágytam egy Nintendo DS-re,de mivel PSP többet tudott,így nem vettem meg,bíztam abban majd lemegy az ára... amúgy szuper kis kütyü,ha meg ilyen játékok mennek majd rá,akkor veszek is egyet
Platformok: PS4~PC~W10
Értem.
Szerintem kifejezetten jó a 2 képernyő, mert összecsukható, de a gyártási költségek az elfogadható szinten maradnak.
"Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük. " - 2011
Azért egy AvP egy hentelősebb, mozgalmasabb játék, hogy lehet az élvezhető ekkora kijelzőn
Ki tudja, lehet hogy összehozzák úgy, hogy az legyen. Nem vagyok a kézi konzolok híve, de eddig ez a Nintendo tetszik.
Sic Parvis Magna