Hirdetés

2023. február 8., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Paci.


Paci.
tag

...kokodzsámbó... :)

Köszi a cikket!
Pofás darab, amire kitalálták arra tökéletesen megfelel. Nekem egy LG L600V nevű péklapátom volt, és szerettem. Ha nem makkant volna meg az akksija máig használnám. Esetleg az árát még elárulhatnád, financiálisan érzékeny nép vagyunk :)

Vétkezz csak, gyónni ráérsz...

(#2) Sub-ZeRo

gigazsanér :C :DDD

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."

(#3) Ukraan


Ukraan
aktív tag

Jó teszt, grat :R !

Hol lehet ezt a mobilt kapni, régóta vadászom ilyesmire én is a szüleimnek, de újan sehol semmi...

BÚÉK!

(#4) Kampó válasza Ukraan (#3) üzenetére


Kampó
senior tag

Sziasztok fentebb kérdezte valaki a kártyás árát a piros-logós szolgáltatónál 15000ft vitamaxban:) Máshol én ne láttam de lehet más szolgátató is forgalmazza:)

AMD volt AMD van AMD lesz

(#5) mcs


mcs
veterán

Én nemrég vettem egy ugyanilyen hardwaren és szoftveren alapuló qwerty-s Tribe 3003G-t.
Hatalmas előrelépés a régebbi MTK alapú Alcatelekhez képest, hogy fülessel teljesen dinamikusan, torzítás és recsegés nélkül szólal meg a zene. Továbbá sebességre is teljesen megfelelő a ketyere. ;)

(#6) Kampó válasza mcs (#5) üzenetére


Kampó
senior tag

ahogy én nyomkodtam a tesztben szereplö cuccot valoban nem rosz:) A gyári fülese elég kuka a Nokia illetve samsung agybadugóssal pedig áttváltott karaoke módba és csak zene volt szöveg nem:D:D

AMD volt AMD van AMD lesz

(#7) Kuruc2


Kuruc2
senior tag

"Belegondolva annyira nem is kicsi, kinyitva vakolni lehetne vele, hisz egy tisztességes spakli méretével vetekszik."

:C :C

[ Szerkesztve ]

http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/sajat_sztori_tapasztalat_kuruc2.html * http://logout.hu/cikk/ii_desktop_modding_verseny/a_vegeredmeny.html

(#8) Kampó válasza Kuruc2 (#7) üzenetére


Kampó
senior tag

hát ha egyszer nagy.. gondoltam feldobom a cikket szellemes hasonlatokkal:)

AMD volt AMD van AMD lesz

(#9) mcs válasza Kampó (#6) üzenetére


mcs
veterán

A 3003G-hez fura módon nem adtak headsetet, de inkább nem is probléma ez, mert az Alcatelnek tényleg ótvarul szutyok mind hangzásilag, mind kialakításilag. Az egyetlen értékelhető dolog rajta a kifogástalan mikrofon. :DDD
JVC HA-FX101 fülest dugtam rá, és azzal teljesen normális minőségben szól a zene. :)

[ Szerkesztve ]

(#10) Garada


Garada
őstag

Igazi retro cucc :D

(#11) Kampó válasza Garada (#10) üzenetére


Kampó
senior tag

pedig new production :p

AMD volt AMD van AMD lesz

(#12) Tamás88


Tamás88
őstag

Sony Ericcson W610-es telefonom (ha a csatlakozó tökéletesen működne) kb. ugyanennyit tudott, de hangzásilag verhetetlen volt. Szinte ugyanolyan volt, mint a Voodoo hangrendszerrel megdobott Galaxy S. Amúgy a fenti hibán kívül működik. Csak már nem azt használom, mert már régóta okos telefont használok, ráadásul a mostani a második.

(#13) Den Hadnagy


Den Hadnagy
senior tag

Spaklival vakolni? :)

"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem  kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."

(#14) Kampó válasza Den Hadnagy (#13) üzenetére


Kampó
senior tag

Elnézést akkor glettelniD:D javítani stb:) Vakolni simítóval fánglival és kőműves kanálla kell :D:D A szófordulat volt a lényeg :D:D

AMD volt AMD van AMD lesz

(#15) mcs válasza Tamás88 (#12) üzenetére


mcs
veterán

Azt eleve középkategóriába szánták, és Walkman szériás, így nem csoda, hogy nagyon szépen szólt. Szinte 100%, hogy hangzásilag a mai napig odaver a legtöbb okostelefonnak is 30-40 ezerig. Az MTK alapú Alcatelek alsós cuccok, de ahhoz képest teljesen használhatók. :)

[ Szerkesztve ]

(#16) Kampó


Kampó
senior tag

valojában nem értem miért érvelt az emberke a w610el.... Nem írtam 1 szóval sem hogy ez zenemobil... Viszont legalább Jack csatis nem az otvar soklábú se csatlakozó.

AMD volt AMD van AMD lesz

(#17) mcs válasza Kampó (#16) üzenetére


mcs
veterán

A W610 korában még nem volt elterjedve a jack. :)
Amúgy szerintem ezek az új Alcák is egészen jó kis zenemobilok lennének, ha fentebb löknék a hangerejüket, és kapnának hangszínszabályzót, mert ahogy elhallgattam a 3003G-t, szerintem még nagyobb hangerőn is bírná a nyúzást. Próbáltam szervíz menüben emelni (főképernyőn *#364463#), de nem volt hatása. :)

[ Szerkesztve ]

(#18) Kampó válasza mcs (#17) üzenetére


Kampó
senior tag

tudom hogy nem volt elterjedve a jack.. SE ál legalább is:) Nokiáék már akkor is ismerték:) legalább a 2.5mm-est.. De akkor sem érte hogy jött ide a w610... Egyrészt nem is flippes, másrészt köze nincs a 2 telefonnak egymáshoz.. ennyi erővel én irhattam volna hogy a nokia 5130 am is tudott ennyit mint ez az alcatel.. na bumm és akkor mivan.. szal WTF :F

[ Szerkesztve ]

AMD volt AMD van AMD lesz

(#19) mcs válasza Kampó (#18) üzenetére


mcs
veterán

Csak viszonyításképpen írta szerintem, nem nagyzolásból. ;)

Amúgy a 2010 rádiója is megy füles nélkül? Az RDS funkción is meglepődtem, hogy a 3003ban már kifogástalanul működik, és nem úgy, mint a régieknél, ahol a pontos frekin vagy behozta, vagy nem, illetve 1-2 tizeddel arrébb lépve mindig bejött. :DDD

(#20) Fitzgerald válasza Paci. (#1) üzenetére


Fitzgerald
veterán

Nekem is L600V-m volt sok-sok éve, az akkoriban elég jó kis cucc volt.
A micro USB port tört le róla 2008. végén…

(#21) Khaal


Khaal
őstag

Nem rossz cucc, de nagyon kéne rá egy külső kijelző. Semmi extra, elég lenne egy kis monokróm, kisfelbontású egysoros lcd, hogy megnézhesse az ember, ki hívja mielőtt szétnyitja a telefont. Plusz ne kelljen mindig kinyitogatni, ha csak meg akarod nézni mennyi az idő, vagy jött-e sms-ed.

(#22) Kampó válasza Khaal (#21) üzenetére


Kampó
senior tag

egy kis külsö display valóban jó lett volna rá.. dehátt nem mi terveztük:)

AMD volt AMD van AMD lesz

(#23) janos1988


janos1988
addikt

Mennyi smst tárol el?

https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D

(#24) Kampó válasza janos1988 (#23) üzenetére


Kampó
senior tag

hali anyira nem másztam bele meg nem is tapogatom álandó jellegel:) Mert nem az én telefonom:) NEmtudok információval szolgálni.

AMD volt AMD van AMD lesz

(#25) sanci777 válasza Kampó (#6) üzenetére


sanci777
tag

Én is próbáltam nokia fülest htc telón. Érdekes módon eltűnnek zenei részletek a hallgatott produkcióból, de nem sikerült rájönnöm milyen módszerrel sikerül ezt egy faék egyszerűségű eszköznek megvalósítani.

(#26) Kampó válasza sanci777 (#25) üzenetére


Kampó
senior tag

más a jack dugon a kiosztás... és amelyik csatiba nem eggyezik elég 0.1mm er eltérés már nem ugy szól mint kéne.

AMD volt AMD van AMD lesz

(#27) sanci777 válasza Kampó (#26) üzenetére


sanci777
tag

Nekem úgy tűnt hogy tisztán szól, csak bizonyos effektek eltűntek, számomra érthetetlen módon.

(#28) Tamás88 válasza Kampó (#26) üzenetére


Tamás88
őstag

Így van, mint pl. Samsung dugaja, amely korábban fekete színű volt, most meg fehér és nem kompatibilis egymással.

(#29) Degeczi válasza sanci777 (#25) üzenetére


Degeczi
nagyúr

Mint itt látható, más a Nokia csatlakozó kiosztása mint a szokásos, ezért nem kapnak testet a fülhallgatók más készülékben használva, vagyis monó jel esetén meg sem moccannak a membránok ("nem szólnak"), hiszen mindkét végükre pontosan ugyanaz a jelfeszültség kerül.

Sztereó zenénél ugyanakkor nem egyforma a két csatorna jele, felvételtől függően eltérnek, így a két oldal különbségét fogod hallani a fülhallgatóban, ami valóban nagyon furcsa, skizofrén érzés.

[ Szerkesztve ]

(#30) cuccos19


cuccos19
tag

Új két SIM kártyás készülék vásárlásán gondolkodom, és az Alcatel OT-2012D lett kinézve. Ez persze eggyel újabb széria/készülék, de mivel nincs neki külön topikja, ezért itt kérdezném meg, hogy van-e esetleg valakinek?

Tovább, hogy akár a 2010-es, akár a 2012-es bővíthető-e pár alkalmazással? Én a Samsung zárt rendszerű telefonokhoz vagyok szokva (B2100 sok éve már) és azon van pár hasznos alkalmazás gyárilag. Amik érdekelnek, hogy van-e ezeken az Alcatel modelleken: stopperóra, visszaszámláló/időzítő, angolszász-metrikus mértékegység átváltó, VCard támogatás (telefon kontaktok mentése vcf fájlba) rendes naptár szervezővel (ami értesít egy adott eseményre), és főleg hogy képes a telefon kikapcsolt állapotban ébreszteni? Ez utolsó nagyon fontos lenne.

Ha valamelyik alkalmazás nincs rajta a fentiek közül, lehet-e rá tenni mondjuk valamilyen java alapú vagy egyéb módon működő alkalmazást?

Ha van rajta mobil böngésző, mennyire használható? Gondolom Opera Mini lehet rajta, vagy esetleg telepíthető rá?

[ Szerkesztve ]

Keresek FrankenPad projecthez 4:3-as T61 alaplapot integrált Intel X3100 IGP-vel: 42w7872 (Penryn/Merom) vagy 42w7648 (Merom). Link: http://t61.wikispaces.com/home#motherboards Továbbá 15colos T60-ashoz kifogástalan IPS Flexview kijelzőt, 1600x1200 felbontás előnyben.

(#31) Chuck Norris válasza cuccos19 (#30) üzenetére


Chuck Norris
senior tag

Én is a 2012-n gondolkodok már pár napja, a kérdésem lenne, hogy működik az alkalmazások telepítése?Konkrétan nekem egy email kliens kellene amivel megnézhetném a gleveleimet, meg valami naptár program ami a gnaptárral tudna szikronizálni. El tudnak ezek a javak futni a háttérben egymás mellett? képesek arra, hogy villogtassák a külső ledet ha jött új levelem? Köszönöm.

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.