Hirdetés
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
De akkor meg minek kellett egyáltalán beletenni Ackbart? Aki régi fan annak ez gáz volt, aki új azt meg nem érdekli.
De összességében hót felesleges volt behozni az egész Skywalker dinasztiát. Azért tették bele hogy berángassák a régi fanokat. Amikor megvették nem volt semmi koncepció, rakjuk bele a régi karaktereket, aztán majd kitalálunk egy sztorit. Nem sikerült túlzottan, addig jutottak hogy gyorsan lemásolták 80%-ban az Új reményt. Meg merem kockáztatni hogy a második rész meg sem volt írva, majd közben kitaláljuk mi lesz. És most majd ki kell találni a 3. részt, meg vannak a hozzávalók, kivéve Leiát, őt még valahogy ki kell hagyni, de majd összeöntik aztán kisül valami az egészből.
Szerintem fingjuk nem volt mit akarnak, és ez most ütközött ki, ami az Ébredő erő után még csak sejtettem. Soha nem volt egy előre megírt történet, még most sincs, majd egy brainstorminggal készül el az egész. -
Ijk
nagyúr
válasz
üzenetére
Szürke Jedi-k azok. Rey aki semmiféle kiképzést nem kapott, csak úgy ösztönösen tudja használni az erőt.
Kylo Ren meg... Egy histis tinédszer fiú szintje, és felső pozícióban van egy hadseregben. Annyira hiteles hogy egy hisztis hülyegyerek irányítson. Ennek a kiteljesülése volt amikor az összes lépegető Luke-ot lőtte. Komolyan már kínomban nevettem. Hol van ez egy Vader féle komoly stratégához, aztán legalább akkora rangja van, ugyebár csak egy ember ált felette amíg ki nem nyírta. Vicc az egész.
-
Ijk
nagyúr
Eddigi SW filmeknek volt egyfajta nevelése, most ezt kigyomlálták, nincsenek jedik, tanok, könyvek amelyek megmndják mi jó és mi rossz, majd az erő elvezet, majd te eldöntöd. Legyen, nem ettől szar a film, mégha nekem ez nem is tetszik. Szerintem igen is szükség van vezetésre, tanulásra mert ha mindenki szabadon bolyong akkor káosz lesz. Yodának kellene tudnia legjobban miért volt szükség a Jedi rendre, a tanításokra. De Yoda szelleme már modernizálódott, a mostani trendekhez kellett igazítani.
Nekem az új Luke sem tetszett, mindent meg lehet magyarázni de nekem akkor sem fer bele hogy beoson éjjel a tanítványához kis elmeolvasásra, majd megrendül egy pillanatra és álmában akarja elpusztítani. De ez is egy dolog az ezerből.
-
Ijk
nagyúr
Nem, te most ebbe kapaszkodsz épp hogy a régi széria meg az öregek. De ez csak egy negatívum a sok közül. Én a 30-as korosztály vagyok, tehát nyitott új dolgokra. Hát erre a feminista, multikultis irányra nem. De ha még csak ez lett volna a baj, de sajnos nem. Két dolog tetszett a filmben, a hiperugrasos kamikaze jelenet látványa, meg amikor Luke lesöpörte a vállát. 15 másodperc, többin vagy bealudtam majdnem, vagy fogtam a fejem vagy szenvedtem. Első SW film amit nem akark többször látni. Pedig még az eddig legszarabb ébredő erőt is háromszor megnéztem.
-
Ijk
nagyúr
Mellesleg a film producere:

-
Ijk
nagyúr
Nem, nem az a legnagyobb bajom, te kérdezted mire gondoltam.
Már leírtam mi a bajom az egésszel. Nem tudom hány éves vagy, lehet hogy a mai 18 éves korosztálynak ez a szemét élményt nyújt, de aki az első szérián nőtt fel azok nagy része kaparta a széket a moziban.Belerángatták a régi színészeket hogy majd a régi fanokat is becsalogatják a moziba. Han Solo-ból sikerült egy vén hülyét csinálni bár még ő volt a legkevésbé rossz. Leia-t komolyan mondom rossz volt látni, szinte megkönnyebbültem amikor a film elején azt hittem meghal, amíg nem sikerült visszarángatni azzal a szánalmas szupermen jelenettel. Luke meg egy megkeseredett szerencsétlen aki beleszarik mindenbe és inkább meg akar halni. Aztán a végén jött egy reménysugár hogy megmenti a taknyos brigádot és hősi halált hal, ehelyett szívinfarktust kapott a két nap előtti oltáron. Borzasztó, egy jelenetbe kellett az önfeláldozás, Luke eredete a két nappal, Kenobi halála amikor Kylo átvágja a kivetülését és a Yoda féle végelgyengüléssel távozás az erőbe. Minden epikus dolgot összeraktak és kikerekedett belőle egy tömény szar.
Ezt csinálták a hőseinkből, az új "hősök" meg egy bohóc néger, egy balfasz mitugrász pilóta, meg egy agyhalott csaj akinek igazából már szart sem kell tanulni mert mindent tud, azt hogy melyik útra megy meg majd eldönti. Jedi rend, útmutatás sem kell, madj mindenki eldönti mit akar, úgyis mindkét oldal kell az egyensúlyhoz, az a lényeg hogy szabadság van. -
Ijk
nagyúr
Szerintem meg szar lett. És ezen nem lehet szépíteni, egy összedobált szarkupac. Nincs története, nincsenek karakterek, bugyutaságok, olyan erő képességek amelyek eddig nem voltak, nincs SW hangulat, nincs mondanivaló, szar színészek. Egyedül a látvány ami jó volt, azt meg egyék meg. Felháborító.
Ez az erőltetett multkultis, meg feminista szarság meg hab a tortán.
Az előzmény trilógia ehhez képest egy mestermű amit bármikor leülök megnézni. A dizni rohadjon meg hogy ezt tette a Star Wars-al.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mac Mini M1 8GB / 256GB + Satechi stand Kombó
- Ultra Prémium Gamer monitor! Dell Alienware AW3225QF! Legalacsonyabb piaci àr alatt! Garanciális!
- Corsair MP600 PRO LPX 2TB - PS5 SSD (2029-ig Garis)
- Dell i7 1355u(12x5Ghz)IRIS XE VGA,FullHD IPS,8-48/256-1TB,világító billentyűzet,Új állapot
- Playstation 5 Slim -- Digitális -- 1TB SSD - fekete burkolattal
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest