Itt még csak nem is a kommunikáció volt a gond, mert én megértettem hogy ők arra hivatkoznak hogy a kartelező, nekik sok milliós kenőpénzt fizető telekommunikációs cégek sírnak hogy a VOIP miatt kevesebb a profitjuk, csak hiába ez a magyarázat nekem akkor is felháborító hogy akkor az internetszolgáltatókat megadóztatják akik így is már lassan mindenért fizetnek különadót, akik persze áthárítják majd így vagy úgy, mert ők nem TUDNÁK fizetni. Erre az lenne a megoldás hogy a drága vezetőink visszautasítani a nokiás dobozt és megbüntetni de valami brutálisan a telekommunikációs cégeket, és akkor talán nem kerülne itthon tízszer annyiba telefonálni mint külföldön akkor én is inkább telefonhoz nyúlnék nem a szkájphoz. Csak ezt lehet magyarázni annak aki narancssárga szemüvegen keresztül nézi a világot.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Jack Hunter:] Közösségi tér konfliktus
- [Re:] [Algieba:] Rádiótelefontól a digitális kiszolgáltatottságik az ökológiai válság korában
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [bambano:] Bambanő háza tája
- [Re:] [antikomcsi:] Ázsia Expressz 5
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
bejegyzés Hogyan született a NETADÓ?
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Hálózati eszközök Mikrotik router D-Link Smart Switch Unifi AP - amit a nagyok használnak
- Acer Aspire ES1 laptop 15,6" FHD - i5-4210U - 8GB RAM - 128GB Kingston SSD - alkalmi áron!
- Nintendo Switch Oled
- Lenovo Legion16"(2560x1600)IPS 500nits 240Hz/Ryzen7 8845HS/32GB/1 TB/RTX 4060 8GB/Win11H/Garanciális
- Lenovo Legion16"(2560x1600)IPS165Hz/Ryzen7 7735HS/16GB/512GB SSD/RTX 4070 8GB/NoOS/Garanciális