Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
ez így igaz, nálunk pl. megcsináltuk, hogy az ügyviteli program automatikusan generál bizonyos statisztikákat és jelentéseket. és még ki is néznek valahogy. túl sok idő ment el az adminisztrálással.
de azt azért tegyük hozzá, hogy a 2007-es óta elég hamar össze lehet dobni profin kinéző bemutatókat, szóval elvileg kevesebb idő kell, hogy elmenjen vele, és jobban kéne kinéznie.
-
moonman
titán
válasz
üzenetére
a prezentációknak nem is az a lényegük, hogy sok információt hordozzanak, hanem, hogy vizuálisan kiemeljék a lényeget és bemutassák a vázlatot. a bemutatókészítés első szabálya, hogy amit elmondasz szóban, azt tilos ráírni a diára, csak címszavakban, mert a képi megjelenítés nem arra van, hogy tonnányi szöveget kivetíts a falra, inkább alátámasztásként az elmondottakhoz. a másik pedig, hogy az ábráknak is egyszerűeknek, átláthatókak kell lenniük, mert az ember úgysem jegyez meg egy a cikkben is látható spagettit.
tartottam már jópár előadást, mostanában ráadásul elég sűrűn, a prezire csak a lényeget szoktam, néhány nagyon alap ábrával, a lényeget úgyis kivetített virtuális gépen, vagy "nyomtatott" anyagban mondja el az ember.
-
moonman
titán
-
moonman
titán
igaz, az ilyen bonyolult kapcsolati ábrákhoz találták ki a MindGenius-hoz hasonlókat.
-
moonman
titán
most csak én nem értem a probléma lényegét?
Új hozzászólás Aktív témák
- Patriot Viper RGB Elite 5 Ultra - 48GB (2x24) DDR5 6000MHz CL28 - 10 év garancia
- Patriot Viper Elite 5 Ultra - 48GB (2x24) DDR5 6400MHz CL32 - 10 év garancia
- G.SKILL 32GB (2x16) DDR5 7200MHz CL34 - Trident Z5 RGB - 99 hónap garancia
- Neumann NDH 20 Prémium fejhallgató
- NuPhy Air75 V3 ISO (DE) fekete ajándék extra magyar kupak szettel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest