Hirdetés

2019. október 18., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-07-01 16:38:00

LOGOUT.hu

Xiaomi Mijia M365 és M187 (Youth Edition) elektromos rollerek topikja

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#50) sheratan válasza azbest (#49) üzenetére


sheratan
(titán)

Én is évekig éltem kint, szóval nem csak nyaralás alatt láttam ;) Amúgy meg aki élt már kint, az tudhatja, hogy ezek a szabályozások, hogy "vagy büntetést fizet és többet nem vezethet, vagy elveszik a motorját" akkora kamuk, hogy az hihetetlen, de külföldiként nem tehetsz igazából semmit ellene, ezért is csinálják. Mert akármennyire is rutinos vagy, elég ellenkezni, és a rendőr lényegében bármit megtehet veled, a fogdától kezdve az országból kiutasításig (jó, ezt nyilván nem a kis járőrke fogja megtenni, de ha felebeznél, akkor az idegenrendészet nyilván a helyi rendőr pártját fogja majd, főleg ha azt látják, hogy le tudnak gombolni egy rakás pénzzel).
Szóval ez általában úgy megy, hogy megfenyegetnek valami nem túl bizalomgerjesztő opcióval, vagy kapsz egy másik választást, ahol kvázi adsz nekik pénzt (vagy a motort, ahogy a videóban volt). Ez lényegében egy kenőpénz, mert semmi papírt nem fogsz róla kapni, hogy befizetted a hivatalnak.

Tapasztalatból mondom.

Amúgy meg lehet, hogy az ilyen chopperek nem megengedettek, de sima motor dögivel van (kb az ilyen Simson kategória, vagy kicsit nagyobb kasznival). Főleg robogó, akár benzines, akár elektromos. Az utóbbi időben az elektromosok terjednek jobban, ami amúgy marha veszélyes, mert úgy vezetnek, mint az őrültek, és egy elektromos robogót esélyed nincs meghallani hátulról.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.