Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
gcsomesz
csendes tag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Azért az Xp - Win7 vonal nem ugyan az. Speciel én oda meg vissza voltam Xp után a Win7-ért, mert az alap koncepció maradt, csak modern, új köntösben.
Szerintem nem véletlenül van az, hogy valaki nem rohan macet venni, hanem marad már már megrögzötten egy adott oprendszernél és minden hibájával, előnyével hűséges marad. Ezt hívják vevőkörnek.Na mármost ha én ennek a vevőkörnek egy laza mozdulattal bemutatok és egy totál más dolgot akarok lenyomni a torkán, az finoman szólva nem szerencsés. Mert kit érdekelne milyen innovatív, hogy ha pl a Ford holnaptól a hátsó ülésre rakná a kormányt? Senkit, kidobná a koncepciót, kirúgna pár elmebeteget és menne tovább az élet abba a mederbe, amelybe mennie kell.
Nem én vagyok az oprendszerért, hanem ő van értem... És ez az ami borzasztóan idegesít és felháborít.
De ahogy írtad nem kötelező váltani, reméljük....(DirectX?) -
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- OLED monitor topic
- Fotók, videók mobillal
- Hardcore pizza és kenyér topik
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest