Hirdetés

2022. augusztus 16., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Oldman2


Oldman2
veterán

Első almás cuccod?

(#2) Algieba válasza Oldman2 (#1) üzenetére


Algieba
senior tag
LOGOUT blog

Igen, az első almám.

Mikor a WP vonal behalt és szó szerint a négy évig használt Lumia 520 (2014-2018) is, ami életem egyik leghálásabb kütyüje volt, akkor Androidos phabletre váltottam, Nokia 2.1 lett az utódja, ami a mai napig üzemel, de közben más phabletek is jöttek-mentek, pontosabban pár hetes használat után polcra kerültek a gyűjteményembe. Kivéve a Xiaomi Mi 9 Lite, amit a barátomnak adtam.
2010-2014 között hagyományos mobilokat használtam, például a Vodafone 355-öst, a teljes qwertys apróságot. Előtte pedig mindenféle telefonom volt. Alma viszont egy sem.

A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.

(#3) janeszgol válasza Algieba (#2) üzenetére


janeszgol
nagyúr

A múltkori leszúrás miatt illő lett volna nekem küldeni egyet neked. Bocsánat!
Fedezd fel, remélem tetszeni fog!

[ Szerkesztve ]

(#4) Krugszvele


Krugszvele
aktív tag

SE-t használok (meg 5S-t) 9 éve. Amikor kezembe fogok egy nagyobb telefont, nem tudom átfogni. Kilóg a kamera, féltégla súlya van.
Mókás látni, hogy másnak meg pont ellentétes problémája van :) Hogy fogjon meg egy ilyen kicsi telefont? Én meg fogjak meg egyet, amit nem érek át?

(#5) Algieba válasza Krugszvele (#4) üzenetére


Algieba
senior tag
LOGOUT blog

Kisebb mint a nekem pont tökéletes méretű Huawei Y3 II, ami szintén óriásnak hat az almácska mellé téve.

janeszgol: Semmi gond. Megértettem a nézőpontodat.

A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.

(#6) Luck Dragon

Nekem ez volt az első almás kütyüm . Imádtam , csak volt egy széria hibája , hogy a kijelzőt elengedte a ragasztó . Megcsináltattam , majd eladtam …… azóta is bánom . :(
Cserébe kárpótol SE (2020) . :)

A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.

(#7) Algieba


Algieba
senior tag
LOGOUT blog

Megizzasztott a kicsike, félreraktam. Hozzászoktam az Androidos kényelemhez, hogy mindegyik phabletem oda-vissza csatlakozik egymással, a laptoppal, az app telepítés egy mozdulat, adatok másolása, visszaállítás minden könnyű. A Google fiókommal nőttem össze. Huh. Basszus. Azonban picit sem zavar, ha marad üres, gyári az almácska, mert állandó gondot okoz nekem az internet függőségem. Legyen csak ilyen puritán, egy valódi használati tárgy, egy modern telefon. Tartalomfogyasztásra untig elég kütyüm van, még sok is. :DDD

A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.

(#8) domos


domos
senior tag

Androidos kényelem :DDD be ne pisiljek a nevetéstől.

If you don't do it enough, nothing's gonna really happen.

(#9) RawrrSoul válasza domos (#8) üzenetére


RawrrSoul
csendes tag
LOGOUT blog (1)

Na ezzel most egyet kell értsek... :DDD

/ Fuji P710 PC | MacBook mid-2010 | Series S | iPhone 11 \

(#10) Oldman2 válasza domos (#8) üzenetére


Oldman2
veterán

Minden nézőpont kérdése.

Fura látni azt, hogy az akinek elég a szűk tudás is, megmosolyogja azokat akik ennél többre vágynak.

A lényeg csupán annyi, hogy mindkét oldal elégedett. :K :K :K

Nem kell a másik véleményét elfogadni, de ezért „leszólni” sem kell a másikat.

(#11) domos válasza Oldman2 (#10) üzenetére


domos
senior tag

Nem kell leszólni a másikat de aki iPhone-t használ annak "elég a szűk tudás is" :)) Akinek volt már iPhone-ja tudja mennyire könnyű mindent átrakni a következőre. Nem kell se plusz program, se kábel, se semmi.

If you don't do it enough, nothing's gonna really happen.

(#12) KISDUCK válasza domos (#8) üzenetére


KISDUCK
őstag

"Androidos kényelem :DDD be ne pisiljek a nevetéstől."

Az iphone-ra lehet már itunes vagy 3th party app nélkül fájlt feltölteni pc-ről?

(#13) Algieba


Algieba
senior tag
LOGOUT blog

Bebújtam a sánc mögé, mert látom, indul az alma vs droid háború. :DDD
Nincs semmi bajom az almácskával. Eleve nem terveztem tartalomfogyasztásra használni, hiszen erre itt van pl a Pixel 2 XL. Csak rá akartam rakni pár saját fotót háttérképnek és a kedvenc csengőhangjaimat. Azonban a saját tücsök hívás jelzése is jó lesz nekem. Itt rejtőzik az ingzsebemben, a fő helyen, ahová mindig a kedvencet rakom.
Egy gondom van, feltétlenül tokot kell szereznem rá. :B

A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.

(#14) kuntics


kuntics
tag

2015 óta használok iphone-t, 5s-sel kezdtem, most már 4 éve se-m van. Sajnos kezdi megadni magát,bekapcs gomb meg a beszédhangszóró sem az igazi. Hogy mi lesz a következő, azt még nem tudom. Van se2-m is, eddig nem nyerte el a tetszésemet. Talán egy 13 mini jöhet, de az meg tudásban (meg árban) bőven több, mint ami nekem kell.

KISDUCK: “ Az iphone-ra lehet már itunes vagy 3th party app nélkül fájlt feltölteni pc-ről?”
Icloud drive elérhető win intézőből, filmet is wifin keresztül teszek ipadre. Egyébként mennyivel nehezebb a gépen megnyitni az itunes-t, mint egy intézőt?

(#15) Oldman2 válasza kuntics (#14) üzenetére


Oldman2
veterán

Szerintem igazából egy Droid irányából érkező nem is a felmásolás „nehézségét bírálja”, hanem az iOS azon tulajdonságát, hogy az egyes app-ok nem látják egymás adatait (Sandbox).

Ezt magát nehéz „felfogni” nekik (nekem is, épp visszafelé lépek iOS -> Droid).

(#16) totron


totron
őstag

Ne szenveveggyé'. A 4.7" jó lehet, bár markánsabb a különbség 4.7" és 5" között, mint elsőre gondolná az ember. Nekem a 4.7" kicsi volt már az én felhasználásomhoz, példának okáért a logout.hu fórumát mindig dönteni kellett, azt meg ne már. Kijelzőt illetően viszont teljesen más világ volt tapintásilag, a jobb fajta üvegfóliák érzetén is jóval túlmutatóan. Ehhez társulva még a combos dpi tud megkapó lenni. És még pár ilyen, az előnyök, szirénhangok megvannak, de ha van hátrány, azok győzedelmeskednek végül (nem lehet a végtelenbe nyújtani az újdonság varázsát/önbecspást).

A 4" egyértelműen kicsi ma már. 5.5"-öt tudom ajánlani (Plus modellek), bár azok árain meg már kapsz szintén használtan akár AMOLED-es Andro jószágot is, teljesen más világú kontraszttal, színekkel + a kijelzői mérettöbblet ugye. Néhány videón majdnemhogy azonos a 2 kijelző, a valóságban nagyon nem érdemes egymás mellé tenni Apple-féle IPS-t és egy androidi AMOLED-et. Így nagyon nehezen/sehogy sem jön az érzés egy sápadtabb - adott esetben besárgult/sárgaságba hajló - iPhone modell esetén, hogy ez demegérte, hiába van ugyanott árban. Kell a más, ismerkedj.

Bánatom, hogy jó fogású hátlap eltűnt 4-gyel, legközelebb az X-nél jelenik meg, a 2 között meg kifejezetten fos alumíniumfogás van, az oldali dizájnról már nem is beszélve, az is nagyon el lett találva a 4-nél, az is visszatér később, de mai méretben méginkább lélektani határon túlmutató, eszetlen árral. Érdemes időt adni a másvilágnak, mert van, amit megszoksz, van, ami menet közben bukik ki turpisságként, lesz, amit megszeretsz és lesz, amivel soha nem barátkozol meg, de ezt ugye előre nem tudod belőni.

[ Szerkesztve ]

(#17) Algieba válasza totron (#16) üzenetére


Algieba
senior tag
LOGOUT blog

A kreatív műhelyemben minimum 30 telefon van mindenfelé, több teljes dobozos is, egy Symbian matuzsálemmel a díszhelyen, ami a Nokia 7650, de van hagyományos nyomógombos, melyek közt az ász az almazöld Motorola V3i, WP modellek, Android phabletből nyolc vagy több?, pár napja vettem a Google Pixel 2 XL-t, amin éppen pötyögök. És most megjött extraként az almácska. Ősöreg kütyübolond vagyok. Jelenleg három készülék van nálam. Zenehallgatásra és jegyzetgépként a Nokia 2.1 a táskában várja, hogy munkára fogjam. :)

A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.

(#18) totron válasza totron (#16) üzenetére


totron
őstag

A teljesség igénye miatt javítom magam: az SE-nél, az 5-nél is megvan a megvernyákolt dizájn, a hátlapi tapintás ezeknél már jobb, később csesződik el, csak hát ezeknél meg a kijelző mérete ami nem összeegyeztethető a felhasználással (ez most nagyon rendőrös szakzsargonosos volt).

Volt egy eladó ezust V3i 6 ezerért akkor, amikor feledésben volt, patika közeli állapotban. Nem jött össze akkor, a mai napig siratom. Igaz, ma meg már nem kéne, csak vitrinlakó lenne, az meg nem én vagyok. Nem lehet mindent utólag bepótolni. :( Zöld.... arról elfogadnánk egy-két képet szerintem.

Fennáll a veszélye, hogy nem maxolod, nem ismered ki az adott modellt teljesen, ha ennyi telefonod van. Kell egy kis rászorultság. Más területeken is rontja a megismerést és a boldogságot a vitrinezés, de eltűnő modellek esetén meg tudom érteni a begyűjtési szándékot.

Az a Pixel nem volt rossz vétel.

(#19) Algieba válasza totron (#18) üzenetére


Algieba
senior tag
LOGOUT blog

A Nokia 2.1 lenne még mindig a fő telefon, ha a gyártó nem tolja rá az Android Go tízet. A kilences verzióval nyugisan tette a dolgát, ami nekem kellett, tudta. Béke. Aztán a tízes lelassította, használhatatlanná lett mint teljes értékű okostelefon. Most csak MP3 lejátszó, FM rádió és jegyzetgép. Ezekre még mindig jó. Most az elsődleges phabletem a Google Pixel 2 XL, a kedvenc pedig az almácska, amit kizárólag telefonként akarok használni. Kell az alap funkció külön, stabilan. A Pixelt napközben folyton nyüstölöm. Most is. :D

A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.

(#20) totron válasza Algieba (#19) üzenetére


totron
őstag

Milyen ez a P-OLED? Még olyat nem láttam reálba'.

Nem downgrade-elhető a Nokia? Szerintem de.

(#21) Algieba válasza totron (#20) üzenetére


Algieba
senior tag
LOGOUT blog

Nem volt túl sok oledes kütyüm, csak szubjektív érzetem van, a Galaxy Note 4 öreg amoledjét szebbnek látom. Persze a poled jobb mint a Nokia 2.1 alacsony felbontású IPS kijelzője. Itt éles a különbség.

[ Szerkesztve ]

A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.

(#22) futo001


futo001
senior tag

Én nem vagyok almás, de egy iPhone 5S-em nekem is van ugyanilyen színben, annyira tetszik a formája és mérete. Imádom. Talám emiatt jönnek be az új szériák, visszatértek ehhez a formavilághoz, de ettől még nem térek meg, marad a droid. :) De kapott gyári új akksit meg gyári kijelzőt mert kicsit befoltosodott, sokkal többet költöttem rá mint amennyit ér, viszont úgy gondolom örökre megmarad nálam.
Szoktam is néha használni, pl motorozáskor átpattintom bele a SIM-et, mert kis zsebbe is befér.

I'm a man with a plan... the plan is to booze as much as I can! ¯\_(ツ)_/¯

(#23) Vladi


Vladi
nagyúr

Én meg már azt hittem nyárialmád van vagy valami. :W

Mi előre tudtuk hogy ez lesz Ebédre hízott patkány Gyere siessünk Indul az expressz Nézzük meg Milyen a Balkán

(#24) sith7 válasza janeszgol (#3) üzenetére


sith7
nagyúr

Szúrj le engem, aztán mondom a címemet :D :DD

(#25) Algieba


Algieba
senior tag
LOGOUT blog

Vettem egy farmer hatású flip tokot. Most jobban érzem, hogy az ingzsebemben van. :))

A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.

(#26) janeszgol válasza domos (#8) üzenetére


janeszgol
nagyúr

Ő ezt úgy értette, hogy mivel évek óta használja az Androidot, ezért megszokta és a kényelmet a megszokottság jelenti.

(#27) Luck Dragon válasza Vladi (#23) üzenetére

Van disznó almám , kérsz ? :))

A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.

(#28) PuMbA válasza janeszgol (#26) üzenetére


PuMbA
titán

Szerencsére az átállás egyszerű :) Egyből benyomtam a Google fiókomat és onnan van a naptár, névjegyzék, emailek, jegyzetek...

[ Szerkesztve ]

(#29) futo001


futo001
senior tag

Párom szerint is igen kényelmes az alma. Amilyen gyakran leakad a GPS van ideje pihenőkre 1-1 út alatt. :DD

I'm a man with a plan... the plan is to booze as much as I can! ¯\_(ツ)_/¯

(#30) totron válasza PuMbA (#28) üzenetére


totron
őstag

Többször megszivatott az önkényes névjegyzék-szinkronizálásával, pedig irtok minden ilyet, már csak akksikímélés miatt is. 1 helyiértékkel eltolta név és szám adatait, így nem azt hívtam, akit akartam, mást jelzett ki, mint aki hívott. Nem szisztematikusan mindenkinél, csak 1-1 névjegynél. Kényelem, az.

(#31) PuMbA válasza totron (#30) üzenetére


PuMbA
titán

Nekem szerencsére nem volt ilyen. Androidon is mindig szinkronban voltak a névjegyek.

[ Szerkesztve ]

(#32) totron válasza PuMbA (#31) üzenetére


totron
őstag

Én meg kiestem a szinkronból. :D

(#33) Algieba


Algieba
senior tag
LOGOUT blog

Telepítettem rá néhány appot. Fotóztam párat napközben. Telefonáltam is. Elégedett vagyok. Egy kis csoda. :)

A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.

(#34) philoxenia válasza domos (#8) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

[link]

... de ő nem rasszista, pusztán egy szarházi... by:PE

(#35) Luck Dragon válasza philoxenia (#34) üzenetére

Nincs hozzá kuponod? :DDD

A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.

(#36) philoxenia válasza Luck Dragon (#35) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

Nem vagyok androidinkontinens.... ;)

... de ő nem rasszista, pusztán egy szarházi... by:PE

(#37) domos


domos
senior tag

Legalább a méret jó lenne! :DDD

S20+,S21U,ZFold3 és S22U mellett nem érzem magam egyébként androidinkontinensnek, de ha az ember mindkét "ecosystem"-ben benne van nyakig, akkor az almás 100x kényelmesebb (szvsz).

[ Szerkesztve ]

If you don't do it enough, nothing's gonna really happen.

(#38) Oldman2 válasza domos (#37) üzenetére


Oldman2
veterán

Nem vagyunk egyformák...

Én pontosan ellenkező véleményen vagyok, hasonló felállásban.

Ami cseppet sem gond, milyen unalmas lenne a világ, ha mindenki mindenben egyetértene.
:C

(#39) philoxenia válasza domos (#37) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

Válassz...

Négy androidos telefon mellé minek még 12 almás? ... vagy 13? Lerágott csont már ez régen...

[ Szerkesztve ]

... de ő nem rasszista, pusztán egy szarházi... by:PE

(#40) totron válasza domos (#37) üzenetére


totron
őstag

De mitől kényelmesebb? Nonflame valós érvek mentén közelítsük már meg. Nem vitatni akarom, csak érteni a preferenciáidon keresztül a 100x-os szorzót.

(#41) Algieba válasza totron (#40) üzenetére


Algieba
senior tag
LOGOUT blog

Az iOS-ról nekem még semmilyen vélemény sincs. Bár meglepett, hogy a fájlküldés nem megy bluetoothon át. A phableten szerkesztettem pár csengőhangot, amiket simán át tudtam küldeni kékfogon a Vodafone 355-re, ami tökéletes "csak telefon". Bár extra funkciója az mp3 lejátszás és rádió, valamint tudja az ébresztést és van benne naptár, amiket szintén napi szinten használok. Többre normál esetben nincs is szükségem és évekig megvoltam ennyivel. 83 gramm, csak 105 mm hosszú. Nem sokkal nagyobb az iPhone SE és így tökéletes ingzseb mobil számomra. Sajnos a phabletjeimet a táskában kell hordanom, mert nem igazán zsebbe valók. A méret és súly fontos. Igen. A méret fontos, mert viszont gépelni határozottan jobb a puha szilikontokba bújtatott Nokia 2.1 kijelzőjén. A kisujjakon alul és a többi ujjon háttul támaszkodik a phablet és hüvelykujjakkal gépelek majdnem olyan gyorsan mint tíz ujjal a laptop billentyűzetén. Hmhm. A felhasználási szokásaim keveredése okozza a kavarodást a kütyüimnél. Mert íróként sokat jegyzetelek és most kezdek elmozdulni a Google fiók hatására a gépi jegyzetelés felé. Mindig van nálam jegyzetfüzet és több toll. Tehát kell egy notesznek használt phablet, aminek gyakorlatilag csak ez a funkciója. Aztán sokat fotózok. Hiszen ez is a jegyzetelés egy módja, a képi rögzítés. Tehát kell egy bitang jó kamerával rendelkező phablet, ami most a Google Pixel 2 XL. A két óriás viszont nem éppen kényelmes telefonnak, például két kezes feladat a hívás fogadás. Az aprócska iPhone remek "csak telefon". Tokban is kényelmesen elfér az ingzsebemben. És jóval menőbb a kinézete mint a Vodafone 355-nek, ami nem csúnyácska, évekig kiskedvenc volt és most is jó kézbe venni, mert belesimul a tenyerembe, de egy iPhone mégis csak menőbb.
Ezért van most nálam három mobil. Mindnek megvan a feladata. A három testőr. :D

[ Szerkesztve ]

A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.

(#42) philoxenia válasza Algieba (#41) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

Azért ami Neked phablet, nekem csak telefon... [link] A P20 Pro az ingzsebes nekem... [link]

[ Szerkesztve ]

... de ő nem rasszista, pusztán egy szarházi... by:PE

(#43) Algieba válasza philoxenia (#42) üzenetére


Algieba
senior tag
LOGOUT blog

Nőként nincsenek túl nagy kezeim és eleve kisebb vagyok. :B Tehát nekem a Nokia 2.1 és Google Pixel 2 XL is óriások. Jó, amikor dolgozok velük, nem tűnik fel, hiszen a feladatra összpontosítok, de bizony van olyan ismerősöm, akivel fél órát is dumcsizunk és olyankor már igencsak feltűnik a súlyuk, ha telefonként is merem használni őket. Persze erre megoldás egy bluetooth füles. Pont tegnap vettem egyet, de zenehallgatásra. A Pixellel kapcsoltam össze.

A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.

(#44) philoxenia válasza Algieba (#43) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

Nekem is kicsi a kezem relatíve, kb. 21-22 cm az araszom. Leginkább kihangosítva szeretem a nagyot használni, inkább asztalon. A kicsit, a P20 Prot viszont tényleg szoktam az ing felső zsebébe tenni kihangosítva, hosszadalmas, /több órás akár/ beszélgetésekhez. Nadrágzsebben hordani persze a legkisebbek a legjobbak pl. anno ezt az LG-t nagyon szertettem.
Internetezni, olvasni, viszont a minél nagyobb a jó, így nem használok már tabletet.

... de ő nem rasszista, pusztán egy szarházi... by:PE

(#45) Algieba válasza philoxenia (#44) üzenetére


Algieba
senior tag
LOGOUT blog

A kihangosítás zseniális lehetőség. Egyszer egy órát beszéltem főzés közben a beszélgetős ismerősömmel. A phablet az asztalon volt kihangosítva, miközben én jöttem-mentem, az ételt készítettem. :)) De privát téren kívül jobb szeretek hagyományos módon telefonálni, és erre a célra ideális egy kicsi mobil mint amilyen az almácska is. A bluetooth füles remek kiegészítő, de pont tegnap csodálkoztam rá, egy fiatal lány telefonált, hogy mennyire fura magánszám így távolba beszélni. Abszolút beleélte magát a csevegésbe. Azért én már (szeretem ezt hinni, hah) hogy komolyabb ember vagyok, így klasszikus módon telefonálok fülemhez rakott mobillal.

A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.

(#46) janeszgol válasza Algieba (#45) üzenetére


janeszgol
nagyúr

Én szeretem a BT-s headseteket. Igaz a füleseknek rosszabb a hangminősége, mint a fejeseknek.

(#47) RawrrSoul válasza Algieba (#41) üzenetére


RawrrSoul
csendes tag
LOGOUT blog (1)

Gyá, komolyan egyszerre három telefont hordasz magadnál és mindet másra használod? :) Engem sokszor ez az egy is idegesít... :) Viszont ez az egy mindenre tökéletes... (iPhone 11) :DDD

Telefonálni utcán rendre én is bt fülessel szoktam, addig sem kell a telefont kézbe tartani, főleg, ha még cipelek is valamit másik kezemben. Fura pillantásokat szoktam kapni, főleg, ha nem fogom fel a hajam és eltakarja a fülest. :D

[ Szerkesztve ]

/ Fuji P710 PC | MacBook mid-2010 | Series S | iPhone 11 \

(#48) Algieba válasza RawrrSoul (#47) üzenetére


Algieba
senior tag
LOGOUT blog

Válltáskát hordok, észre sem veszem, hogy a phabletek nálam vannak. Szépen lapulnak az egyik nagy zsebben. Azért könnyebb bánni velük mint egy laptoppal, állva és buszon is könnyebb a használatuk. Mivel tényleg sokat nyüstölöm a két óriást mint munkaeszközt, az akkujuk éppen hogy bírja a napi gyötrést. Ezért kell a harmadik, ami csak telefon. Bár van nálam egy kisebb powerbank kétféle kábellel. Egy a Nokiának, egy a Pixelnek, mert ez már Type-C. :D
Eleve imádom a mobilokat. Gondolj bele, mintha játékfigurák lennének, akcióhősök, amikkel babázok napközben. Kütyübolond vagyok, tudom. :DDD

A bt füles jó ötlet volt. Nem is értem, hogy miért nem vettem korábban.

A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.

(#49) domos válasza Algieba (#48) üzenetére


domos
senior tag

Nálam is van mindig legalább 3 telefon, ismerem a helyzetet XD :DDD

If you don't do it enough, nothing's gonna really happen.

(#50) philoxenia válasza Algieba (#48) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

Nálam is legtöbbször nálam van két telefon. Már csak tartaléknak is a P20 Pro, ha olyan helyre megyek még powerbank is.
Viszont a mai világban drága a kártyás telefon, pláne, ha nem kapom meg az SMS-t az adategyeztetésről, mert ki van épp kapcsolva, amikor állítólag elküldték. Most 6k HUF visszautalását várom a Vodafone-tól, mert utólag már nem lehet visszakapni a sim-re a jogosultságot. Mivel a fő telefonon korlátlan minden, így a tartalékot keveset használom, ebben két kártya van, a telekomos kártyán szoktam beszélgetni, a vodáson nem, így a hangyafülnyi betűket csak nemrég vettem észre, hogy az alsó simnél a "Csak segélyhívás" felirat látható... :(

... de ő nem rasszista, pusztán egy szarházi... by:PE

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.