Hirdetés

2020. november 29., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) akaido


akaido
addikt

A Mazda most örül... :)

Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.

(#2) cinemazealot


cinemazealot
addikt
LOGOUT blog

Amíg klienst kell telepíteni, addig a beszivárgás, adatlopás lehetősége folyamatosan ott van. Az pedig kifejezetten visszataszító a Zoom-tól, hogy a böngészős módot csak kínkeservvel lehet kierőszakolni belőlük. Legyen elérhető a végponti titkosítás böngészőben is és akkor megemelem előttük a kalapom. Addig viszont inkább használom a nyílt forráskódú Jitsi-t saját eszközről. Nincs teleaggatva különlegesebb extrákkal, de egy hete egy 4 fős konferenciát tartottunk asztali és mobil böngészőkből úgy, hogy egy Ubuntu alapú 4. gen. i7 (iGP only) volt a szerver, ami a beszélgetés alatt 35%-os terheltségen pörgött (valószínűleg azért ilyen magasan, mert ő szolgálta ki az egyik FullHD klienst).

(#3) bdlackoo válasza cinemazealot (#2) üzenetére


bdlackoo
tag

50-100 fos meetingel mit csinalsz?

dinosaurs are jesus ponies

(#4) cinemazealot válasza bdlackoo (#3) üzenetére


cinemazealot
addikt
LOGOUT blog

Miért, a Zoom és a többi szolgáltató mit csinál? Betesz alá egy erősebb vasat.

(#5) bdlackoo válasza cinemazealot (#4) üzenetére


bdlackoo
tag

Ponte ez a lenyeg. A service provider csinalja, nem te. Az egyszeri zoom felhasznalo nem fog fenntartani/telepitgetni egy szervert ,hogy videocseteljen, inkabb masik platformra megy.

dinosaurs are jesus ponies

(#6) Itt Nokia


Itt Nokia
tag

Ez melyik ez a Zoom? Nem ez az amelyikről kiderült, hogy Spyware?

(#7) cinemazealot válasza bdlackoo (#5) üzenetére


cinemazealot
addikt
LOGOUT blog

Nem az egyszeri felhasználóra gondoltam, hanem pl. a vállalatira, akinek amúgy is van már valamilyen irodai infrastruktúrája, így nem probléma számára saját, belső használatú rendszert fenntartani. Ennek persze nyilván csak akkor van jelentősége, ha (1) nem kíván külső szolgáltatót igénybe venni, (2) megbízik a nyílt forráskódú cuccban, valamint (3) ha nem akarja rávenni a munkavállalóit és ügyfeleit, hogy telepítsenek fel egy 3rd party kliens alkalmazást a saját gépükre. És itt tekintenék vissza a cikkre, hiszen az elején pont azon kezdtem sajnálkozni, hogy egyelőre csak a telepített Zoom alkalmazásban adott ez a feature, a böngésző alapúban (még) nem.

(#8) bolvar


bolvar
senior tag

Azért a cikkíró képben van 😂
A zoom gyak miután kiderült ezer sebből vérzik és vlsz a kínaik rég lehallgatják a partnercégek 100% dobta és tíltotta is... :D Nem is kell többet zoom eszközt eladnunk :D

A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.