Hirdetés

2022. október 1., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) KISDUCK


KISDUCK
őstag

Én nem rég kíváncsiságból ettem egy plant based whoopert, a leírás szerint szójából és búzából van, de a szendvicsben nekem nem tűnt fel hogy valami hiba van a képben, őszintén szólva finom volt. Ha lett volna egy vakteszt ahova még betesznek több különböző burgert nem hiszem hogy megmondtam volna hogy ez a kaukk tojás.

(#2) adlersson


adlersson
tag
LOGOUT blog

Éttermi vega pogácsás burgert 2020-ban ettem utoljára, azóta biztosan finomítottak az összetevőkön és / vagy az elkészítés módján.

Lehet, aztán, hogy csak a műhús tudata miatt vagyok ilyen "kritikus", aztán vakteszten már én se mondanám meg, hogy melyik melyik. Még van 8 pogim, majd letesztelem úgy is. :DDD

毋捌食過豬肉,嘛捌看過豬行路。

(#3) nyunyu


nyunyu
félisten

Tavaly próbáltam az újabbik vega burgert a BKban (plant based lehetett? *), egészen addig ehetőnek tűnt, amíg bele nem töröltem a számat a szalvétába.

Onnantól pár órán át valami iszonyat fémes, kellemetlen vegyszer ízt éreztem a számban, alig akart elmúlni.

Nem tudom, milyen oldószer lehetett benne, hogy ilyen kölcsönhatásba lépett a papírral. :(

*: Rebelt a megjelenésekor próbáltam, az ehetetlen.

[ Szerkesztve ]

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#4) futo001


futo001
senior tag

Nem vagyok vega, de valamiért imádom a vega kajákat, így ezeket a húspótlókat is rendszeresen fogyasztom otthon, mekiben és Burger Kingben. Meg néha étteremben, ha van.
Én mindet szeretem (még a rebelt is), de nálunk az Aldiban lehet kapni valami helyi kis manufaktúra saját termékét, azt imádom. Egyszer próbátam grillezni, az rettenet lett, de sütőben és serpenyőben is király. Azt nem tudom megmondani miért szeretem ezeket, de ahogy telnek az évek egyre kevesebb húst eszek, lehet ez az oka (3 éve hetekig nem bírtam húst enni, mindet büdösnek éreztem, szerencsére elmúlt :DDD ).
A diplomamunkám amúgy érintette a marhatartás negatív hatásait aminek hatására örülök, hogy teret nyer a műhús.

[ Szerkesztve ]

I'm a man with a plan... the plan is to booze as much as I can! ¯\_(ツ)_/¯

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.