Hirdetés

2020. július 11., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Duracellm...


Duracellm...
(veterán)

Nem vagyok RE fan, de ezek a képek, momentumok beleégtek az agyamba, hiába csak 1x láttam, olyan karakteresek. :R

HD-s képeken homályosak a textúrák, látszólag hibásan/nem működik az elsimítás ráadásul erős zaj is látható rajtuk.
Ez a kifényképezés miatt, tömörítés miatt ilyen, vagy a játékban is ilyen?

(#2) csepi.peter


csepi.peter
(csendes tag)

Ez egy jól sikerült cikk lett. Gratulálok! Szép munka! Jó volt újra nosztalgiázni egy kicsit. :-)

(#3) Zsébernardo


Zsébernardo
(őstag)
LOGOUT blog

RE filmeket közepesen kedvelem, de némelyik részét néha újranézem.
RE játékokat ismertem a PSX és a PS2 konzolok idejében, de a PC-re megjelent újabb részeket instant töröltem. DMC játékot jobban kedveltem.
DMC 3, a Darkwatch és a Gungrave a PS2 konzolon kellemes emlékeket idézett. PC-re szintén megérkezett a DMC, de a Darksiders szériát játszottam.
Érdekes, ezek a játékok konzolon mintha jobban játszható élményt nyújtanának, vagy a PC-re olyan részek érkeztek ahol a játékmenet és a grafika nem volt érdekes.

Nem kevés idő eltelt a konzolos és a PC kiadások között, ezért a konzolos RE és PS2 kedvenc játékaimat talán retró játéknak éltem meg, miközben a PC-re másképpen müködött ez a játékélmény. Ott a grafikát részesitettem előnyben, mert a játékmenet semmi újat nem nyújtott.

[ Szerkesztve ]

(#4) Zigur


Zigur
(senior tag)

Nagyon szép munka, jó volt olvasni :)
Nekem valahogy nem jött be a CV, pedig kétszer is nekikezdtem, de valahogy nem fogott meg a hangulata.
A Zero meglepően jó lett, a két karakteres játékmenet érdekes, eleinte nem kedveltem a tárgy földre dobálást, de egészen megszoktam egy idő múlva.
Az Outbreaket próbálgattam , de solo módban nem volt érdekes, viszont megnéztem Twtich-en ahogy páran tolják multiban, elég nehéznek tűnt.
A Deadly Aim az meg egy rossz vicc, nem tudom mit akartak vele.

(#5) Silenzio válasza Duracellm... (#1) üzenetére


Silenzio
(addikt)

Minden PC-n készült, elvileg csak a JPEG konverzió miatt veszíthetett a minőségéből. Az emulátorral vagy PS Now-val játszott játékok azért ilyenek, mert ilyenné dolgozza az emulátor a 400p-re optimalizált grafikát - illetve a PS Now streamje még ront rajta. A Code Veronicát még el is cseszték azzal, hogy erőltetett effektekkel turbózták fel a HD kiadásra. A RE Remake pedig azért ilyen, mert a képek egy része még a HD patch előtt készült. A HD kiadáshoz sajnos csak a VGA felbontású hátterek maradtak fent, amelyeket az élelmes modderek gépi tanulással javítottak fel tavaly. Magyarul egyedül a 0. rész néz ki makulátlanul. :)

Köszi a méltató szavakat mindenkinek!

(#3) Zsébernardo: A DMC-t is kevelem, bár alapvetően nagyon más. A váltakozó kameranézetek, a betűtípusok és a hangulati hasonlóságok miatt azért vannak átfedések. :)

[ Szerkesztve ]

A privát üzenetet preferálom, végső esetben hívj telefonon.

(#6) Stan648


Stan648
(tag)

Szeretem a Resident Evil játékokat és legutóbb a RE2 remake örvendeztetett meg. Nekem sajna ki maradt a 4, talán bepótolom. A Code Veronica meg nagy kedvencem. Survivor féle részek meg nem tetszettek, mert már játékteremben sem szerettem a pisztolyos masinákat. RE3 remake-et meg érdemes megvenni? Nem sok jót olvasstam róla és az eredeti sem ütötte meg a mércét, mondjuk RE2 és RE-CV mellett nálam.

[ Szerkesztve ]

2600X; Asus B450; G.Skill 2x8GB 3200Mhz; Sapphire 5700 XT Pulse; SSD: 970 EVO 500GB & 850 EVO 250GB; HDD: 250GB, 640GB; Táp: ZM650-EBT ; Ház: CM Silencio 650; MSI MAG341CQ

(#7) hcl


hcl
(nagyúr)
LOGOUT blog

A szokásos színvonal - egyikkel sem játszottam soha, de így is érdekes volt olvasni :)

Veszek _hibás_ LCD monitort,fényképezőgépet, objektívet, routert ---- Mutogatni való hater díszpinty

(#8) Silenzio válasza Stan648 (#6) üzenetére


Silenzio
(addikt)

Az eredetit kezdem megkedvelni, nagyon jó hangulata van. Sajnos szvsz ezerszer jobb, mint a remake, de így is, abba is sikerült beletolnom 50 órát. Kezdem megutálni a RE jutalmazási rendszerét. Mire megnyitod a végtelen lőszeres szuperfegyvereket, már annyira pro vagy, hogy feleslegesek, teljesen irracionális szopatni és önsanyargatásra kényszeríteni a játékosokat könnyítésekért. Mondjuk a RE 3 remake ebben tudott újítani, mégis itt a leginkább szembeszökő a módszer ostobasága.

(#7) hcl:
Kösz, cimbora! Meg a gimbalt is!

[ Szerkesztve ]

A privát üzenetet preferálom, végső esetben hívj telefonon.

(#9) GodGamer5


GodGamer5
(őstag)

Köszi ezt a mindenre kiterjedő minőségi cikket, nagyon jó volt olvasni.
Esetleg a Silent Hill-ek után a Nocturne-ből és a Blair Witch Volume 1-3 -ból is írhatnál egy ilyen szuper elemzést. Sőt a ShadowMan-ből is lehetne.

[ Szerkesztve ]

MÉLYEN ÁR ALATT ELADÓ HIGH END CSÖVES ERŐSíTŐ !!!! https://hardverapro.hu/apro/melyen_ar_alatt_egyedi_high_end_csoves_erosito/hsz_1-200.html

(#10) Silenzio válasza GodGamer5 (#9) üzenetére


Silenzio
(addikt)

Köszönöm az elismerést! A Shadow Mannel nem játszottam, épp nem volt hozzá elég jó gépem. De megvan eredetiben, nincs ellenemre. A többi amúgy is tervben van.

A privát üzenetet preferálom, végső esetben hívj telefonon.

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.