Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
A kijelző képek nincsenek feljavítva képszerkesztővel! Úgy tettem be őket, ahogy a képlopó lementette. Egyedül a bmp kiterjesztést változtattam jpg-re.
Vagyis igazat írtam, hogy a kijelzője a megjelenési évéhez mérten nagyon jó.A képekről kiderül, hogy a térereje kiváló, az antennája hibátlan, be volt kapcsolva a kékfog, éppen töltöttem, (hol magasabb, hol alacsonyabb a töltés kijelzés), a választógombokra, balra a kékfogat, jobbra az üzemmódokat tettem. Éppen a néma üzemmód volt bekapcsolva. A képek hajnali kettőkor készültek.
A háttérképek utalnak az érdeklődési köreimre: űrkutatás, és csillagászat (Föld), túrázás (erdő), kertészkedés (virágok), ünnepek (üveggömbök=Karácsony, töklámpás=Halloween).
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
Ha megnyomjuk az előlap bal alsó részén lévő menü gombot, a következő kép fogad minket.
Általában a Telepítések mappába szoktam belépni, mert itt vannak a sis alkalmazások, mint pl. a már bemutatott Adria Miner játék.
A főmenüben az Alkalmazások mappa tartalmazza a java alkalmazásokat.
A java programok egyenként az Opciók - Eltávolítás paranccsal törölhetők.A sis programokat viszont a Kezelő segítségével távolíthatjuk el. Hiszen NE feledjük, a memória picike, jól kell gazdálkodnunk vele!
Gyakran ellenőrzöm a memória állapotát, ami szintén a Kezelő egyik funkciója.Nagyon szeretem a színes képeket. Részlet a Képek mappa tartalmából.
Gyakran cserélgetem a színsémákat és a háttérképeket.
Beállítások.Régi és hasznos funkció a számos üzemmód.
Gyakorlatilag hármat használok, utcán az Általánost (hangos csengés és rezgés), itthon a Tárgyalást (halk csengés, nincs rezgés), iskolában a Némát (csak rezgés).A Kamera funkció képét poénból rakom be. Meg lehet tippelni, hogy mi látható a keresőben.
Az Extrák mappában található pl. az "egy perces diktafon", a Rögzítő.
[ Szerkesztve ]
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
-
félisten
Azért pár nap alatt sikerült bedöntened az SW-t. Én tegnap szúrtam ki egy SW hibát amivel a teló nem tud mit kezdeni. 4.37-es SW munkás 7650-es, üzemmódok, személyhívó, csengetési hangerő, tök mindegy h mi mire van állítva ezen belül ha átállítom és hagyom, hogy elinduljon a hang akkor: Üzemmódok: Rendszerhiba! üzivel fogad! 4.39-en még nem néztem ezt meg.
A 7650-es nagyon érzékeny a sok progira, főleg ha azokat az ember le is törli, az első ilyen telómnál ez nagyon kijött mert mindent felpakoltam rá, de most ,hogy csak pár darab bejáratott van fent így semmi baja.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
félisten
7650-nél nem gond egy ilyen kód, de pl az E90-nél, de már egy 6630-nál ez nekem rémálom számba megy. Mikor igazán megismertem az E90-et akkor szembesültem vele, hogy ha nekem resetelni kell én a dunának megyek. Mindent újra beállítani feltenni meg minden fúúúú. Tudom van lehetőség lementeni, de nekem az nem tiszta dolog inkább állítgatok újra be mindent egyesével. 6600-nál próbáltam és fele jó lett fele nem, na ott befejeztem a visszaállításokat.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
-
-
Egyik kedvenc hátterem. Ha épp rózsaszín hangulatomban vagyok, akkor használom.
Jelenlegi készenléti kijelzőmön az ugró aranyhal látható, amit kitettem a Jump című írásomhoz is.
Az 1200 mAh-os akku bevált. 3 napig üzemelteti az öreget.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 8GB 256GB Magyar bill, GAR!
- NZXT Hue 2 RGB Lighting Kit + NZXT Aer RGB 2 140mm + NZXT Aer RGB 2 120mm
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- Bontatlan vadiúj! 15" MacBook Air M3 16GB 512GB CTO GAR
- Corsair RM650x
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest