Hirdetés

2020. november 24., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) bambano


bambano
titán
LOGOUT blog

jól kiválasztott interjúalanyok esetén lehetséges, hogy a vállalatvezetők pont azt mondják, mint amit a cég reklámozni akar.

a felhőről meg azt írják újabban, hogy pazarlást okoz. az oracle meg egy filléres termék, gyorsan vegyétek kilószám.

lezso6 szerint a user: rossz számtech karmája van | @netik: There is no Internet of Things. There are only many unpatched, vulnerable small computers on the Internet.

(#2) gabor7th


gabor7th
addikt

Az Orcale segít... még ha nem is akarod:

"A keresetet benyújtó felperesek szerint azonban ez nem fedte a valóságot, az ügyfelek kényszerítés és fenyegetések hatására kezdtek felhős termékeket vásárolni. Ez a modell szerintük fenntarthatatlan volt, és viszonylag gyorsan szét is esett - írja a Bloomberg. Végül ez vezetett oda, hogy júniusra az Oracle részvényárfolyama hatalmasat esett, a negyedéves jelentésben a cég egyszerűen eldugta az addig úton-útfélen hangoztatott felhős számokat, ezzel pedig megrengette a befektetői bizalmat. A lépést a tőzsde jelentős eséssel jutalmazta."

"Perbe fogják a részvényesek az Oracle-t"

A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu

(#3) Xpod


Xpod
őstag

Tapasztalataim szerint az alap probléma az, hogy mindenki mindent végtelen ideig akar tárolni. És mikor az ez egész megakad a torkukon, akkor jön a hiszti, hogy már megint fejleszteni kell, nem felelünk meg a jogszabályoknak, stb.
Miközben a saját belső szabályaiknak nem felelnek meg, ha egyáltalán vannak.

Toljunk mindent a felhőbe, mert több TB tárhelyet kapunk fillérekért. Csak a tárolt adatok kb 70%-a szemét, és senki nem tudja, mi hol van.

Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.

(#4) LakiPali


LakiPali
tag

Képzelem milyen nehéz lehet megbírkózni , az adatkezeléssel, mikor óriási csúszópénzeket kínálnak nekik az adatokért cserébe a feketepiacon... még a végén -ha lesz rá időm- még meg is sajnálom őket. :W

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.