Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
Értem én.. csak... ne nézzenek már hüJének kérem szépen..
Az a kommunikáció amit csinálnak az teljesen átvágja az embert (legalábbis akarja). Még hogy majd a szolgáltatók fizetik meg, és nem fogják áthárítani.. ahaaa.. na persze. Az én nevem meg Móricka.
Az internetadó egyébként se normális, úgy hiszem annak a csatornának "szabadnak" és elérhetőnek kell maradnia amennyire csak lehet, de egy ilyen lépés ezt jelentősen korlátozná.. úgy hiszem a "világbékéhez" a közös és "főnökök" nélküli kommunikáció sokat segíthet.. azaz, szerintem a hosszútávú túlélés múlhat rajta, a régi rendszerek helyett sokkal kevésbé lesznek határok, így mindenki egy nagy család része lesz egyszer (nem véletlen nem szeretik a diktatórikus rendszerek).. bár ehhez kellhet még pár száz év. <--- na ez eléggé utópikus, már-már fantáziaregénybe illő részlet, de remélhetőleg megvalósul.. egyszer. Különben ahogy Pákó mondta más kontextusban: "Mind megfoKtok haLni!"
Magyarországon túl sokan élnek létminimum alatt, és egy ilyen költségemelés is sokat kivenne a pénztálcából...
A szolgáltatók akiknek meg gondjuk van, akkor váltsanak üzletpolitikát.Az állam meg már ne plusz bevételt próbáljon beszedni, hanem javítsa a hatékonyságát, és nézzen szét egy független testület az APEH (NAV) háza-táján.. Nem azért de tudom, hogy az ottani takarítók nincsenek bejelentve
... Illetve vannak olyan adóbevallások amit az ott dolgozóknak kérdés nélkül el kell fogadniuk (bizonyos nevek).. ipari méretekben megy itt a sikkasztás kérem szépen.. És a fejétől bűzlik a hal is.
Egyébként is úgy volt a választásokkor, hogy a kevesebb képviselővel "olcsóbb" lesz a háztartás. Hát akkor miért vették vissza a maradékot is mint tanácsadót? Hol itt a spórolás és "tiszta" rendszer?
Hogy itt a "Balkánon" nincs az tuti...
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Google Pixel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciókamerák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 (GL) Eladó 2028 01.06 Garanciális
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfa
- MSI H81M-P33 PC, i5-4570 Proci, 8 GB DDR3 RAM, 120 GB ÚJ SSD
- Apple iPhone Air 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfa
- Dell Precision 7560 AI -ra és Gamer/Munkára LAPTOP I7-11850H/ 32GB RAM / 1TB SSD / NVIDIA RTX A3000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
... Illetve vannak olyan adóbevallások amit az ott dolgozóknak kérdés nélkül el kell fogadniuk (bizonyos nevek).. ipari méretekben megy itt a sikkasztás kérem szépen.. És a fejétől bűzlik a hal is.