Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blindmouse
senior tag
Jéjj, egy ügynökség akinek az a dolga hogy lehalgasson, lehallgatott. Meglepő.
Szinte biztosra veszem, az NSA éléről akarnak valakit eltüntetni. A felháborodás elvárt. -
Hát, Snowdennek pont a kezébe adták az információkat, miután az volt a dolga, hogy ezeket kielemezze. És igen, az NSA bűnös: az amerikai törvények szerint azért, mert engedély nélkül hallgatott le amerikaiakat, az európaiak szerint meg azért, mert kémtevékenységet folytatott. Ez utóbbi ugyan mexokott, de ha vki bukik, akkor szopó van.
-
Novai
tag
válasz
skandigraun
üzenetére
usában egy kemény kommunista rendszert akarnak bevezetni a jövőben, ahol a párt kritizálókat rögtön munkatáborba viszik
-
válasz
westcoastog
üzenetére
Én januárban jövök, addig nem lesz gépem.
No de utána. Reszkessenek a többiek. 
Vladi: Pedig végre értelmes, érdemi vita ment, értelmes ember között, nem a szokásos anyázás... No mindegy a szabály az szabály. (OFF)Azért vagyunk a törvény rabszolági, hogy szabadok lehessünk(/OFF)
Lenry: Jöhet priviben, ha megvan.

-
Vladi
nagyúr
ba+, eltaláltam. 20 percet élt még tényleg a rezsis topik.

-
válasz
westcoastog
üzenetére
Azt hiszem mi megértjük egymást!
Mindig ez jusson eszedbe:
AZ ÖSSZEESKÜVÉSELMÉLET, MINT AZON URALMI CSOPORTOK FEGYVERE, AMELYEK INFORMÁLIS HATALMUK RÉVÉN FORMÁLJÁK A FELSZÍNI INTÉZMÉNYEK MŰKÖDÉSÉT, ÁM AZ EZT FELTÁRÓ ELEMZÉSEKET EZZEL A VÁDDAL KÉPESEK DISZKREDITÁLNI.
-
-
válasz
westcoastog
üzenetére
Minél többet tud az ember annál inkább rájön, hogy nem tud semmit. Szóval a tudatlanság nagy kincs.

-
válasz
westcoastog
üzenetére
Na menjé AC-zni.

-
skandigraun
csendes tag
Nekem nem az piszkálja a csőröm, hogy adatokat gyűjtöttek rólam, hanem hogy nem nagyon látszik az oka. FB, Google, MS, Apple etc gyűjti az infót, hogy eladja. A szándék nyílt, meg sem próbálnak titkolózni. Ebből élnek.
Megértem, ha velük szemben ellenséges államokat megfigyelnek (szerintem ez lenne a dolguk). De rólunk, mint egy baráti, de legalábbis semleges (de semmiképpen sem ellenséges) ország állampolgárairól miért gyűjtögetnek akármit is? Mit terveznek tenni a megszerzett információval? Ötletek vannak, de nem hiszem, hogy e-Target hirdetést akarnak indítani az nsa.gov oldalon... -
westcoastog
veterán
Érdekesség.
http://itanimulli.com/
visszafelé illuminati, egyenesen az nsa-ra irányít át.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De oké mentem a csába.

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Samsung Galaxy Z Flip5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
No de utána. Reszkessenek a többiek.