Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
Itt volt egy kisebb diskurzus ezzel kapcsolatban: [link]
Remélem lesz rá érdeklődés, engem érdekel a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
EczkE
veterán
Asszem mindenféleképpen!
-
veterán
Én ott leszek a topikban, és segítek, meg írom majd a tapasztalataimat. Amúgy egy Glenfarclas 15 évesre nekem is fáj a fogam. Mondjuk én nem nagyon veszek palackkal hanem inkább elmegyek a kóstolókra, mert sajnos nincs annyi pénzem, hogy 10-15 ezres whiskyket vegyek. Így viszont rengeteg fajtát meg tudok kóstolni.
[ Szerkesztve ]
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Jhonny06
veterán
Igen, nekem is ez a problémám. Eddig összesen asszem 4 palackot vettem (Monkey Shoulder, Glenfarclas 10 és 15, Glenlivet 12), meg találtam egy 3x2dl-es szettet, ami baromi jó volt (Cragganmore 12, Talisker 10, Lagavulin 16) és kb. 1 palack áráért ment.
Vannak mini változatok elérhető áron, kifejezetten kóstolásra. Csak sajnos amit nálunk lehet kapni, azok a legnépszerűbb darabok, így tényleg csak a kóstolókra járás marad egy idő után.
Amit nagyon ki szeretnék próbálni, az a Glenfarclas 40, de egy fél deci 10+k-t kóstál
[ Szerkesztve ]
-
-
joysefke
veterán
Viszkit csak krémlikőrben szeretem, de úgy nagyon, így és ér?
-
Met
nagyúr
Sziasztok!
Kaptam egy Dalwhinnie winter's gold-ot, írják hogy a mélyhűtőből kell szervírozni.
Ugye nem fog széttörni? Erősítsétek meg
Tudom hogy nem fagy meg az alkohol meg minden de sajnálnám."If in doubt, flat out!" Colin McRae
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen