Hirdetés
- Aweriot: Cloudflare és mi
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
7650-nél nem gond egy ilyen kód, de pl az E90-nél, de már egy 6630-nál ez nekem rémálom számba megy. Mikor igazán megismertem az E90-et akkor szembesültem vele, hogy ha nekem resetelni kell én a dunának megyek. Mindent újra beállítani feltenni meg minden fúúúú.
Tudom van lehetőség lementeni, de nekem az nem tiszta dolog inkább állítgatok újra be mindent egyesével. 6600-nál próbáltam és fele jó lett fele nem, na ott befejeztem a visszaállításokat. 
-
Azért pár nap alatt sikerült bedöntened az SW-t.
Én tegnap szúrtam ki egy SW hibát amivel a teló nem tud mit kezdeni. 4.37-es SW munkás 7650-es, üzemmódok, személyhívó, csengetési hangerő, tök mindegy h mi mire van állítva ezen belül ha átállítom és hagyom, hogy elinduljon a hang akkor: Üzemmódok: Rendszerhiba! üzivel fogad! 4.39-en még nem néztem ezt meg.
A 7650-es nagyon érzékeny a sok progira, főleg ha azokat az ember le is törli, az első ilyen telómnál ez nagyon kijött mert mindent felpakoltam rá, de most ,hogy csak pár darab bejáratott van fent így semmi baja.
-
-
Ha megnyomjuk az előlap bal alsó részén lévő menü gombot, a következő kép fogad minket.

Általában a Telepítések mappába szoktam belépni, mert itt vannak a sis alkalmazások, mint pl. a már bemutatott Adria Miner játék.

A főmenüben az Alkalmazások mappa tartalmazza a java alkalmazásokat.

A java programok egyenként az Opciók - Eltávolítás paranccsal törölhetők.A sis programokat viszont a Kezelő segítségével távolíthatjuk el. Hiszen NE feledjük, a memória picike, jól kell gazdálkodnunk vele!

Gyakran ellenőrzöm a memória állapotát, ami szintén a Kezelő egyik funkciója.Nagyon szeretem a színes képeket. Részlet a Képek mappa tartalmából.

Gyakran cserélgetem a színsémákat és a háttérképeket.

Beállítások.Régi és hasznos funkció a számos üzemmód.

Gyakorlatilag hármat használok, utcán az Általánost (hangos csengés és rezgés), itthon a Tárgyalást (halk csengés, nincs rezgés), iskolában a Némát (csak rezgés).A Kamera funkció képét poénból rakom be. Meg lehet tippelni, hogy mi látható a keresőben.

Az Extrák mappában található pl. az "egy perces diktafon", a Rögzítő.

-
A kijelző képek nincsenek feljavítva képszerkesztővel! Úgy tettem be őket, ahogy a képlopó lementette. Egyedül a bmp kiterjesztést változtattam jpg-re.
Vagyis igazat írtam, hogy a kijelzője a megjelenési évéhez mérten nagyon jó.A képekről kiderül, hogy a térereje kiváló, az antennája hibátlan, be volt kapcsolva a kékfog, éppen töltöttem, (hol magasabb, hol alacsonyabb a töltés kijelzés), a választógombokra, balra a kékfogat, jobbra az üzemmódokat tettem. Éppen a néma üzemmód volt bekapcsolva. A képek hajnali kettőkor készültek.
A háttérképek utalnak az érdeklődési köreimre: űrkutatás, és csillagászat (Föld), túrázás (erdő), kertészkedés (virágok), ünnepek (üveggömbök=Karácsony, töklámpás=Halloween).

-
Új hozzászólás Aktív témák
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- fém fedlap ! Spin 3 YOGA/2in1 - 14" multitouch, R3, 8 / 256, Radeon Graphics, erős akku +SZLA +GAR
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! iPhone 16 Pro 128GB White Titanium - Apple Gari
- Apple iPhone 17 Pro 256gb - Bontatla, Apple garncia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem gondoltam volna.

Tudom van lehetőség lementeni, de nekem az nem tiszta dolog inkább állítgatok újra be mindent egyesével. 6600-nál próbáltam és fele jó lett fele nem, na ott befejeztem a visszaállításokat.