Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fordfairlane
üzenetére
Mondjuk nekem úgy rémlik, hogy a negatív kampányt világ életében szerette a Microsoft.
-
Tin
veterán
válasz
fordfairlane
üzenetére
azért én tényleg nem temetném....
a mobil eszközök (ios, android) nem igazán használhatóak nagyvállalati környezetben. az iso túl zárt, és nem is igazán supportált semmiféle volume licenszelés amerikán kívül, az android meg túlságosan nyitott ehhez.
márpedig, ha feltételezzük, hogy a mobil eszközöké a jövő, és az ms-nek a vállalati környezetben szintén nem annyira van alternatívája, akkor én arra gondolok, amit már a win8 előtt mondtam (és ahogy valaki mondta minden második windowsra), hogy a win9 még lehet egy jó irány, ha a win8-ból gyorsan tanulnak, és egy tényleg jó rendszert hoznak ki.
az iphone már nem tud semmi újat mutatni, az android meg sosem tudott igazán. tudom, az átlagfelhasználóknak bőven jó ez, de mivel ezek "villantós" termékek, ők is igénylik, hogy különbözzenek valamiben a többiektől. szóval meglátjuk...
Új hozzászólás Aktív témák
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- Ismét összefogott az Xplora és a HMD
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Gran Turismo
- Ultra jó ajánlattal lépheti át a Vivo a 7000 mAh-t
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- További aktív témák...
- 9800x3d félkonfig
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest