Hirdetés

2022. június 30., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Bambuszpro


Bambuszpro
tag

Gratulálok az új telefonodhoz. Nekem 1-2 napon belül fog érkezni a kistesvére a redmi 4x.
Majd augusztus végétől én is átváltok a telenoros korlátlan 4g-re.Most az UPC-től használom a freedom bronz (nem egy villám de használható) csomagot de azért adnék egy esélyt a telenornak is főleg ,hogy nincs hűségidő és nekem kb csak egy ezressel drágább.

Manapság az okos telefonok és az ostoba emberek korát éljük.

(#2) AllTheBest


AllTheBest
senior tag

Keresztanyámnak vettem egy note 4-et mi band 2-vel. Ő i nagyon jól elvan vele, ami vicces, hogy múltkor megnéztem, hogy milyen gyakran tölti... 4nap 16 órája volt feltöltve a telefon úgy, hogy végig bekapcsolt wifi-vel és bluetooth-tal járkált, mert nem tudta kikapcsolni :D És ekkor volt 41%-on a telefon...

Reméljük nem lesz vele gondod :D

Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb

(#3) dragon1993 válasza AllTheBest (#2) üzenetére


dragon1993
őstag

Három Xiaomi Redmi Note 4-et küldtem vissza, mert pixel hibás volt, utána vettem egy Meizu M5 készüléket az is az volt, végül vettem egy használt S7 EDGE-t jó áron.

(#4) AllTheBest válasza dragon1993 (#3) üzenetére


AllTheBest
senior tag

Az hibátlan volt, direkt megnéztem, haverom redmi 3-ján sincs pixelhiba, viszont az én telefonomon van kb 3db halott pixel, egyáltalán nem zavar, mondjuk pár hónapon belül én is váltok s8-ra...

Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb

(#5) nemlehet válasza AllTheBest (#4) üzenetére


nemlehet
őstag

Érdekes, nem hallottam róla, hogy ez jellemző hiba lenne a Xiaominál. 6 embernél van a környezetemben összesen 8 Xiaomi telefon és egyiken se volt pixelhiba.

Amúgy ennyire trágya lenne a Sony? Állandóan csak a szívás van vele, nem is ismerek olyat aki nagy megelégedettséggel használná.

Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3

(#6) Robert07


Robert07
aktív tag

Én is most vettem egy ilyen Telenoros SIM-et, es az a vicc, hogy Nyíregyházán jobb az LTE lefedettség, mint Budapesten, ahol nagyrészt HSDPA-n lóg a telefon. Mondjuk azt meg kell jegyezni, hogy nincs benne B20, de nem hinném, hogy az lenne a gond, mert azt általában csak ott használják, ahol fontos a nagy lefedettségi terület, nagyobb városokban a magasabb frekvenciák a jellemzőek nagyobb kapacitással.

[ Szerkesztve ]

(#7) Adonimus válasza nemlehet (#5) üzenetére


Adonimus
aktív tag

Hát aki ennyire nem ad magára... hogy elküldöd a rossz telefont, visszajön hibásan, megint elküldöd és megint visszajön egy másik hibával. Mindez röpke másfél hónapnyi telefon nélküliséget jelentett nekem egyszerre, bár ez nem igaz, mert közben 2 napot nálam volt amikor megjött és indultam vele vissza. :) És amikor már rengetegszer így jártál még akkor is annyit mondanak, hogy nem kapsz másik telefont meg pénzt vissza, mert nem ugyan az volt a hibája a készüléknek. :)
Szerintem kijelenthetem, hogy trágya.

És akkor olyan sztorik vannak, hogy haverom Logitech kormánya elromlott (G27), azt mondja nem tudja van-e még rá gari de azért végül írt nekik. Nagy elnézés kérés közepette megérkezett egy zsír új már ujabb szériás kormány. A másikat meg tarthatta. Nagybátyám egere (G500), elromlott. Jött az új. Ennyi. Annó sz*ros Zte telefont szó nélkül cserélték zsír újra azonnal. De a legtöbb ismerősömnek meg csak egyszerűen működik a telefonja. Hát nekem az már eléggé szokatlan.

És az egészbe az a legszánalmasabb, hogy ahelyett, hogy már rég felajánlottak volna valami másik telefont, akár egy sokkal drágábbat vagy akár pénzt vissza vagy bármi, csak a felelősséget hárították magukrol, de azt stabilan. Na ők aztán nem hibásak, meg így jártam, vegyek másikat. Kész :D

adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu

(#8) blackrulz válasza nemlehet (#5) üzenetére


blackrulz
nagyúr

Nekem régen volt csak, Az első, még 6.4-es Ultrával bezárólag, azokkal nem volt sok gondom. Mondjuk azóta meg Mi Max megy és ezzel főleg nincs ;]

[ Szerkesztve ]

When you want a circus you exalt the clowns

(#9) MineFox54 válasza AllTheBest (#4) üzenetére


MineFox54
őstag

Én nem láttam halott pixelt Xiaomin soha... Mintha a bekapcsolóképernyőn látszana egy rakás, de valójában nincs.

vapebook.hu, e-cigi tesztek és leírások - ltt van ez a napszemüveg. Ezt 2500-ért vettem. Boltban mennyi? 300, mondjuk, ezzel pont {átvertek}.

(#10) dragon1993 válasza MineFox54 (#9) üzenetére


dragon1993
őstag

125% az ikonméret azért tűnik kicsinek de én simán láttam
[link]
A másik 2 készülékről nem csináltam képet, a Note 4 kicsit pixelhibásabb széria mint a többi.

[ Szerkesztve ]

Hirdetés

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.