Hirdetés

2019. november 20., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#24) Necroman_Mk2


Necroman_Mk2
(senior tag)

Már megijedtem, hogy ők is mennek a Disney és a Warner után, de részletek után megnyugodtam, hogy nem ejtették a fejükre őket. Vagy legalább is nem olvastam azt, hogy a tartalmaikat kivonnák az egyéb felületekről - ami jó nekik is, meg nekünk is.
Mert hiába vannak náluk olyan sikerfranchise-ok, mint a Halálos iramban meg a Jurassic Park, olyan klasszikusok, mint a Vissza jövőbe meg a régi horrorfilmjeik (Drakula, Frankenstein), illetve a DreamWorks és az Illuminati mesék (Shrek, Madagaszkár, Kung-fu Panda, illetve: Minionok), nem lett volna esélyük hosszú távon.

Mondjuk ez az ingyenes+reklámmal nézés szerintem kicsit butaságnak tűnik, bár jó kérdés, hogy miként képzelték el ezt, azaz hányszor, hány percenként akarják megszakítani a filmeket. Továbbá: a fizetős tartalom esetében mi lesz ennek az ára, illetve lesznek-e paywall mögé zárt, exkluzív tartalmak, amik ingyen amúgy nem nézhetőek. Szóval, van itt kérdés bőven.

(#5) Kristof93 Ez mondjuk nyugaton nem játszik annyira, mert kemény büntetés jár azért, ha csak egy filmet illegálisan letorrentezel. És nem hinném, hogy a megnőtt fizetős szolgáltatások miatt engedékenyebbek lennének, sőt!

"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.