Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
épeszű ember ilyenen nem gondolkodik, hogy mi lett volna, ha a nagyanyámnak f.sza lett volna
nagyapád?
a google volt a jóbarát az elején. akkor még én altavistát használtam, de aztán jött a google, és divat lett. nem éreztem különösen jónak, de az altavista megdöglött, a google meg fejlődött (ahogy a hardverek is). tényleg nagyon sokmindenben szimpatikus cég volt sokáig a google, és még mindig a szebbik arcát lehet inkább látni, de azért pl. az illegális wifi adatgyűjtések, és egyéb finomságok náluk is vannak dögivel.
oprendszert képtelenek fejleszteni, vettek egyet (android), amit tolnak ezerrel, na az számomra a windows vista szintje pc-s viszonylatban, de ahogy korábban is meg volt említve, az áltagembereknek nem ez a fontos, ezért népszerű.
az apple-vel megy a csata, mert a mobilpiacon ő a versenytárs, meg mostanában az ms-el is. nyilván érzik, hogy növekednek, és tönkre akarják tenni vagy legalább gyengíteni a piaci ellenfeleket.
honnan is ismerős ez?
(#81) dabadab: tényleg túltett az ms sok más cégen. az apple lépései szintén nem szimpatikusak. nekem személy szerint a google mindenhova nyomulása az utóbbi időben szintén nem tetszik. a facebook-ra történő regisztráción sosem gondolkoztam, teljesen gázosnak tartom a politikájukat. sőt, a drónos hadviseléssel sem értek egyet.
remélem nincs sértődés belőle senkinél, de a 90-es években én is hittem az "m$ suxx" divatban, sőt volt pár év, amikor csak linuxot használtam, de aztán én úgy láttam, hogy egyik sem jobb a másiknál, és értelmetlen főbűnöst kijelölni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- ASUS routerek
- OLED TV topic
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Parkside szerszám kibeszélő
- Gaming notebook topik
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- További aktív témák...
- 9800x3d félkonfig
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest