Hirdetés

2023. február 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) TheLázs


TheLázs
csendes tag
LOGOUT blog

PCX nem véletlenül drága. Akit ismerek, és ilyennel jár, imádja. Nem bír 2 litert lenyomni a torkán sehogy.

"Annyi mindenféléhez nem értek, hogy az már sokoldalúságnak számít” – Örkény István

(#2) UnA


UnA
Korrektor

"Keeway is the brand name of high end Qianjiang scooters (QJ) of China" - én inkább maradtam volna valami ismertebb terméknél mint egy Tyian-Csiang :)

(#3) Adamyno válasza UnA (#2) üzenetére


Adamyno
tag
LOGOUT blog

A robogóik elég ismertek 50-es kategóriában. Beléptem csoportokba is, fórumokba, a kereskedőt is kérdeztem. Mondta, hogy van aki 50 ezerig oda hordta és nem volt baja a gépnek. A 2 év garancia azért nem rossz főleg ennyi pénzért. Néhány apróbb hibáról számoltak be a felhasználók, általában valamilyen műanyag eltörött/elrepedt de gyanítom, hogy amúgy az is inkább user error lehetett. Akinek ilyesmi bajai voltak, azokat mindet megoldotta gariban és azóta semmi baja egyiknek sem.

Motorikusan illetve biztonsági berendezéseket tekintve senki nem számolt be semmilyen problémáról.
Ezek alapján hoztam meg a döntést. 2 év alatt simán kiderül ha lenne komolyabb baja és annyi idő alatt nekem bőven vissza is hozza az árát szóval ha nagyon úgy van még gari időn belül el tudom adni és ahogy néztem nem igazán van eladó garanciális darab. 1-e láttam mert másik keewayt akar a tulaj a magassága miatt, szóval ő inkább cserélne, meg egy másikat mert lett A korlátlan jogsi. A használtak is egész jól tartják az árukat (mondjuk ez a hondára is igaz) szóval nagyjából így ezek a érveim mellette.

Próbáltam alaposan utánajárni azért, mindenféle videókat, teszteket nézegettem. Érdekes, hogy a briteknél és az usában nagyon megy a keewaynek ez a kategória. (Meg indiában is de az most mindegy, mert ott 100 köbcentis. Gondolom valami helyi szabályozás lehet az oka) Egybként a keeway megvette az olasz benellit is, az RKS-t pont velük együtt fejlesztették. Lényegesebb alkotóelemei az RKS-nek megegyeznek a Beneli BN125-el.

2 év alatt szerintem bőségesen lesz időm eldönteni, hogy maradjon-e :))

- Indítsd újra a gépedet! - Az egészet? - Nem, a felét...

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.