Hirdetés

2022. augusztus 15., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Penguin95


Penguin95
senior tag

Ha őszintén leírnám mit gondolok, kapnék vagy 1 hónap kitiltást. Az aláírásom gondolom sokat segít. :)

(#2) AllTheBest


AllTheBest
senior tag

Sony Ericsson x8--> Sony Sp--> jelenleg Sony Z. Nekem csak telefonokkal van tapasztalatom(eddig, mivel berendeltem egy Hdr AS20-as kamerát motorozáshoz, ami még nem érkezett meg). Voltak közben mindenféle márkáktól telefonok nálam(Apple, Nokia, LG és még sorolhatnám). Alapvetően nekem komolyabb bajom a támogatottságon és a rémes kijelzőn kívül nem nagyon volt, talán még az undorító Sony UI-t tudnám felhozni a rovásukra.
Nem utálom a márkát, de nem is a kedvencem, pár hónapig még marad a Z, utána márkát váltok telefon ügyileg...

Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb

(#3) pprod94


pprod94
aktív tag

Sonyból semmit, ingyen sem! Volt erősítőm, ocsmány a magastartomány hangja. Házimozinál hasonló a helyzet, pedig 80k volt anno.. Na és volt 3!!!db x10 mini pro-m. Imádtam, a maga idejében jó kamerája volt, no meg a qwerty. Mind a 3-nak meghalt az alaplapja! Walkman mp3, halk, nem túl szép hang (itt sem). Szóval sosem fizetnék a termékeikért..

(#4) marositech


marositech
senior tag

Mostanság nem okés a Sonyka szekere...
2013-as TV-t vettem és havonta áramtalanítanom kell, mert megbolondul... :F

Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)

(#5) Akos96


Akos96
senior tag

Nekünk a családban még egy rakat SE telefonunk volt még az okosságos éra előtt (K750, K550, ilyenek), egyikkel sem volt semmi baj, ami volt, az amiatt volt, hogy szimplán elhasználódtak (csúsztatósok koptak, leestek néha, ilyenek). Androidos csak 2 db X8 volt, azok is rendben voltak. Ezeken kívül nem sok Sony termékkel van tapasztalatom, így azokat nem tudom fikázni. A fényképezőgépeikkel (MILC, DSLR) kapcsolatban pl. elfogadott vélemény, hogy rendben vannak - mondjuk objektív kevés van, de ha valakinek sok kell, akkor nem vesz Sonyt.
Amúgy a telefonokkal kapcsolatban emlegetett hibák, mint a gyenge kamera, lassúság, néhány gyári appok támogatatlansága olyan dolgok, amelyeknek utána lehet nézni vásárlás előtt (a leváló bevonat nem ilyen. Bár elképzelhető, hogy más gyártó is elhajtana ilyesmivel - ami még mindig nem mentség a Sonynak). Notiknál is simán ki lehet fogni egy-egy hibás szériát, típust. Nekem speciel volt egy olyan HP notim (6735s), aminek a hűtése kb. nem funkcionált, és amikor igen, akkor is sugárhajtómű hangja volt, a gombok leváltak, az alaplap miatt meg kétszer járt szervizben. Ettől még valószínűleg nem rossz az összes HP gép, főleg, hogy ajánlgatják is őket. De nem ismerem a Sony notikat és a támogatást sem hozzájuk, szóval nem tudhatom, ott mi a helyzet.

"A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."

(#6) kemotox


kemotox
addikt

Hú de rosszakat hallani a Sanyiról mostanság :S Mai napig megvan a jó öreg K800i-m, jó kis telefon volt, szerettem. Olyan kb 7 évig használtam. Emlékszem nagyon szerettem volna valami okoskütyüt, amin tudok netezni is meg filmezni, de nem akartam lecserélni, így vettem mellé egy iPod Tacskót :P Úgy még néhány évig kihúztam vele, aztán nagyon döglődött már. Akksija alig bírja szegénynek, a csatlakozója is már majdnem kuka, még tölteni lehet, de pl gépre másolni cuccokat már nem igazán. Most a fiókban csücsül, egyszer majd talán veszek bele egy új akksit, és jó lesz strapatelefonnak.
Mi lett veled Sony?

(#7) Klaus Duran


Klaus Duran
senior tag

R.I.P SONY

Nővérem a Z1-l teljesen meg van elégedve. :F

A Doctor nem hal meg, csak átalakul. https://www.youtube.com/watch?v=0C3zgYW_FAM

(#8) adika4444


adika4444
addikt

Egyik Minipro SK17I-nek feljött kijelzője, másik belerohadt pcCompanionos frissítésbe, úgyhogy nekem se kéne ingyé se az ócska Sony telefon. Laptopjaival tapasztalatom nincsen, csak arról is hallottam negatívumokat, úgyhogy asszem ejtem az összes Sony-t. De egyébként a többi se jobb, Apple-öm is volt már szervízbe, öcskösöm Acer notebookja is, Asus notimban ledöglött a HDD, úgyhogy ami elromolhat el is romlik.....

üdv, adika4444

(#9) toydog55555


toydog55555
csendes tag

Nekem Xperia E volt, az is ipari hulladék szintű volt. Ugyanez a lassúság, fagyogatás és hulladék kamera. Ismerősömnek Xperia M van, neki is válik le ez a bevonat a kameráról, csak akkor csinál benne jó képet, ha éppen jó kedve van, amúgy félrefókuszál. TV is van egy sony, 2013-as. Képe jó, csak a smart-rész iszonyúan buta, induláskor kb fél percig nem lehet bemenetet sem váltani, mert még nem tért magához,böngésző egy mezei kb Prohardver szintű oldaltól 2 percre befagy, aztán "elfogyott a memória", a legjobb az, hogy 2 hónapos korában valahogy beledöglött egy bogár az LCD és a háttérvilágítás közé.

[ Szerkesztve ]

(#10) alkatraz3000


alkatraz3000
senior tag
LOGOUT blog

Nem hittem, hogy a Sony ennyire megcsúszott. Karácsonykor vettem egy nem is a legolcsóbb autosradiot. Annak az a mániája, hogy néha random választ csatornát, de nem közlekedési hírekkel, hanem csak ugy. Es ha a mentett (pl Music Fm-re) csatornára kapcsolok, akkor sem áll vissza, hanem megy mondjuk a Civil rádió, amit sosem hallgatok.

A másik vicc, hogy előtte Blaupunktot vettem, hiszen az autóban is az volt gyárilag, mondom kicsit legalább "gyarinak" mondhatom. Azon meg első bekapcsolastol rossz volt a hangerő tekero.

[ Szerkesztve ]

"Nincs pénzünk olcsó sz.rt venni ... !"

(#11) Just_Reboot


Just_Reboot
addikt

Sokáig gondolkodtam hogyan írhatnám le ide úgy a véleményem a Sonyról hogy ne kapjak érte kitiltást. De sajnos nem jöttem rá a megoldásra. :D

[ Szerkesztve ]

(#12) futo001


futo001
senior tag

Köszönöm a hozzászólásokat, látom a vélemények rendkívül hasonlóak, de semmi esetre sem pozitívak a márkával kapcsolatban.

Már én is haladok a Sony-tól való megszabadulás utján, TV, telefon pipa, a laptopot kéne eladnom, persze hibásként, ami azért lehangoló.

I'm a man with a plan... the plan is to booze as much as I can! ¯\_(ツ)_/¯

(#13) Mr.Csizmás


Mr.Csizmás
félisten

végre egy őszinte írás a szotyiról ;]

csak sózva, és pörkölve jó, focimeccsen :DDD

"Szólítson csak Cirminek." | B&B IX | 3D nyomtatás Bp és környéke -> bit.do/fliccprint |

(#14) futo001 válasza Mr.Csizmás (#13) üzenetére


futo001
senior tag

:C

I'm a man with a plan... the plan is to booze as much as I can! ¯\_(ツ)_/¯

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.