Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
yarsley
aktív tag
Tovabbra is fenntartom, hogyha tul lassu az olvasas/iras es draga a medium, akkor hiaba tartos, a konyvtarak nagy resze nem engedheti meg maganak. Ha evtizedekig tart egy konyvtar lementese, es kb szobanyi mennyisegu adattarolo kell hozza, szvsz elegge kerdeses, hogy megeri beruhazni egy ilyenbe.
Masreszt ez egy digitalis adattarolo, nem igazan ertem, hogy miert hozod ide a rosettat (ami analog, ha jol ertem).
-
scarabaeus
őstag
Gondoltam, hozzászólok a topikhoz, de ezek után már nem kell fogalmaznom.

A Rosetta projectes linked igen tetszett. Egy helyen ilyet is említenek benne, érdekes:
"So assuming the mission continues well, in 2014 the Rosetta Probe will land on Comet 67P/Churyumov-Gerasimenko, where it will measure the comet's molecular composition. Then it will remain at rest as the comet orbits the sun for hundreds of millions of years. So somewhere in the solar system, where it is safe but hard to reach, a backup sample of human languages is stored, in case we need one."
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali médialejátszót?
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Canon EOS M50 Mark II kit obival, 2db eredeti aksival, 1000 expoval, gyári dobozában, táskával.
- Canon EOS 5DS R váz (50MP felbontás, AA szűrő mentes) - Stúdió minőség a legkedvezőbb áron
- Nikon D850 gépváz + MB-D18 portrémarkolat
- Smallrig cage x t5 fujifilm ketrec
- Insta360 Go 3s 128GB - fehér (Bontatlan)
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: BLACK NOVEMBER -30%
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest