Hirdetés

2020. október 20., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) bkercso


bkercso
(nagyúr)
LOGOUT blog

Ehhez, úgy látszik, hozzá szabad szólni, csak nem lehet.

MomentAMP torzításkioltós erősítő: https://hardverapro.hu/apro/momentamp_torzitaskioltos_fejhallgato_es_kiserosit/hsz_1-50.html

(#2) kemotox


kemotox
(addikt)

Első mondatig jutottam. Ismered a "mindenki saját sorsának a pogácsa" mondást?

(#3) cskamacska válasza bkercso (#1) üzenetére


cskamacska
(addikt)

Én továbbra is tartom hogy be kéne pasiznia. :K
Ha a depit nem is szüntetné meg (mert az bárhonnan jöhet, ha csak az elhagyatottság az oka, akkor duplapluszjó), de egy párkapcsolat mindenképpen kezelhetővé tenné.

Ha már van mit elveszíteni, ha van ki haza várjon, akkor nem megy csak úgy el. Kötél meg marad öreg procikat és esetleges nyunyókának a szánkóját húzogatni. :R

[ Szerkesztve ]

"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

(#4) Algieba válasza cskamacska (#3) üzenetére


Algieba
(senior tag)
LOGOUT blog (1)

Van barátom, de a társas kapcsolat sem oldja fel a valós felismerést, hogy mindig egyedül vagyunk a saját testünkbe zártan. Szerintem ő sem bánná, ha az ingyenélő és folyton depiző "asszonykája" elillanna.
Nekem feloldhatatlan konfliktusom van önmagammal. Sose tudtam elfogadni ezt a nevetséges és szánalmas lényt, ami vagyok.

Az élet egy favicc. Fájdalmas poénja a halál.

(#5) Snowy_owl


Snowy_owl
(őstag)
LOGOUT blog

Kötél mindig van nálam

Helyes, hisz sosem lehet tudni kit kell kihúzni a gödörből, vagy robban le azúton. Esetleg egy bikakábelt is vihetnél magaddal a későbbiekben. :)

[ Szerkesztve ]

Kérem itt írja alá.

(#6) Domonkos


Domonkos
(Ármester)

Most akkor akarsz valtoztatni a helyzeteden, vagy sem? :F

Elado lakas (Pecs): https://hardverapro.hu/apro/pecs_kiraly_utca_38_nm-es_lakas_2/friss.html

(#7) bkercso válasza Algieba (#4) üzenetére


bkercso
(nagyúr)
LOGOUT blog

Valami elképzelt sosem létezetthez méred magad? Vagy miért nem?

Egyébként mindenki olyan visszajelzéseket csal ki a környezetében lévőktől, amilyen az énképe. Nem objktívek az emberek... Néd csak meg a nagyszájú csalókat pl.!

[ Szerkesztve ]

MomentAMP torzításkioltós erősítő: https://hardverapro.hu/apro/momentamp_torzitaskioltos_fejhallgato_es_kiserosit/hsz_1-50.html

(#8) domos válasza Domonkos (#6) üzenetére


domos
(senior tag)
LOGOUT blog

Dehogy akar. :DD

There is no replacement for displacement.

(#9) Goose-T


Goose-T
(veterán)

Tanulj meg egy hangszeren játszani.

Eladó pickupok: https://tinyurl.com/ycc85p2g *** Jó zene: https://tinyurl.com/voysv3w

(#10) D1Rect válasza Algieba (#4) üzenetére


D1Rect
(félisten)

Inkább keress valami szakembert, és ne feledd: Epstein se ölte meg magát, neked sem kellene.

"Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük. " - 2011

(#12) Freiherr


Freiherr
(őstag)

Aki menni akar, azt el kell engedni, hajrá.

Back to the future

(#13) finest válasza Algieba (#4) üzenetére


finest
(őstag)

Üdv a klubban. Mindig egyedül vagyunk, sosem tudjuk, h mit gondol(t) valójában a "lelki társunk" se.

“Don’t shoot, I’m Globish.”

(#14) UnA válasza finest (#13) üzenetére


UnA
(Korrektor)
LOGOUT blog

Ez igaz, de ettől nem kötelező magad magányosnak érezni.

És persze a poszt első mondata hülyeség ;)

(#15) waccamár


waccamár
(aktív tag)

Keress egy szakembert, akivel tudsz beszélgetni és segíthet rávilágítani olyan okokra, amik felfedezése megoldást jelenthet... Ez így leírva elég BS, de maga a pszichológia nem az :)

Esetleg keress a spiritualitásban megoldást - még akkor is, ha sosem tettél ilyet.

Azt írod 40-en túl vagy. Még 40 éved simán hátravan, ha nem több!

Nem késő változni, változtatni.

Hajrá!

[ Szerkesztve ]

(#16) Geller72


Geller72
(veterán)

Egyáltalán nem vagy egyedül. Olyanok mint te (meg én) annyira sokan vagyunk, hogy ha egy napon fürdenénk a Balatonban, nem sokan férnének bele. :D.

A jó hír? - Szépen együtt lehet élni vele.
A rossz? - Nem, hogy elmúlni nem fog, de jönni fog hozzá egyre több dolog.

A teljes motiválatlanság, érdektelenség csak a kezdet. Nem érdekelnek a filmek, a könyvek, játékok - ami eddig - semmi. Elkezdesz nézni egy mások által - és korábbi éned szerint is valószínűleg rettentő jó filmet, de a hatodik percnél megállítod a VLC playert, elindítasz egy Chrome TAB--ot, egy percig nézed a híreket, átlépsz másik oldalra, de ott sem nagyon találsz semmit, amit érdekelne. Azért, mert nincs is semmi, ami érdekelne.

Nézd a jó oldalát: - semmi olyan hobbid, tevékenységed nem lesz, ami eddig csak az idődet rabolta, de tulajdonképpen csak amolyan "divathobbi" volt, csak mert éppen felkapott volt, vagy sokan csinálták az ismerőseid körében, esetleg azt hitted, hogy ez mennyire faja. Most már legalább tudod, hogy nem volt az. :D. Egy csomó időt megspórolsz és energiát is, mert sokkal jobban szelektálod a valóban fontos dolgaid..

Ugyanez igaz az emberekre is. Kicsit embergyűlölőnek érzed majd magad, nem szereted a tömeget, de ez is csak ara döbbent rá, hogy eddig inkább másnak akartál megfelelni, nem önmagadnak. Egyre szókimondóbb leszel, már nem gondolkodsz "enyhébb - a másiknak tetsző" válaszokon, hanem megmondod, amire gondolsz. Az igazat..

Nem, nem leszel népszerű, de nem is azért vagyunk a világon, hogy mindenki szeressen minket és hogy mindenki elvárásainak megfeleljünk.
Kicsit önzőbb leszel. Helyes!! Megérdemled. Eddig majdnem mindig másvalaki boldogsága, boldogítása volt a "feladat", ideje magadra gondolni.
Van egy zsidó vallás, a Kabbala. Amennyire én tudom, (régebben legalábbis) alapkövetelmény volt a 40. életév betöltése, addig be sem léphettél a "klubba" Mert addigra repülnek ki a gyerekek (ha voltak), addigra jön egyenesbe (vagy dől dugába) addigi életed. A végletek teljesen lényegtelenek, a hangsúly azon van, hogy megváltozik az értékrended. Legalábbis a legtöbb embernek. És a fent említett kimeneteltől teljesen függetlenül. Egyszerűen jobb ember lesz belőled. Jah, ez most még csak viccnek is rossz - gondolod. :D Rájössz idővel, hogy az eddigi értékrended egy vicc volt. Egy divatnak próbáltál megfelelni, nem a valódi értékeket láttad meg, vetted észre. Írhatnék még erről rengeteget, de egyrészt nem tudom, hogy érdekel e (vagy másvalakit), másrészt ebből a szösszenetből még az sem derült ki, hogy poénból - avagy "művészfilm" jellege van e, vagy tök komoly és tényleg unod a banánt.

-Egy feketeöves nádi berek, 11 év tapasztalattal. :D.

--->>Tevo Tarantula RS, Ender 3 Pro, Ender 5 for szél. Új, bontatlan.<--

(#17) Egon válasza Algieba (#4) üzenetére


Egon
(nagyúr)

"Az élet sz*r, de szerencsére a fele már eltelt!"
Kapaszkodj a fenti bölcsességbe... ;]

"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

(#18) Hieronymus válasza Egon (#17) üzenetére


Hieronymus
(őstag)

Azt gondolom, hogy ezek az okosságok nem segítenek.

Az ember könnyen hajtja bele magát a fanatizmusba. Így alakul ki bárkiből vallási öngyilkos merénylő.
Ha a pozitív dolgokat gyűjti valaki az életéből, akkor boldog ember. Ha a negatívakat, akkor boldogtalan.
Egy idő után bezáródik az elme és csak a kívánt irányból érkező inputot fogja feldolgozni,
Az összeesküvés hívő, kizárólag azokat az információkat dolgozza fel, ami erősíti a hitét. Tudja mely oldalak megbízhatóak és melyekre nem érdemes kattintani, mert merő hazugságokat szórnak a gyíkemberek megbízásából. A gyíkember bármivel behelyettesíthető.
Ha a pohár félig van tele, csak értelmezés kérdése, már vagy még.

„Sohase hagyd, hogy az erkölcsi érzéked meggátoljon a helyes cselekedetben!”

(#19) Algieba válasza Geller72 (#16) üzenetére


Algieba
(senior tag)
LOGOUT blog (1)

Ez a természetes öregedés része, hogy átesve a megfelelő számú tapasztalaton rájövünk, hogy tényleg ennyi csak az élet. Nézem a tapasztalataim listáját, minden, ami érdekelt, megtörtént velem. Hát akkor most mi legyen? Az emberekben csalódtam, amikor leesett, hogy a többség tényleg olyan, hogy két forintért a saját anyját is... Nem sokkal eszesebbek a futkosó lemmingeknél. Ugyanúgy állatok vagyunk vagy túlélőgépek, ha így szebben hangzik. Minden más púder rajtunk. A művészeti tevékenységeink is. Fene mód könnyű kihozni belőlünk a túlélőgépet és gondolkozás nélkül esünk neki a másiknak. Nagyon közel van az a pont, amikor tömegesen "bolondulunk meg". Áh, és én még egyáltalán nem vagyok igazán depresszív gondolkozó. A sötét oldalam mellett ugyanolyan fényesen ragyog a derűs is, de azt már nem igazán mutatom meg. Mert nem érdemlik meg. Ahogyan mondogatni szoktam, minek szórjak gyöngyöt disznók elé. Ja, igen az én kicsi egóm roppant nyűgös, hogy egy évtizedet töltött magas minőségű ismeretterjesztéssel és ugyanúgy a rajtvonalon toporog mint bárki más. Hehehe. Megbasztam magam. Alig várom, hogy miféle újabb szopatást találok ki magamnak.

Az élet egy favicc. Fájdalmas poénja a halál.

(#20) Agyturbina


Agyturbina
(aktív tag)
LOGOUT blog

Ezért kell kutyát tartani, nincs emberi probléma velük, létezésük célja önös érdekbe fordulhat anélkül hogy ezzel bármi kárt okoznánk a kutyának vagy magunknak.

Az emberek még csak legyenek, én inkább teknősnek képzelem magam, mert így jobb. :K

,........A szükségletek lettek a célok, és a célok szükségletek lettek........, ,........A paradoxonban az a szép, hogy paradoxon módon nem szép.............,

(#21) bkercso válasza Algieba (#19) üzenetére


bkercso
(nagyúr)
LOGOUT blog

Hű, ez elég betegesen hangzott... :Y

Amelyik faj tagjai nem lelik örömüket az életben, kihalnak, ebben "biztos" vagyok. Ha mégis, az lokális rendellenesség külső- vagy belső körülmény miatt, nem faj szintű.
Belső körülmény lehet pl., ha valaki szuperintelligens, és szenved, mert alapból a környezetétől is elvárná a 160-190 IQ-szint szerinti viselkedés, vagy minimum a 125-öt.
Ám az átlag definíció szerint 100!
Aztán ez fordulhat hibakeresősdibe, ami meg magával hozza a kibírhatatlanságot, az a szexuális bizonytalanságot, ami táplálja a hibakeresőt.

Vagy nem ez a baj? ;]
Máshol is elkezdődhet, több ilyen stabil "kör" / játszma is létezik.
Egy másik az "öngyilkos akarok lenni!".

MomentAMP torzításkioltós erősítő: https://hardverapro.hu/apro/momentamp_torzitaskioltos_fejhallgato_es_kiserosit/hsz_1-50.html

(#22) Agyturbina válasza bkercso (#21) üzenetére


Agyturbina
(aktív tag)
LOGOUT blog

De miért lenne baj ha az egyen nem lel örömet az életben?
Főleg a faj szamara?
Mert igen az egyénnek rossz, de a fajnak, inkább jó? Nem ?
Kevesebben versenyeznek fix erőforrásokért?

,........A szükségletek lettek a célok, és a célok szükségletek lettek........, ,........A paradoxonban az a szép, hogy paradoxon módon nem szép.............,

(#23) finest


finest
(őstag)

Csak az embernek fontos, h örömöt leljen az életben, az állatoknak se én tudata, se absztrakt gondolkodása nincs ahhoz, h ilyen mélységeket felfogjon saját létezéséről. Sok egyéb mellett az embert a játékossága - az elvont gondolkodás képessége - különbözteti meg az állatoktól, ti. hogy a gyerekkor, a felnőtt korra való felkészülés rendkívül elhúzódik más élőlényekhez képest, sőt ez a játékosság bizonyos mértékben felnőtt korban is megmarad - pl. sportok, számítógépes játékok -, de tágabban értelmezve a kíváncsiság, az új tapasztalatok megismerése iránt igény forrása marad a pozitív életérzéseknek.
Ezzel ellentétben a bezárkózás, vagyis a külső kapcsolatok elvesztése, beszűkülése pedig a boldogtalanság forrása, annak ellenére, hogy soha nem lehetünk biztosak a másik érzéseiben, gondolataiban, a magányosság feloldása egy másik alapvető emberi igény. Algieba azt írja, h nincs már sok móka számára az életben,. kimaxoolta. Ez biztos nincs így, feltéve, h akarja, h új dolgok megtalálják. Ezzel együtt az élet egy nagy szaros szendvics és mindennap egy harapás. De átmenetileg lehet azért jobb.

[ Szerkesztve ]

“Don’t shoot, I’m Globish.”

(#24) Somatom válasza finest (#23) üzenetére


Somatom
(őstag)

"sőt ez a játékosság bizonyos mértékben felnőtt korban is megmarad"

Egyik fórumtársunk aláírása vmi olyasmi, hogy a felnőtt férfit a kisfiútól csak a játék ára különbözteti meg. Mennyire igaza van. :)

Samsung Note 9 (8/512), Android 9

(#25) Geller72 válasza Algieba (#19) üzenetére


Geller72
(veterán)

..Épp most nézem a Farkas gyermekei című sorozatot. Az egyik részben pont azon elmélkedik az Android, hogy vajon azok a kisgyerekek, akik háborúsdit játszanak annak ellenére, hogy még soha nem tapasztalták meg, vajon mit használnak fel ebből a játékból és mire, no meg egyáltalán minek is játszanak ilyet? Ennyire belénk van kódolva a pusztítás? :U

"Nézem a tapasztalataim listáját, minden, ami érdekelt, megtörtént velem. Hát akkor most mi legyen?"
-Minden bizonnyal sokkal több minden fog veled megtörténni (és történt eddig is), mint amiről azt hiszed, hogy érdekelhet, vagy közelebbről érint. Életünket nem az érdeklődési körünk és ingerküszöbünk telítettsége alapján éljük meg, tapasztalataink nagyrészt másból származnak.
Mondhatnám úgy is, hogy a tapasztalatszerzésnek semmi köze ahhoz, hogy téged mi érdekel. Na jó, részben igen, de ha megnéznénk egy adott életciklust, abban az érdeklődési kör tapasztalatai nagyon kis arányban szerepelnének az egészhez képest..

Kicsit megfordítva a problémádat lehet, hogy az si segítene, ha nem magaddal lennél elfoglalva, hanem másokkal, vagy mások olyan jellegű problémáival, amin tudsz segíteni önzetlenül úgy, hogy még örömödet is leled benne. Menj el önkéntesnek Afrikába. Pl. :D. Nagy valószínűséggel a legkisebb problémád is nagyobb lenne a mostaninál. Mert lehet, hogy az ingerküszöböd jelen pillanatban semmi sem piszkálgatja. Az valószínűleg biztosan unalmas, ha egy panelban a bezárt szobában azon elmélkednél, hogy mennyire unatkozol, holott csak... :D.

--->>Tevo Tarantula RS, Ender 3 Pro, Ender 5 for szél. Új, bontatlan.<--

(#26) domos válasza bkercso (#21) üzenetére


domos
(senior tag)
LOGOUT blog

Azért hangzott annak, mert az is. Valami nagy baj van a kollégával, de látszólag élvezi, mert változtatni nem akar. Persze lehet hogy csak trollkodik és jókat nevet rajtunk. :DDD

There is no replacement for displacement.

(#27) Somatom válasza domos (#26) üzenetére


Somatom
(őstag)

"Persze lehet hogy csak trollkodik és jókat nevet rajtunk."

Ez már nekem is megfordult a fejemben. Állandóan azt osztja meg velünk, hogy mennyire gáz az élet. Minek? Miért jó ez? Ez nem kerek, nem áll össze.

Samsung Note 9 (8/512), Android 9

(#28) Algieba válasza Geller72 (#25) üzenetére


Algieba
(senior tag)
LOGOUT blog (1)

Kétlem, hogy a megélhetési küszöb alatt két méterrel majd pont segítene rajtam a többi nyomorult pátyolgatása. ;]

Szerk.: Az internet elérés a free wifi korában egy megyeszékhelyen nem nagy dolog, ahogy egy használt laptop beszerzése sem, ami még 2015-ben történt meg. Ezek közel sem utalnak a mai világban a biztos jólétre. Ha nem lenne a meglepően türelmes barátom, akinél lakom, akkor akár csövezhetnék és koldulhatnék is. Semmi jövedelmem. Nyáron volt egy megbízásom. Aztán puff. Itt a hideg időszak és ismét egy lyukas bakanccsal megyek neki az ősznek és télnek. Ja, tényleg minden okom megvan, hogy rohanjak a nyomorultakon segíteni. Magamon sem tudok.

[ Szerkesztve ]

Az élet egy favicc. Fájdalmas poénja a halál.

(#29) Geller72 válasza Algieba (#28) üzenetére


Geller72
(veterán)

... Én nem látok összefüggést a kettő közt... :U . Talán azért mert nincs?

--->>Tevo Tarantula RS, Ender 3 Pro, Ender 5 for szél. Új, bontatlan.<--

(#30) Algieba válasza Geller72 (#29) üzenetére


Algieba
(senior tag)
LOGOUT blog (1)

Most írjam az igazat, hogy semmi kedvem nyomortelepeken idétlenkedni a "nagy fehér megmentő" szerepében, amikor ez ócska hazugság lenne? Semmivel sem vagyok gazdagabb azoknál a szerencsétleneknél! Nekem is ez az egy testem és két táskányi szakadt ruhám van! Jó, van egy használt laptopom és pár több éves használt mobilom. Huh, mennyivel jobb helyzetben vagyok... Tényleg. :((

Az élet egy favicc. Fájdalmas poénja a halál.

(#31) D1Rect válasza Algieba (#30) üzenetére


D1Rect
(félisten)

Akkor első lépésként fel kéne emelni a segged és biztosítani a saját megélhetésedet!

"Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük. " - 2011

(#32) 8th válasza Algieba (#28) üzenetére


8th
(őstag)
LOGOUT blog (1)

Ja, tényleg minden okom megvan, hogy rohanjak a nyomorultakon segíteni. Magamon sem tudok.

Már ne haragudj, de te nem is akarsz. Aki egy megyeszékhelyen munkanélküli az egyértelmű, hogy nem is akar dolgozni.

„A politikusok mindenhol egyformák. Megígérik, hogy felépítenek egy hidat ott, ahol még folyó sincs." - Charles de Gaulle

(#33) Algieba válasza 8th (#32) üzenetére


Algieba
(senior tag)
LOGOUT blog (1)

Nem lenne benne sok köszönet. Nem én vagyok az év dolgozója. Pocsék alkalmazott vagyok. És ezt nem is rejtem véka alá az állásinterjúkon sem, ha végre eljutok egyre. Persze le kell nyelni a békát, az embernek sok mindent el kell viselnie. Sáliláb. Majd szólok, ha esetemben találkozott a kereslet a kínálattal a munkaerő piacon. ;]

Az élet egy favicc. Fájdalmas poénja a halál.

(#34) domos válasza Algieba (#33) üzenetére


domos
(senior tag)
LOGOUT blog

Menj el közmunkásnak. Nulla felelősség, legalább közösségben lennél, plusz fizet is valamennyit + adnak munkaruhát, lenne bakancsod ami nem lyukas.

There is no replacement for displacement.

(#35) Somatom válasza Algieba (#33) üzenetére


Somatom
(őstag)

Azt írtad, művész vagy. Művészeted szerint kéne "továbbképezned" magad. Festhetnél szobákat, vagy, ha zenélsz, akkor lehetnél rendőr, vagy vasutas, stb. Mindegyikre van kereslet.

Samsung Note 9 (8/512), Android 9

(#36) domos válasza Somatom (#35) üzenetére


domos
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem művész, csak "művészlélek". ;]

There is no replacement for displacement.

(#37) Somatom válasza domos (#36) üzenetére


Somatom
(őstag)

Az mi? Művészet nélküli művész? Kocsmanyelven nem az ilyet nevezik miss 3,14csának? ;]

Samsung Note 9 (8/512), Android 9

(#38) kemotox válasza Algieba (#33) üzenetére


kemotox
(addikt)

Ilyen egy lusta idióta gyökeret...

(#39) Algieba válasza domos (#34) üzenetére


Algieba
(senior tag)
LOGOUT blog (1)

Tudod kinek javasold a közmunkát...

Somatom: Hahaha, picsa... Ja, aki ilyesmivel szórakozik.

kemotox: Nem, nem. Szimplán csak szarzsák. De köszi a gyenge bókokat.

[ Szerkesztve ]

Az élet egy favicc. Fájdalmas poénja a halál.

(#40) domos válasza Algieba (#39) üzenetére


domos
(senior tag)
LOGOUT blog

Persze, nem a legjobb dolog a közmunka, de pl. itt nálunk van egy kertje az önkormányzatnak, sok közmunkás ott dolgozik, innen kapja az iskola és az óvoda konyhája az alapanyagokat. Ja, és gombát is termesztenek :D

[ Szerkesztve ]

There is no replacement for displacement.

(#41) finest válasza domos (#40) üzenetére


finest
(őstag)

Ezt inkább visszavontam.

[ Szerkesztve ]

“Don’t shoot, I’m Globish.”

(#42) nevemfel válasza Somatom (#37) üzenetére


nevemfel
(tag)

Olyan valaki, aki nem akar dolgozni, és még meg is ideologizálja, hogy ez miért jó.

Nobody loves no one

(#43) Egon válasza Algieba (#33) üzenetére


Egon
(nagyúr)

Nos, azért azt lásd be, egy ilyen megnyilvánulásra nehéz konstruktívan reagálni... :U
A gond az a bejegyzéseddel (az eredeti, topicindító írásra gondolok), hogy mérgező. Értjük, hogy fuldokolsz, de egy ilyen megnyilvánulás képes a mélybe rántani azokat is, akik még éppen a felszínen lubickolnak, csak a nyakuk van kinn a vízből, és azért drukkolnak hogy nem jöjjenek hullámok (igen, a depresszióra hajlamosakra gondolok).
Egyébként mi a szakmád, milyen jellegű állásokra szoktál jelentkezni?

"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

(#44) nevemfel válasza Algieba (#33) üzenetére


nevemfel
(tag)

Meg aztán ha dolgoznál, és lenne valami jövedelmed, önállóságod, ugyan mivel tudnád sajnáltatni magad? Kereshetnél új hobbit is.

Nobody loves no one

(#45) finest válasza finest (#41) üzenetére


finest
(őstag)

Olyan ez a dolog Algiebánál a munkával, meg az élettel, mint amikor a gazda a rossz időjárásra panaszkodik. Nem lehet rajta változtatni, de meg lehet tanulni együtt élni vele. Bár az sem segít feltétlen.

[ Szerkesztve ]

“Don’t shoot, I’m Globish.”

(#46) nevemfel válasza finest (#45) üzenetére


nevemfel
(tag)

Ragaszkodik a depressziójához. Az identitása részévé vállt, nem engedné el semmi pénzért a világfájdalmát. Még a végén jól érezné magát. Tanulhatná újra ezt az egész élet nevű izét.

Nobody loves no one

(#47) Somatom válasza nevemfel (#46) üzenetére


Somatom
(őstag)

Újra? A bejegyzéseiből nem úgy tűnik, hogy egyszer már tanulta volna.

Samsung Note 9 (8/512), Android 9

(#48) nevemfel válasza Somatom (#47) üzenetére


nevemfel
(tag)

Hát azt tanulta, amit látsz. Az élet szar, az emberek rohadékok, a világ összeesküdött ellene, sajnáljatok már légyszi. Évek óta ezt csinálja, erről ír, aztán a beérkező reakciókat félresöpri valamiféle hihetetlenül ócska fölényeskedéssel. Neki úgy látszik, ez az élet. Ő ezt szereti csinálni, ez neki az ismerős, komfortos érzés.

[ Szerkesztve ]

Nobody loves no one

(#49) Somatom válasza nevemfel (#48) üzenetére


Somatom
(őstag)

Tudom. Ezért fordult meg az én fejemben is az, hogy az egész kamu. Amikor unatkozik, akkor bedob ide egy ilyet, mi csámcsogunk rajta, ő meg szórakozik.

Samsung Note 9 (8/512), Android 9

(#50) nevemfel válasza Somatom (#49) üzenetére


nevemfel
(tag)

...ő meg szórakozik.

De hisz mindannyian szórakozunk, nem? :DD

Nobody loves no one

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.