Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Túl sok segítségre nem volt szükség,
de szívesen. -
törölt tag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Akkor leves.
Hardveraprón szerintem alkatrésznek elviszik. Főleg, ha az érintő rendben van.
-
törölt tag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Az elég nagy gond, mert garancia bukta.
Talán ha kiszárítod és jól megtisztítod, de akkor is észre lehet venni. Egy próbát megér.

Szerk.:
Az biztos, hogy a szervizben van még alkatrész. Nekem előző héten 5 napa alatt fordult meg a Vodából. -
törölt tag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Alapban az X verzión JB van, de leportoltam a 4.4 -es ROM -ot X -re. Garanciáztatni nem lehet vele, mert hivatalosan nem kapta meg. DE több mint valószínű, hogy szoftveres a hiba.
A hozzászólások között valahol ott van (talán egabi tette fel) a gyári JB mentés is.
Az összefoglaló szerint követve nem szabad, hogy tégla legyen. HA az lenne, akkor ott valami komoly gond van.
Csak az a baj, hogy én már kidőltem, így nem nagyon tudok most a folyamat közben segíteni. Esetleg más, vagy holnap. Egyébként nem ördöngős, csak elsőre tűnik soknak. Friss fejjel érdemes csinálni.

Poopy19:
Akkor lehet érdemes lenne visszatenni a gyári JB ROM -ot és szervizbe küldeni. HA van még rá garancia, akkor mindenképp. -
törölt tag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Melyik verzió? X vagy D? Single 1 giga RAM, vagy dual fél giga RAM?
Szerk.:

Pont ezt kérdeztem.
Leírás meg a Flash Tool az összefoglalóban van. ROM szerintem a hozzászólások között. Nem akartok 4.4 ROM -ot a mostani helyett? -
törölt tag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Tedd újra a ROM -ot Flash Tool -ból. HA nem hardveres hiba okozza, akkor 100% a siker.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
de szívesen.