Hirdetés
- Internetes kommentelés = Időpocsékolás (kommentelhető)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Bambanő háza tája
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nintendo 3DS töltő "gány"
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
niti
aktív tag
Örülök, hogy így bevált neked ez a telefon, mert olvastam a vásárlást megelőző dilemmádat. Nem értem a Sony Ericssont, miért nem adták ki kb. ugyanezt a tudást egy nőiesebb formában is. Hasonlóan kedvező ár mellett biztos vevő lettem volna rá. Így egy w880-am van, már 2 hónapja megelégedéssel használom, de azért egy ütősebb kamera nagyon hiányzik belőle. Jobban belegondolva, a w800 óta nem adtak ki olyan készüléket, amiben van egy normálisabb kamera, és ha kis túlzással is, de azért nőiesnek is lehet mondani.
-
madstunt
addikt
Az igazat megvallva valszeg egymás mellett lesz a kettő mivel szükségem lenne amúgy is lassan egy második kártyára,illetve átgondolva bármelyiket használom a másik előnyei hiányoznának => Egyszerre lenne a kettő.Azért is írtam gyüjtögetést mert amúgy lenne 5610-re pénzem ha eladnám a K850-t de ahozz nincs szívem( Hát baromi gyönyörű )
Én nem ara gondoltam amúgy hogy az írásodból úgy veszem mintha nem tetszene.Pont ellenkezőleg nekem az jött le hogy neked tetszik.Én csak arra gondoltam hogy jó dizájnja van szerintem annak ellenére hogy az ismerőseim többségének nem tetszik(bár pont egy barátnőm olyan k800 user aki mikor elment telót nézni első blikkre kiszúrta hogy márpedig neki ilyen kell bármennyire is mondják mellette hogy férfias teló )
Nálam mondjuk a top 5-ben nincs benne de ez csak az erős mezőnynek tudható be
Top 5 teló dizájn szerintem
1.: SE K850
2.: N 5610
3.: N N78
4.: MOTO Z8
5.: N 5300 -
puttputt
őstag
Nekem mindenképp ráfér a karcos eleje miatt a csere... melyik az olcsóbb, legolcsóbb ház rá? (K810? ) Szimpla, műanyag fekete is megteszi..., csak ne legyen karcos.
Annyival jobb a K850, amennyivel drágább? Hát, nem tudom.
[ Szerkesztve ]
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
madstunt
addikt
-
puttputt
őstag
Én is az vagyok. Nekem az lenne a lényeg, hogy ne legyen szétkarcolva, mint a mostani. Majd szét is nézek itt az Aprók közt, hátha... nekem is vannak most eladó mobilalkatrészeim (ez itt a reklám helye ), de nem tolonganak... Jó lenne olcsóbban kapni, mint 4-5e Ft.
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
Annyira várom, hogy rajta legyen a barna ház. Itt van előttem a kimosott példány, és csak nézem lelkesen. Szép telefon a K800.
Sok telefonom volt, de még mindig lelkesítenek eme kütyük. Főleg akkor, ha az aktuális kedvencem valóban egy remek készülék.A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
-
Fecogame
veterán
Én váltottam, ugyanígy, ahogy felvetetted, és én nem bántam meg. Majd egyszer próbálj ki egy ilyen telefont, nem fogod tudni letenni
42#: Bugos? Mi? Én még nem tapasztaltam ( legfrissebb szoft-ot használom )
[ Szerkesztve ]
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
Új hozzászólás Aktív témák
- Érkezik Magyarországra a Vivo, elsők közt kezünkben új csúcsmodelljeik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen joysticket vegyek?
- OTP Bank topic
- Formula-1
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Politika
- További aktív témák...
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i7-1260P 16/512 QHD+2,8K
- Zyxel USG-110 Unified Security Gateway Eladó
- Megkímélt Pico 4 8GB/128GB VR Headset (OEM) + Kiegészítők
- Mac Studio M1 Max 10C CPU, 24C GPU, 32G RAM, 512GB SSD
- Asztali PC , i5 7500 , RX 480 8GB , 16GB DDR4 , 256GB NVME , 500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest