Hirdetés

2020. január 20., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Polllen


Polllen
(nagyúr)

Sztem elvárható volt, hogy egy ilyen szűk folyosókkal operáló játék simán fusson 1080p-ben. :K

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#2) Raysen623 válasza Polllen (#1) üzenetére


Raysen623
(addikt)

Szerintem meg anélkül is elvárható lenne bármilyen új játéknál amit kiadnak nextgenre...a korábbi 360 és PS3 verziók nem érdekelnek...ha kifestőként néz ki akkor azt kapják és kész. Örüljenek hogy kapnak valamit egy elavult hardverre...

A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.

(#3) Polllen válasza Raysen623 (#2) üzenetére


Polllen
(nagyúr)

Ennyi idő után szerintem már mindenkinek egyértelmű, hogy a jelenlegi állapotukban erre nem képesek. Talán majd 1 év múlva.

Amúgy egyetértek, én is 1080p-ben bíztam már megjelenéskor. De a kevés játék és egyéb dolgok miatt nem vettem. Majd egyszer.

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#4) mentoloshypo válasza Raysen623 (#2) üzenetére


mentoloshypo
(senior tag)

Örüljenek?
Sokkal de sokkal többen játszanak még last-gen gépeken, ergo a bevétel nagy része is belőlük van, ergo ilyen formán a PS4-es tulajok örüljenek, hogy kapnak valamit. :P (kis túlzással és szarkazmussal természetesen)

(#5) Raysen623 válasza mentoloshypo (#4) üzenetére


Raysen623
(addikt)

Igen örüljenek....érdekes mód PC-sekkel szemben havonta ki lehet jelenteni, hogy fejlesszél hardvert több százezer forint értékben ha azt akarod, hogy fussanak az új játékok rendesen, ti meg itt játszátok a sértődött rinyagépet mert 7-8 év után is b@sztok venni új masinát egy PC töredék áráért...(nem sértegetésként írok ahogyan írok, csak nyomatékosítani szeretném) Szóval szerintem nyugodtan vegyetek ti is új hardvert 2 olimpia után végre és kaptok újra jó játékokat.
Ha nekem DOS-os gépem lenne nem sírnék hogy miért nincs rá új játékfejlesztés, mondván milyen könnyű rá optimalizálni, meg stb....kiröhögnének, most ez rajtatok csapódik le. Előbb-utóbb ennekis el kellett jönnie.

[ Szerkesztve ]

A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.