Hirdetés

2023. szeptember 23., szombat

Gyorskeresés

(#1) PSti

PSti
tag

Köszi a megértést! :)

Amúgy rájöttem mi kell neked: patreon. Nyomhatod oda a bejegyzéseidet, képeidet, és simán fizetőssé teszed a dolgot, szóval akit érdekelsz, nyomja a lóvét akár egyszeri, akár havi alapon. Ha meg elfelejti lemondani, plusz pénz neked.

https://www.patreon.com

(#2) kuntics

kuntics
tag

ezek szerint sikerült eleget tarhálni, hogy visszaszólhass egy külön posztban azoknak, akik nem simogatják a kis lelki világodat, hanem leírják a számodra negatív gondolataikat.

Millió példát lehetne hozni a világból, hány embernek jutott valóban rossz sors, de felesleges, Te akkoris úgy fogod érezni, hogy az egész világ ellened van. Nem kell messze menni, szerinted itt a fórumon hány embert érintett negatívan akár a covid, a kormányunk pár napos törvénymódosításai, vagy az általad említett klímaváltozás?Csak neked szar? Mert siránkozó posztot csak tőled olvasni. Ha az ember gödörbe kerül, akkor megpróbál kimászni, kivéve téged. Te ülsz a gödör alján panaszkodva és várod, hogy kiemeljenek onnan ülő helyzetedben, mert próbalkozást a dolgok jobbá tételére innen nem látni.

Prémiummal blogbejegyzéseket is lehet tiltani? Szeretem olvasni a logouton megjelenő dolgokat, de Algieba posztjai annyira negatívak, hogy nekem is kedvem támad eret vágni siránkozni

(#3) pusszycat

pusszycat
nagyúr
LOGOUT blog (1)

Az egy üres youtube link, csak mert nem megy? Amúgy ettél már galambot galambom? Mert én igen, mikor gyerek voltam egy vadász megkínált vele. :)

A GoFundMe oldalon lehet kérni kezelésre pénzt. Total legális. :D

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB

(#4) Algieba válasza pusszycat (#3) üzenetére

Algieba
senior tag
LOGOUT blog (1)

Köszi, hogy szóltál. Betettem linknek, ha már videóként nem indul el.

kuntics: Olyan nagy bajban van az egész civilizációnk, hogy pár évvel később, ha még élünk, hurrá optimistának fogod látni az írásaimat. Ez nem vicc vagy irónia. És nem is egyéni probléma. Bárcsak az lenne!

[ Szerkesztve ]

A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.

(#5) mustang08

mustang08
aktív tag

Köszönöm a videót! Nagyon kellemes volt hallgatni és pont eléggé informatív. Szép a hangszíned és a kiejtésed. Soha nem érekeltek a gombák, de szívesen néznék tőled több ilyen stílusú videót.

(#6) Szevam

Szevam
aktív tag
LOGOUT blog (1)

A hangszíned nekem is tetszik :). Pont azon gondolkoztam, hogy patreonon nincsenek regények, novellák felolvasva normális hangszínnel. Ha felolvasnál patreonon, regényeket vagy verseket, novellákat tuti befizetnék.

Illetve, valóban csinálhatnál egy gomba sorozatot. A youtube azért is jobb talán ilyen szempontból, mert lehet látni a termőtesteket, de 1-1 hosszabb "leírás" patreonon is megállná a helyét. Illetve a youtube videókon bemonthatod, hogy támogathatnak patreonon.

Hajrá! :))

Képeim: https://www.flickr.com/photos/106029883@N02/ A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele hagyom, hogy megmutassa önmagát.

(#7) Gave válasza Algieba (#4) üzenetére

Gave
addikt

Ha gyorsan kell pénz akkor cuki kiskutyát, még inkább macskát fotózz-videózz, ha pedig ennél is több pénz kell gyorsan akkor bikinis lányokat. Sajnos így működik az internet, 20 éve is így működött, és ahogy a trendeket nézem ennél leginkább lejjebb sodródunk.

Recept:
1db húsos pizza
1db macska
1x béna klikkbait cím: "Guyz da Cat stealz my pizza"
1x ütős index kép a videóhoz, ami jó esetben nincs is a videóban mer" minek
=> 2mil nézettség, szívesen

Vagy csinálhatod azt mint sokan mások, hogy felkarolsz valami hot topikot ahol van legalább heti frissülés, és szidod a rendszert Youtubeon, ezeknek a csatornáknak tematikusan sokszor 1-2mil feliratkozójuk van. (angolul érdemes ha tudsz szépen beszélni).

Ha azt hiszed ez vicc, vagy trollkodás, nem, nem az. Egyszerűen azt kell kiszolgálni amire van igény, másként nagyon nehéz lesz, nálunk a családban 3-4 vállalkozás dőlt be mert mindenki annyira "zöld" gondolkodású volt és túl jót akart a világnak, túl értelmesen és túl kulturáltan.

Cégnél akinek bedolgoztam készített valaki egy kampány videót, ahol egy beszéd ment, ez is zöldtéma volt, gazdasági, hatalmas országos kampány, nyeremény játékok sorozata, 500 view Yt.-n. Evvvvan. Van aki elmegy egy gyorskajáldába, felsorolja mi van a tálcáján és kap 120k viewt 2 hét alatt... utána mehet a szponzor link a konkurens étteremhez.

//Na flame_shields = 1; :D

When they decided that memory leaks weren't a bug but a feature.

(#8) Szevam válasza Gave (#7) üzenetére

Szevam
aktív tag
LOGOUT blog (1)

Ami baromi drága, az a becsület. Ha eladod, arra fizetnek... :(

Képeim: https://www.flickr.com/photos/106029883@N02/ A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele hagyom, hogy megmutassa önmagát.

(#9) refrigerator válasza kuntics (#2) üzenetére

refrigerator
csendes tag

Kényszerít valaki arra, hogy elolvasd a posztjait? Vagy legbelül, önmagad előtt is titkolva,mazohista vagy?

(#10) Gave válasza Szevam (#8) üzenetére

Gave
addikt

Szinte biztos, hogy van köztes megoldás, csak éppen rajtam volt az 5 perc elmebaj :D. Főzzünk házit gombákkal show?

When they decided that memory leaks weren't a bug but a feature.

(#11) Szevam válasza Gave (#10) üzenetére

Szevam
aktív tag
LOGOUT blog (1)

:DDD

(#12) mustang08 válasza Gave (#10) üzenetére

mustang08
aktív tag

Tudok ennél is jobbar!
Enyhén mérgező gombákat kell főzni, és a kamera előtt nyafogni, és szenvedni nagyon teátrálisan :D

(#13) kuntics válasza refrigerator (#9) üzenetére

kuntics
tag

Nem vagyok mazohista, csak cím alapján lehetett volna egy értelmes poszt is.

Sok blogbejegyzést el szoktam olvasni, inkább ezeket olvasom, mint a búvár szarságokat. Elolvastam az10000rpm-es hdd-set is, pedig sose voltam infós beállítottságú, évek óta azinte csap idap-et használok. De a most elől lévő hifi boltosat is megnéztem meg az ambilight projectet is (tv-t se igazán nézek, az is irreleváns nekem)

(#14) Luck Dragon válasza kuntics (#13) üzenetére

Úgy vettem észre , visszatekintve az elmúlt időszakra , hogy a blog bejegyzések minimálisra csökkentek . Blog gyártók kezdenek kikopni . :(

A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.

(#15) pusszycat válasza Luck Dragon (#14) üzenetére

pusszycat
nagyúr
LOGOUT blog (1)

Algieba heti 2-3 nyomul. Jach Hunter is. Itt a téma a gond. Kommentelni könnyebb mint témát találni.

Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB

(#16) Szevam válasza pusszycat (#15) üzenetére

Szevam
aktív tag
LOGOUT blog (1)

Miről olvasnátok szívesen? Mit vártok a bloggerektől? Címlapos írásokat?

[ Szerkesztve ]

(#17) Luck Dragon válasza pusszycat (#15) üzenetére

Tudom. Csak régebben többen írtak . Ennyit szeretem volna csak mondani .

Szevam
Én írni szeretnék , csak nem tudok :D
Témám is lenne , csak most meg időm nincs.
Tipikus kör csapda .

A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.

(#18) mustang08 válasza Luck Dragon (#14) üzenetére

mustang08
aktív tag

Én is mindig rá-rá nézek, hogy hátha van valami új bejegyzés, de igen egyre ritkább. Potyautas bejegyzései mint egy falat kenyér, úgy ugrok rá minden alkalommal :)

(#19) pusszycat válasza Szevam (#16) üzenetére

pusszycat
nagyúr
LOGOUT blog (1)

Vicces dolgokat. :DDD

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.