Hirdetés

2019. október 16., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#21) orion1025


orion1025
(őstag)

Nálam a Resident szériáról a moslék irányítás jut eszembe elsőként. A Negyedik rész nagy kedvencem, de botrányosan vicc a navigálás, főleg konzolon. Az ötödik már egészen pofás, de már messze nem arról szól, amiről az elődök, de coop módban elég jó kis játék. A vicc az, hogy a hatodik részben is maradt a nyomorult irányítás, ez egy eléggé negatív pont a játék részére, én speciel ezért sem erőltetem a szériát, hiába szeretem/szerettem.

"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."

(#22) Silenzio válasza orion1025 (#21) üzenetére


Silenzio
(addikt)

A moslék irányítás a kiszolgáltatottság érzetéhez kell(ett). De amúgy ez az egész "moslékság" kamu. Látszat. Nagy kópé tud lenni a sorozat. Az új résznek is olyan trükkjei vannak, hogy 10 perc gyakorlással még a Tyrant is teljesen ártalmatlanná válik. Ki lehet térni az ütései elől, így simán kerülgetheted anélkül, hogy menekülnöd kelljen. A jobb RE-epizódok így működnek szerintem, ilyen a REMake és a RE 4 is. Sportokra szokták mondani, "easy to play, hard to master". A RE-sorozat egy blöff ebből a szempontból, rá pont a fordítottja igaz: hard to play, easy to master. Baromi nehéznek tűnik, de elég csak picit játszadozni az engine-nel, kifigyelni az animációs fázisokat, a mozgáskultúrát és ahogy a játék spawnolja ill. kezeli a szörnyeket, és hirtelen minden értelmet nyer és a sutasága előnnyé válik. Elég volt 15 percet töltenem a Youtube-on, hogy tudjam, ez az új részre is igaz. Pl. késsel a legkönnyebb lecsapni a Lickereket vagy Willam Birkint, mert a kés találatától van egy felocsúdási idejük, ami alatt újra megcsapkodhatod mindkettőt. Sose gondoltam volna. Pár ilyen trükköt bevetve a játék első harmada kemény 15 perc (!!!) alatt teljesíthető. A zombikkal is hasonló a helyzet. Minek pazarolni a skulót, ha elég két láblövés, megtántorodnak, mialatt szépen kikerülheted őket.

A privát üzenetet preferálom, végső esetben hívj telefonon.

(#23) GodGamer5


GodGamer5
(őstag)

Szuperjó írás lett. Köszi! :R

"Az emberek azt hiszik, hogy az optimalizacio egy olyan dolog, hogy a kocka felkel, haromszor raver a monitorra fallosszal, es bumm, egy mosogepen is 120fps-el fut realtime a reszecskeszimulacio szepen animalva, ezek a barmok meg inkabb szuperszámitogepekkel szopnak..."

(#24) Zigur


Zigur
(senior tag)

Az Eurogamer cikke a 1.5-el kapcsolatban :

[link]

[ Szerkesztve ]

(#25) Vhiktor


Vhiktor
(senior tag)

Már allig várom a blogod folytatását. Mikorra várható?

Eladó 5 db vogels vlb 200 fali hangfaltartó. Lásd hardveraprón: http://hardverapro.hu/apro/vogels_vlb_200_fali_hangfaltarto

(#27) olbaidhun válasza Vhiktor (#25) üzenetére


olbaidhun
(őstag)

+1 épp erre gondoltam, jó volna még ilyen írást látni. :R

Nincs törékeny küldemény, max gondatlan csomagolás » 7O 638 9O93 » ¹⁰⁺ ᵉ́ᵛᵉ ʰᵃʳᵈᵛᵉʳᵃᵖʳᵒ́ » bit.ly/olbhu

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.