Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
Lassan fél éves az s7e-m és egyetlen rendellenes leállásfélém nem volt, egyedül egy sms-küldő app lép ki random, miután elküldte az sms-t, ennyi. Tény, az 5éves sgs2-m már kezdett köhögni, le kellett cserélnem.
"1 gonddal kevesebb, így is van bőven mindenkinek és legalább hatékonyabban tudok a napi teendőimre koncentrálni" - az sgs2-t első évében hobbiból romolgattam-csiszolgattam, a további 4évben "csak" simán használtam, store-ban se jártam 3-4 alkalomnál többször. Az s7e-n is az alap ROM van, amivel érkezett, kicsomagolás után végigmentem a beállításokon és most használom, ha kell.
Nejem, moto G2-n max 1-2 appot telepíteni tud, 2éve panaszmentesen használja a telót, pedig ő aztán tényleg hárklis, ha vmi nem működik és kütyülni kell. Egyszer volt problémája, hogy betelt a családi videókkal a teló memóriája - hopp, belecsusszantottunk egy 64GB-os microSD-t (khmm...) és használta tovább boldogan.
Ennyi elég volt az "atomstabil iOS" vs "dzsunka összeomló ramzabáló droid" vitában
?
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Watch FE / 16GB / Bluetooth / Wi-fi / GPS / 1 Hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

?