Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Bambanő háza tája
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Internetes kommentelés = Időpocsékolás (kommentelhető)
- Nintendo 3DS töltő "gány"
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Utángyártott házat visel.
Egy rossz szót se mondtam a K800 külsejére. Egyszerűen tény, hogy férfias a megjelenése, így nőként furcsán néz ki a kezemben. Semmi bajom a szögletes formatervével, hiszen az egyik kedvenc modellem az M600. Ami még a kishúgomnak is tetszik. Majdnem rávett, hogy vegyem meg neki. De azért egy 14 éves leánynak okostelefon... Jó neki a 6131.
Biztos, hogy 5610 ama drága zenei modell, amit kinéztél a K850-esed utódjának? Szerintem egy árban vannak, így cserére meghirdetheted a K850-est.
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
Nekem mindig bejöttek a tábla modellek. Sokkal inkább, mint a mindenféle csuszkák vagy pengék. Egyedül a V3 és közvetlen rokonai csábítanak. Ha látok egy V3xx-et, mindig megnézem. Csak azért nem veszek, mert nincs benne rádió. Tudom, fura egy mánia az FM rádióhoz való ragaszkodásom, de nekem ez egy hasznos funkció.
Tehát maradnak a táblák. A Nokiánál vannak még rádiós modellek. Versenyben volt a 6234 is. De az olyan kis fura a lekerekített sarkaival. Nyoma sincs rajta a 6230 eleganciájának. A 6230-as a kora miatt esett ki a versenyből, mert egyszerűen nem lehet normális példányt találni. Széthordták a tulajai.
Nehéz dolog a megfelelő modellt kiválasztani. Örülök, hogy ráleltem a K800-asomra."egy barátnőm olyan k800 user" Ő is jól választott.
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
Igen, megértem a problémát, amit felvázoltál. A fast-port, vagy a Nokia régi sorcsatlakozója bosszantó eleme a régebbi modelleknek.
Az biztos, hogy ha ráuntam a K800-ra, akkor csak usb-s 3,5 jack bemenetes telefont fogok venni. De ez még a jövő terve. Jelenleg együtt tudok élni a fast-porttal, és jó nekem a HPM-70-es füles, meg a szabvány SE adatkábel.
-
puttputt
őstag
Zenére biztos nem használnám..., videóra, filmezésre inkább. 25k-ért már valóban meggondolandó...
Amúgy, Algieba! Neked és minden "sorstársnak" javaslom a Bluetooth adapter (2-3e HUF) beszerzését, aztán felpakolni a SE hivatalos átviteli szoftverjét és már mehet is aminek mennie kell. Gyors, pontos, sima adatátvitel, bármit, bárhonnan, bárhova. Nekem maximálisan bevált, már a K750-nél is. Nem kell szenvedni a kábellel, stb.
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
Új hozzászólás Aktív témák
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i7-1260P 16/512 QHD+2,8K
- Zyxel USG-110 Unified Security Gateway Eladó
- Megkímélt Pico 4 8GB/128GB VR Headset (OEM) + Kiegészítők
- Mac Studio M1 Max 10C CPU, 24C GPU, 32G RAM, 512GB SSD
- Asztali PC , i5 7500 , RX 480 8GB , 16GB DDR4 , 256GB NVME , 500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest