Hirdetés

2020. augusztus 9., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Ra3


Ra3
(őstag)

őőőő, akkor most mondjam azt hogy ilyen az élet? az írásból ítélve még fiatal vagy, jönni fog még pár pofon, de ha jól állsz hozzá akkor ettől csak erősebb leszel.

[ Szerkesztve ]

''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''

(#2) Malachi


Malachi
(addikt)

Öregem, fel a fejjel, kihevered. Nincs jobb, mint a haverokkal a világ szarságán keseregve berúgni. Élvezd, amíg lehet.

(#3) xmaas


xmaas
(őstag)

Hat errol csak annyit mondhatok hogy masal is megtortent sajnos ilyen ez a vilag tul kell lepni rajta tovabb kell menni barmenyire is fajdalmas a dolog fel a fejjel lesz ez meg igy se :(

(#4) ddekany


ddekany
(addikt)

Welcome to the dark side? :) Azok az emberek akiket utálsz sokan úgyan így kerülnek át...
úgy értem, az emberek többnyire jóindulatúnak születnek, de aztán ridegek és számítóak (képmutatás, empátia 0) lesznek ahogy csalódnak a környezetükben, és persze így már ők is a környezet ellenségessé válását segítik. Ez egy ilyen öngerjesztő folyamat...

A másik meg, hogy ez a "nem bízok senkiben tőbbé"/"egyedül leszek" ez jobbára hibás stratégia szerintem. Lehet csinálni egy darabig, de 5, 10 vagy kitudja hány év múlva illető pszichésen elindul lefelé a lejtőn, és talán ő sem fogja tudni miért. Aki kockáztat ráb*szhat, aki nem kockáztat az eleve veszített. És ami a dolog párkapcsolatos vonatkozását illeti, talán már megfigyelted, hogy az emberek hajlamosak isméltlődöen pontosan ugyan olyan módon problémás társat választani maguknak. Jobbára a környezetük is látja ezt, van hogy mondják is, hogy "ez a pasi is pont olyan, mint az előző aki kicsinált", de mintha mazochisták lenne illető, ő ehhez vonzódik. Aztán megállapítja, hogy, például, minden pasi alkoholista, azt meg nem veszi észre, hogy ő az aki mindíg kiválasztja a tömegből az alkoholistra pasikat. Azaz, meg kell tanulni nem sunyi/vérszívó nőt választani, szerintem csak ez lehet a megoldás, és aligha az, hogy akkor most már remete lesz az ember.

(#5) 2boyAndOr válasza ddekany (#4) üzenetére


2boyAndOr
(csendes tag)

Nagyon szépen a hozzászólásod!
Ezzel talán egy kis erőt öntöttél belém! Sajnálom, hogy személsesen nem ismerlek, nagyon jól gondolkozol!
Még egyszer nagyon köszönöm...
2boyAndOr

(#6) v.tom


v.tom
(őstag)

Hát igen. Az emberek többsége átesik hasonló rossz élményeken. Ezt idővel megtanulod majd kezelni, és utólag erre is úgy fogsz visszatekinteni: Nem is olyan baj, hogy megtörtént. Tapasztalatot szerzel, és a következő alkalommal majd egy kicsivel több esélyed lesz arra, hogy a problémákat tudjad is orvosolni.

(#7) Khan13


Khan13
(senior tag)

Az élet tényleg elég sz@rul működik, a gátlástalan alja nép "boldog" (vagy csak annak tűnik) és a "normális" emberek szívnak sokat. De mi legalább nem hazudunk magunknak, sem másoknak, tiszta lelkiismerettel élhetünk, és egyszer talán megtaláljuk a hozzánk hasonló társat. Mi boldogabbak leszünk mint "azok". (Hasonlóak vagyunk, ahogy az írásodból kiveszem)
Hallgass Depressziót (ha megérted a számaikat, akkor sok igazságot fogsz felfedezni és erőt adhat a küzdelemhez), de ne légy depressziós ;)

(#8) hcl


hcl
(félisten)
LOGOUT blog

Van egy olyan Murphy törvény hogy "Amikor azt hinnéd hogy a dolgok rosszabbra már nem fordulhatnak, hirtelen mégis megteszik."
Ne lepődj meg semmin.

De amúgy igazuk van az előttem szólóknak, fel kell készülni mindenre, mert sajnos manapság nem dívik az emberbaráti szeretet...

Amúgy akiket 40-50 millákkal meg lehet forgatni, azok azért már nem kis emberek...

@Khan13 : Igazav van az említett zenekar neve csalóka :) A szövegeiket txt-ben elküldtem anyámnak, nagyon tetszettek neki :) Zenével valszeg nem szeretné :D Nekem is nagy kedvencem.

[ Szerkesztve ]

Veszek _hibás_ LCD monitort,fényképezőgépet, objektívet, routert ---- Mutogatni való hater díszpinty

(#9) Picco


Picco
(addikt)
LOGOUT blog

probald ki a "masik oldalt", nezd meg h tetszik e, szerintem nem tudnal te olyan szant szandekkal szamito lenni, gatlastalan stb mint a baratnod, egy ido utan undorodnal magatol, foleg ha rajosz h olyan embert sikerult megbantanod akit idokozben megkedveltel, nameg majd latod a te "faszsagod" hatasat a masikon az biza tud visszautni.
hidd el elobbutobb a csaj is megjarja, a lelkiismerete elol nem tud menekulni meg ha ugy is tunik.
en voltam odaado, rabasztam, voltam tipikus erzelmetlen farok...az sokkal jobb volt, de miutan megbantottam egy olyan lanyt is akit nem is akartam...azutan atgondoltam a dolgokat.
szerintem probald ki, egy kicsit fellovi az onbizalmad es ha(valoszinunek tartom) nem jon be akkor legalabb tudod h milyen nem akarsz lenni.
(majdnem mindenki) a sajat karan tanul.

ui: a baratokrol lemondani a legnagyobb hulyeseg...szerintem.
kalappal.

Love doesn't show up on X-Ray...but it's there!

(#10) blllc


blllc
(csendes tag)

Bánkódtál már eleget, most jön a "Carpe Diem". Kutyaharapást szőrivel!
Kapd el az összes nőt, aki hajlandó rá, sokat segít a felejtésben, aztán mikor érzed az érzelmi ürességet, akkor jössz rá, hogy mit is akarsz igazán. Az előttem szólónak sok igazsága van, ki kell próbálnod a másik oldalt, ha másért nem, akkor azért, hogy utána érezhesd, hogy "bosszút álltál". Akkor a későbbi nagy szerelmek nem szívják meg valaki miatt, aki miatt most te szenvedsz.

Ha kiolvasol egy könyvet mit csinálsz?
Vagy van otthon a polcon jópár, amelyiket bármikor leveheted, beleolvashatsz kicsit, élvezheted, aztán visszakerül a polcra, vagy veszel egy újat valahol, elkezded olvasni és közben jössz rá, hogy neked írták, vagy sem, vagy egyszerűen bemész egy könyvtárba, kikölcsönzöl párat és élvezed azokat;)

Fel a fejjel, lesz ez még rosszabb is.

(#11) subaruwrc


subaruwrc
(félisten)

gondolom nem sokat segít ha azt mondom sajnállak. az utolsó harmada az írásodnak hasonló az én felfogásomhoz és legutóbbi történetemhez. a hazudozás és a báránybőr fogalmát megtapasztaltam :))
az egyszer biztos hogy mindenkinek saját maga a legjobb barátja és sajnos csak magába bízhat az ember. ebbe a köcsög világba másképp nem lehet megélni. át kell térni a lehúzós bunkó vadparaszt stílusba...

fel a fejjel. :)

AM4 - LGA 1200 és minden egyéb. 1 napos átfutással. érd privátban !

(#12) Madárpók


Madárpók
(aktív tag)

El fog múlni...annak nem vagyok megmondhatója hogy mennyi idő alatt de el fog. Valószínűleg meg fogsz változni többé kevésbbé tartósan, előnyödre vagy hátrányodra. Egy biztos: nem fog minden örökre így maradni. A Depresszió mellé ajánlom Anonim MC-t is :)
Ezeket most úgy írom minha qrva bölcs lennék pedig nem vagyok az

[ Szerkesztve ]

(#13) GBX


GBX
(aktív tag)

Nem is tudom mit mondjak. Csalódások mindig érik az embert, gondoskodik erről a környezete illetve saját tapasztalatlansága. Ámde idővel rájövünk, hogy a világ kemény és kegyetlen dolog ... ez esetenként nagy érzelmi sebet ejthet rajtunk. De ami a harcost nem öli meg az csak erősebbé teszi. Fel a fejjel és értékeld eddigi eseményeket mint egy nagy kanál tapasztalatnak. Légy óvatos/gyanakvó de ez menjen a kapcsolataid rovására. Légy jó emberismerő de ezt ne használd mások kárára. Válogasd meg barátaidat és ha úgy érzed "teszteld" őket, de soha ne kérj többet mint amennyit megérdemelsz/adtál.
Lehet osztani az észt, de mindenki a saját életének kovácsa így rajtad áll, hogy a múlton tűnődsz vagy a jövőbe tekintesz.

PS: sokat lehet tanulni abból ha az emberektől megkérdezed. hogy mit miért tesznek, észreveszed mindenkinek meg vannak a gondjai (kicsik és nagyok) és sokan a boldogságot keresik amit többé kevésbé megtalálnak (hosszabb rövidebb időre).
PS no2: Ha sok a feszültség benned érdemes mozgással, sporttal levezetni. Hidd el csodákat tesz és nem is beszélve arról hogy egy másik környezetbe kerülhetsz ahol barátokra/haverokra lelhetsz. Ajánlom neked a küzdősportokat affinitásodnak megfelelően. Érdemes családias hangulatú klubbok után nézni, ahol nem egy „kuss és csináld” mentalitás uralkodik. Személy szerint a Kyokushin Karatét űzöm szabadidőmben egy Dunakeszi nevű városkában, ahol egy nagyszerű hangulatú és összetartó csapatra találtam (amit ajánlok bátran mindenki másnak is). Az életem sokkal sötétebb lenne nélküle. :))

[ Szerkesztve ]

HiTech 486 DX4 120Mhz AMD, 24MB 36bit RAM, 800 MB Conner HDD

(#14) GBX


GBX
(aktív tag)

vagy sem! :DD

OFF: kicsit absztraktra sikerült, de nagy baromságokat sztem nem írtam :R .

HiTech 486 DX4 120Mhz AMD, 24MB 36bit RAM, 800 MB Conner HDD

(#15) shtml válasza ddekany (#4) üzenetére


shtml
(őstag)

Nagyon jól írod, az utolsó bekezdés minden betűjével egyetértek.

A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

(#16) Siera


Siera
(senior tag)

fel a fejjel :)

(#17) Szlovi


Szlovi
(aktív tag)

Nehéz ezeken a dolgokon túllépni,de muszáj megtenni még ha nehezen is meg,mert különben becsavarodik tőle az ember.Hidd el, nem te vagy az egyetlen aki átélte ezeket.
Valahol hallotam egy ilyet: Ha sors bezár 1 ajtót,akkor nyit helyette 1 (vagy 100) másikat.
Ez a szemlélet tartja sokszor bennem a lelket,a kitartást.

Kitartást,barátom!

(#18) McClane


McClane
(aktív tag)

Sokat csalódtam már az életben, családban, barátokban, szerelemben... úgyhogy az írásod igen közel áll hozzám. De valahogy mindig sikerül felkelni elejébe nehezen ment de most már egyre könnyebben. Már edzettebb vagyok. Még mindig le tudnak törni dolgok de már nem annyira mint régen.
Csinálj olyan dolgokat amik örömet okoznak (a sport jó ötlet új emberek, új környezet), ha van hely ahova elszerettél volna menni de nem tetted akkor most tedd meg, nézz meg egy jó filmet, hallgassál zenét, bulizzál, ordíts add ki magadból a dühödet! Túl rövid az élet ahhoz keserűségben élj!
Nehéz igaz barátokra találni és még nehezebb találni egy olyan lányt aki viszonozná az érzelmeidet és tudna értékelni téged! (még nekem sem sikerült találni egy ilyen lányt de azért próbálkozok)
Túl sokat foglalkoztam már a gondjaimmal és ez mindig elvette a az időmet, kedvemet, erőmet attól hogy a jövővel foglalkozzak!
A legfontosabb ne add fel! Remélem segítettem.

McClane

(#19) bossvico


bossvico
(senior tag)

Sajnálom és együttérzek veled.

Sajnos óhatalanul megkeményít és megváltoztatja a nézeteidet egy ilyen eset, de azt kívánom, hogy ne sokat időzz a mások által emlegetett oldalon.
Annyira nem jó az, sőt.

Ezt sikerült nekem is megtapasztalni, amit az érzelmekkel kapcsolatban írtál.
Ez a valaki nem szeretett téged, még ha mondta is. Rájöttem egy dologra, sose azt nézem ki mit mond, hanem mit tesz. Szövegelni lehet.

Egyetértek a sport ajánlásával, ha van lelkierőd ilyesmire, jó levezetés.

Éld túl ezt az időszakot, nekem is sokat segített, hogy kibeszéltem a haverokkal az esetet. Sokszor. Egyedül nem jó, csak gondolkozol, és már nincs min. 1 évet vesztegettem el én is ezzel, hogy lelépett a csaj. Már sajnálom.

Hova tart a világ, az emberek? Lefelé. De nem kötelező követni őket.

" 2.Mert lesznek az emberek magukat szeretők, pénzsóvárgók, kérkedők, kevélyek, káromkodók, szüleik iránt engedetlenek, háládatlanok, tisztátalanok,
3.Szeretet nélkül valók, kérlelhetetlenek, rágalmazók, mértékletlenek, kegyetlenek, a jónak nem kedvelői."

Fel azzal a fejjel teso.

Honor 9

(#20) Pörp


Pörp
(senior tag)

Én csak azt mondom, ami a Holló című filmben elhangzott, és szerintem nagy igazság:

"Örökké nem eshet..."

(#21) Sanyix


Sanyix
(őstag)

Én nem csalódtam sokat, viszont nálam alap a bizalmatlanság(valamiért ilyen vagyok alapból), és az hogy senkire, és semmire sem támaszkodom(pl hitelt is akkor veszek fel, ha majd egy egy kisbolygó közelít megállíthatatlanul a Föld felé, és tuti megsemmisül az egész), ígyhát soha nem esek nagyot, sőt egyáltalán nem esek. Visszafelé viszont biztonságos vagyok, lehet bennem bízni, lehet rám támaszkodni, mert nem teszek keresztbe annak aki nem ártott nekem.
Biztos könnyebb néha valakire támaszkodni, de jobb a biztonság sztem, mert elég sunyik az emberek mostanában... Manapság már egyre kevésbé értelmezhető az, hogy tisztesség, elég csak szétnézni az ország vezetésén...

szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...

(#22) Pörp válasza Sanyix (#21) üzenetére


Pörp
(senior tag)

És ha kapcsolatot akarsz egy hölgyeménnyel? Az nem mehet bizalom nélkül...

(#23) Sanyix válasza Pörp (#22) üzenetére


Sanyix
(őstag)

Már hogy ne lehetne? Ő bízhat bennem, ezt érezheti. Azt hogy én benne nem, azt nem fogja érezni :)

szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...

(#24) Pörp válasza Sanyix (#23) üzenetére


Pörp
(senior tag)

Na ok, de ha nem bízol benne, és hozzád közel kerül az adott hölgy, ne mond hogy nem rossz érzés. Így bármit is mond, vagy tesz, azt bizalmatlanul fogadod, nem rágódsz, vagy aggódsz ilyenkor?

(#25) temes69


temes69
(aktív tag)

nézzél dextert. neki sincsenek érzelmei. nekem nagyon sok ismerősöm csakis ezért nézi.
lehetsz akár még sorozatgyilkos is....

(#26) donsergiooo


donsergiooo
(senior tag)

Az üvegkalitka kitárult!

A világ alapvetően sem volt túl jó hely, de főleg azóta amióta mindent a pénz mozgat! Pál apostol megmondta, hogy a pénz az oka mindennek (itt azokra a rossz dolgokra kell gondolni ami emiatt, vagy ennek következményeként áll elő ..pl: szeretetlenség, irigység, háborúk, ...stb. )

Elnézést, hogy így közelítettem meg a dolgot, csak egy hsz.

ASUS P5QL, Q6600 (3400mhz), CM HyperTX , 8GB Ram (1060mhz), Ati 4850 512MB, Samsung 750GB + 2x500GB + 120GB HDD, LG DVD-RW, ASUS 550W táp, BENQ 22" TFT (1680x1050)

(#27) Neo76


Neo76
(tag)

Bár nagyon nehéz, amikor az ember egy érzelmi válságon esik át, azonban ez sokkal jobb, ha még a kapcsolat korai időszakában kiderül. Jómagam is átmentem már pár csalódáson. Az első, és második azért elég fájdalmas volt, de túl tettem magam rajta. A következő ilyen esetben már máshogyan láttam a dolgokat. Ahogy tapasztaltabb leszel, máshogy fogod látni a dolgokat. Ha ez időben kiderül, még talán sokkal jobb, mint később, amikor már családod lett az illetőtől.
Nem szabad elfordulni a világtól, mert lehet pont azokkal az emberekkel leszel ellenséges, aki tényleg egészséges, és tisztességes szándékkal közeledik feléd. Néha nem is vesszük észre, hogy kik ezek az emberek, ott vannak a közvetlen környezetünkben. Őket kell megtalálnod, a többiekkel meg nem kell foglalkozni. Hidd el, hogy aki ilyen romlott lelkű, azt még életében nagyon meg fogja szenvedni. Aminek igazán tudunk örülni, az nem tudjuk megvenni, azt ki kell érdemelni. Ők ezt sohasem fogják megérteni. Ne akarj ilyen lenni. Meg kell az útat találni, azt kell járni. Fel a fejjel. :-)

(#28) brownus válasza donsergiooo (#26) üzenetére


brownus
(veterán)

akkor már sok ezer éve nagyon szar nekünk:D

(#29) kem


kem
(addikt)

Tökéletesen megértelek...
Nekem most lépett le barátnőm 1 év egy hónap után, de még előtte megcsalt persze.
Aztán erre kb 2 hétre eltört mind2 csuklóm...
Ha gondolod olvasd el a logoutjaim, épp ma tettem föl őket. nem hiszem,h jól esnének, de megtudnád,h nem vagy egyedül, és mindketten elindulunk majd valamerre csak előbb felkell állni és nem azt nézni, hogy mi van körülöttünk, hanem hogy hova meneküljak, ahol valami majd megkönnyíti hosszútávra a dolgunkat.

Köszi!

(#30) 2boyAndOr válasza kem (#29) üzenetére


2boyAndOr
(csendes tag)

Nagyon Köszönök Mindent Nektek!!!

Azért írtam a Logout-ra, hogy kiírjam magamból azt a sok sz_rságot ami bennem van!
Talán kicsit könnyebb is ezzel... :F

A hozzászólásaitok úgy érzem nagyon sokat segítettek a "túlélésben"!
Mégegyszer NAGYON KÖSZI MINDENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:R

Mindenkinek minden JÓT!!!
2boyAndOr

(#31) zoltanz


zoltanz
(veterán)

Igen sokmindenben egyetértek veled, de szerintem a barátokat jó esetben a családtagok is azok ne hanyagold el.
A nők szerintem már visszaélnek a helyzetükkel (nem annyira a férfiak világa ez mint ahogy beállítják, nincs akkora külömbség) pl. a legrosszabb főnökök a nők közűl kerűlnek ki imádnak uralkodni, a férfi beosztotakon néha. A házaságot is sok nő anyagi helyzetük megszilárdításra használják, mégpedig úgy, hogy gyerekük lesz (ami jó), aztán azonnal elválnak.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.