A covid megint sláger, érdemes patikában venni egy gyors tesztet kb 1700HUF körül van a beleköpös.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [Luck Dragon:] MárkaLánc
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] [CaNNa3IS:] Gépház az asztalon. Soha nem fogom ezt megérteni.
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] Gurulunk, WAZE?!
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
őstag
2 hétig itthon van az asszony mert 2 pozitív tesztje lett így nem mehet dolgozni, semmi tünete, él és virul tényleg semmi. Én csak ezen a héten vagyok itthon vagyis ha pénteken is negatív lesz a tesztem mint tegnap 2 is (különböző, egyik nyálas másik agytúrós) akkor szombaton már mehetek, ez ugyan az a munkahely Én két hete úgy köhögök az arcom leakar esni, orrom folyik, néha szakad is fel hurut, szedtem rá többmindent
http://picasaweb.google.com/116647084346941867867/1155?authuser=0&feat=directlink
Köszi a tippet!
Szerdán dunsztolom magam, vagyis ágyban maradok, forró teát iszom, fokhagymát csócsálok és így tovább. Aztán csütörtökön veszek tesztet és meg is csinálom, mert pénteken gombavizsgáló napom lesz, és jobb tudnom, hogy Covid vagy sem. Persze maszk sima nátha esetén is lesz rajtam.
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
ncc1701
veterán
Covid lett az új influenza. Kb a hatása is ugyanaz, xarni kell bele, a legtöbb köhögős covidos, csak annyira enyhék a tünetek, h nem foglalkoznak vele.
Van most új dráma, amivel lehet riogatni a népet, infláció, putyin, nem lesz gáz, válassz. A covid huszonötöd rangú gond lett sztem mindenkinél.
[ Szerkesztve ]
bejegyzés Náthás vagyok 2022
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
ingyenes kategóriában
- 3db utángyártott Ps4 kontroller ! Ingyen Packeta !
- OldSchool Gamer PC Eladó, i5 2400, 600W, 8Gb/120Gb, GTX 660Ti
- BONTATLAN Surface Pro 9 i7 - 16 GB RAM - 512 GB SSD - Graphite/ Platina - 3 év garival ELADÓ!
- Szerver Tápegység Gold / Platinum 750W 1000W 1200W 1600W 2000W Breakout Board Kábel HP DELL 12V
- ASRock Radeon RX 7900 XTX Phantom Gaming 24GB OC videokártya (RX7900XTX PG 24GO)