Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adrian Mole
senior tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Az üzemidő miatt önmagában megérte nekem.
-
Adrian Mole
senior tag
válasz
callmeakos
üzenetére
Jobbat vártam, igen. De használható ez a rész is.
-
Adrian Mole
senior tag
Nekem tetszik, hogy nagyon le van szálkásítva a rendszer, nem színes-szagos.
Az említett problémák nem jelentkeznek, szerencsére. A BT-nál elég egzotikus eszközökkel is problémamentes a kapcsolat, egyedül a GoogleMaps hangátvitele kocsi kihangosítójára akadozós, de ezt betudom a gyengébb hw-nek, és használható így is.
Az akku egyértelműen nagy selling point, az, hogy nem kell naponta tölteni (sőt, ha nem használom sokat, elég akár hetente), óriási segítség a használathoz (különösen, ha az ember nincs 230 V környékén mindig). -
Sokáig szemeztem ezzel a telefonnal , főleg a kiemelkedő üzemideje miatt . De végül más lett .

-
callmeakos
veterán
Sajnos manapság már általánosságban elmondható, hogy a Sony telefonok fotós képességben csapnivalóak. Hiába referencia modellek, már ami a szenzort illeti, de algoritmust már nem tudnak (vagy nem akarnak) hozzá írni. És ez igaz az egész portfólióra.
-
Volt vele kalandom, most az ősszel. A52s 5G lehelte ki a lelkét, majd kellett gyorsan egy telefon.
Az nagyon gyorsan feltűnt, hogy a rendszer nem olyan "színes szagos" mint más gyártóknál, ahol egy kicsit a saját képükre formált kezelőfelülettel találkoztam.
A hardverben egyértelműen csalódtam. A kamera rettenetesen lassú és nagyon gyenge képeket csinált.
Az akkumulátor volt a fénypont, ilyen két és fél napokat ment el a telefon, teljesen le voltam döbbenve, hogy ilyen még létezik.
A kegyelemdöfés az volt, hogy a bluetooth elkezdett random minden készülékről lecsatlakozni, furcsán viselkedni hardveres hiba jeleit produkálva. Ekkor visszavittem, és hoztam helyette egy pixel 7a-t.
Küllemre a Sony tetszett, mert keskeny, könnyen kézben tartható, és nem olyan fényes, síkos a hátlapja, mint a pixelnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- KLIPSCH R-600F 5.0 hangfalszett
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro + / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Apple iPhone 15 256GB Sárga Független Bontatlan / 27% áfás számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest