Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Newton harmadik törvénye
- Internetes kommentelés = Időpocsékolás (kommentelhető)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fejlesztőnek lenni 40 felett
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MárkaLánc
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
A "mobil" után futkosva a használt telefonos ismerősömnél beleszaladtam két régi ismerősbe: Nokia 6510, E61. A pezsgő színű 6510 egy női tulajtól került be az üzletébe, így korrekt állapotban kellette magát. De nem vettem meg, mert a fejemben duruzsoltak a szempontok: színes kijelző, zenehallgatás, FM rádió, internet, qwerty.
Ezért megnéztem az E61-est is. Sajnos régi függőségének (Pannon) beállításai benne maradtak. Hiába vehettem volna meg 10000-ért, de költenem kellett volna a gyári menü feltöltésére, és vennem kellett volna kijelzővédő fóliát is. Sajnos az E61 nagy kijelzője előtt nincs plexi. Persze hatalmas előnye a Symbian, a nyílt rendszer blablabla, de felnőttem, és idősebb fejjel semmi kedvem vacakolni a hasznos programok keresésével és feltelepítésével, elviselni a rendszer lassúságát stb. A wifire nincs szükségem, mert az előfizetésem része egy net csomag. Aztán a végső érv hatására visszaraktam a többi mobil közé: nem akartam egy tenyérnyi szürke "csempével" futkosni és aggódni a biztonságáért. Egy olcsó, alap multimédiás mobilt akartam, semmi többet. Ezért választottam a Vodafone 355-öst. Ifjú éveim mobil láza elmúlt, józanabb lettem. Illetve minek nekem okostelefon, amikor van egy netbookom?A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hobby elektronika
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Háztartási gépek
- Digitalizáló- / rajztábla tapasztalatok, tanácsok stb.
- DIGI kábel TV
- MIUI / HyperOS topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- PC összeszerelésére keresünk azonnali kezdéssel rész vagy teljes munkaidős tapasztalt munkatársat
- Acer Nitro 5 Gamer laptop eladó (Ryzen 7 4800H, 16 GB RAM, 512 GB SSD, 1650Ti)
- -- NOVEMBER INDÍTÓ -- RETRO PC KÉSZLET -- BOMBA ÁRAK --
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest