Hirdetés

2019. október 19., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Def26


Def26
(félisten)

Szép. Ahelyett, hogy sajátot fejlesztenének pénzzel lenyúlják a sony -tól. :D Ettől se lesz szimpibb a MS.

[ Szerkesztve ]

Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Volvo:On,

(#2) oriic válasza Def26 (#1) üzenetére


oriic
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ez nem biztos hogy annyira hátrány. Gamer világban a fejlesztők meg a csapatok jönnek-mennek. Nyilván mindenki ott dolgozik majd, ahol a legtöbb pénzt kapja. :DDD

Live-Die-Respawn

(#3) Cythyel válasza oriic (#2) üzenetére


Cythyel
(aktív tag)

Csak az sajna többször is bebizonyosodott, hogy ha az m$ egy csapatot "megvesz", akkor azt nagyon hamar fel is oszlatja, a gárda egy részét szélnek ereszti, többit meg más projektekhez irányítja...

(#4) oriic válasza Cythyel (#3) üzenetére


oriic
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Igen, ez előfordult a múltban többször is (Legutóbb mikor is, talán a Lionheadnél?) De ettől még nem kell egyből azt gondolni hogy minden új stúdiónak az lesz a vége, hogy MS feloszlatja. Ez szimplán előítélet szerintem.

Megvárjuk, hogy mi történik velük, aztán ha nem úgy jönnek be a dolgok, akkor majd talán kapcsolnak, ha egyre többen pártolnak át a konkurenciához. Addig meg én úgy vagyok vele, hogy hajrá, lássuk mit hoznak ki a rengeteg új csapatból. :R

[ Szerkesztve ]

Live-Die-Respawn

(#5) .LnB


.LnB
(félisten)

(Ha valóban a Ready at Dawn az, akkor) Nem annyira nagy hír ez. A The Order: 1886-en kívül nem nagyon van kiemelkedő játékuk. És az The Order: 1886 sem mindenki szerint az.

Homo Ludens

(#6) Cythyel válasza oriic (#4) üzenetére


Cythyel
(aktív tag)

nem előítéletnek akartam hogy hangozzon, bár az tény hogy sosem volt boxom, mindig is ps + pc párton voltam :P mondjuk sztem a sony sem lesz rest ha az egyik jó külsős stúdiójukat le akarják nyúlni...

(#7) Def26 válasza .LnB (#5) üzenetére


Def26
(félisten)

Én élveztem a The ordert, igaz akcióban vettem valami 1600ft -ért. :D

SonicX: Box oldalon max a turn10 üt meg egy szintet. Sok félni való ott nincs. :D

[ Szerkesztve ]

Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Volvo:On,

(#8) oriic válasza .LnB (#5) üzenetére


oriic
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Egyelőre erős pletyka ez ugye, de pont az az egyik csapat, ahol sok fejlesztők keresnek jelenleg. MS-nél meg ugye van pénz lóvéra, szóval akár még igaz is lehet.

Live-Die-Respawn

(#9) .LnB válasza oriic (#8) üzenetére


.LnB
(félisten)

Kíváncsi vagyok mi sül ki ebből a heves MS felvásárlásokból. Azért egy Last of Us-t, Uncharted-et, God of War-t nem lehet csettintésre megcsináltatni egy stúdióval. Kíváncsi vagyok, hogy végre ti (xbox-osok) is megkapjátok a magatok minőségi exkluzív címeiteket, vagy jön majd egy pár újabb "Crackdown 3" szintű játék.

[ Szerkesztve ]

Homo Ludens

(#10) hombre[EU]


hombre[EU]
(aktív tag)

Egybōl ez a hír jutott eszembe. "Detroit: Become Human was the last game covered by a three-title publishing deal between Quantic Dream and Sony."
Én örülök a hírnek, remélem észhez térnek és a jövōben jobbnál jobb xbox játékokat kapunk, mert ebben a generációban engem nem tudtak meggyōzni.
Szükségük lesz egykét friss,(valódi) AAA minōségū új IP-re és ez a legkézenfekvōbb megoldás.

[ Szerkesztve ]

you must be the change you wish to see in the world

(#11) Norb79 válasza hombre[EU] (#10) üzenetére


Norb79
(aktív tag)

Én nem örülök egyáltalán az exclu címeknek. Nagy féregség ez a platform túsz mentalitás mindenkitől, sonytól, mstől, nintendótól, steamtől, mindenkitől. Sokkal jobban örülök a multiplatform fejlesztőknek, hogy akkor hadd döntse el minden játékos, hogy PCn, PS4en, Xboxon, Switchen vagy mi a kutyafülén akar skyrimozni vagy battlefieldezni. És akkor a hardver választás arról szólna, ami a szóban benne van, a HWről. Hogy olcsót akarsz kompromisszumokkal, vagy drágát azok nélkül, hogy asztalit vagy hordozhatót, stb.
MS végre kezd a jó irányba elmozdulni a play anywhere címekkel, mert végre mindenki eldöntheti, hogy elég neki egy xbox a multiplat címekhez olcsóé, vagy ő vérkockának érzi magát és vesz drágáért PCt a játékok alá, mert azon még fut az Excel is meg a torrent kliens. Erre mi történik? A gémer community tapsikolva kiköveteli, hogy legyen még több olyan cím, ami csak egy adott platformon fut, hogy ha érdekel az adott gém akkor venned kelljen hozzá egy célplatformot is, akkor is ha az amúgy egy leszálló helikopter hangszimulátor vagy akkor is, ha amúgy ez az egy exclu van rajta, minden más fut a már meglévő platformjaidon. Ez remek dolog, csak kenjék a hajukra.
Így is van végtelen plusz kettő játék a backlogban, max kimarad pár exclu. Ahogy kimaradt nem kevés az elmúlt évtizedekben is, mert nincs végtelen időm gémingelni, ami szabadidő van az meg kitölthető minőségi játékélménnyel az exclu címek nélkül is.

(#12) wesder válasza Norb79 (#11) üzenetére


wesder
(veterán)

Microsoft MS Exklúzív címeket fog gyàrtatni, nem lesz only on Xbox.

Fortnite Skin/V-Bucks eladó. Érdeklődni privátban.

(#13) v!ct0y válasza Norb79 (#11) üzenetére


v!ct0y
(veterán)

Ez pedig pont így jó ahogy most van és ne is változzon, mert annak mi isszuk meg a levét. Sokkal jobbak így a játékok.

[ Szerkesztve ]

(#14) hombre[EU] válasza Norb79 (#11) üzenetére


hombre[EU]
(aktív tag)

Én nem elégszek meg a közepesen jóval, annál fontosabb a szabadidōm. Nem röstellem kifizetni 1 vagy két konzol árát és az €50,ma már inkább €60 megjelenéskor, ezért cserébe kiváló minōséget szeretnék kapni,elvárom. Nem csak az idōmet szeretném elütni,hanem valami értékeset kapni cserébe az idōmért/pénzemért.
2 dolog kell egy ilyen játékélmény elkészítéséhez: rengeteg idō és pénz. A multiplatform címeknél egyikbōl sincs elegendō ahhoz,hogy pariban legyenek az exkluzív játékokkal. Az utóbbi pár évben kb 2 darab fejlesztō stúdió tudta megugrani ezt a szintet, a több száz vagy ezerbōl.
A mérleg egyik nyelvében ott a God of War és a Zelda, a másikban pedig a komplett GamePass,EA,Ubi,Activision Access. A több nem mindig jobb

[ Szerkesztve ]

you must be the change you wish to see in the world

(#15) John_Deere válasza hombre[EU] (#14) üzenetére


John_Deere
(tag)

Óriási +1. :K

(#16) Bird válasza .LnB (#9) üzenetére


Bird
(addikt)

Ezert most nagy respekt. :) Koszonjuk!

.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:. Btag: Bird#21416 Xbox tag: Bird HUN

(#17) Baltazár123 válasza wesder (#12) üzenetére


Baltazár123
(tag)

Azért mert az MS hosszútávon egy olyan jövőt lát, amikor eltűnnek a fizikai konzolok és a stream fogja átvenni a szerepét :) Ráadásul nekik még a Windows legalizálásból is leesik némi pluszpénz, bár ennek a hatását nem tudom, hogy mérik-e.

(#18) Norb79 válasza hombre[EU] (#14) üzenetére


Norb79
(aktív tag)

Mi a kiváló? Szerintem mindenkinek más. Nekem pl egy jó körökre osztott stratégia. Másnak meg egy Zelda vagy egy God of War, megint másnak meg mondjuk egy GTA5 vagy egy Fortnite. Szerintem nincs összefüggés az excluság és a kiválóság között. Vagy te sose játszol semmilyen multiplat címmel, mert ahogy írod csak és kizárólag kiváló minőségre áldozod a szabadidődet és ami nem exclu az nem kiváló?
Ugyanmár. Halom kiváló cím van, ezeknek egy része exclu egy része nem. És az exclu címek között is van ami kiváló és van ami nem az.
Nézd meg mindent portolnak switchre. Portolni ma már nem pénz, ha kiváló a cím, ha nem.
Az excluság egyetlen funkciója a béna HWek eladása. Ha maga a HW jól eladható lenne, akkor nem kellene exclu cím egy se, minden lehetne multiplat.

(#19) Xaels válasza Norb79 (#11) üzenetére


Xaels
(félisten)
LOGOUT blog

Rosszul közelíted a témát. A Nintendo a hardverrel nem csak egy specifikációt tesz le az asztalra például hanem ad plusz funkciókat, kreatívitást. Ezeket egy multiplatform cím egyáltalán nem tudja olyan minőségben kiaknázni. Nem véletlenül sikerült a Wii-nek vagy a Switchnek is kiharapnia a maga szeletét annak ellenére, hogy egyik sem egy erőmű. Ha minden cím mindenhol ott lenne akkor semmi más nem maradna csak a hardver, a nyers izomerő és a kompromisszumok. A Sony-nál is meg van a saját irányuk. Az MS meg jelenleg kisérletező kedvében van. Ha teljesen megszűnne az exkluzívitás akkor attól tartok erre a piacra is betörnének a kínaiak az olcsó hardverekkel és ...

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#20) vhw válasza Norb79 (#18) üzenetére


vhw
(addikt)

Ki a fene akar HW-t eladni? Arra kell az ex, hogy felhasználókat vonzzon be a saját ecosystembe.
Nem a HW-t kell eladni, hanem a játékot/szolgáltatást.

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#21) AMD Power válasza .LnB (#9) üzenetére


AMD Power
(titán)

Én drukkolok nekik. Vegyék meg a fél világot és jöjjön sok jó Xbox játék! :)

Xbox One X White Special + Samsung UE55NU7023KXXH 4K UHD LED + Samsung M450 2.1.

(#22) hombre[EU] válasza Norb79 (#18) üzenetére


hombre[EU]
(aktív tag)

Nem fogok errōl vitázni,mert jön az ízlések és pofonok stb. :) Inkább itt hagyom ezt:
2017 GameAwardNominees: Zelda,HorizonZeroDawn,Persona5,SuperMario,pubg
Idén ott a Rockstar (egyik a 2 közül akire gondoltam) a God of War és Spiderman mellett akik esélyesek. Ezek után nem tudom még milyen bizonyítékot szeretnél

you must be the change you wish to see in the world

(#23) tuki2200 válasza hombre[EU] (#22) üzenetére


tuki2200
(senior tag)

Pont azt mondta, hogy szubjektiv ki mit szeret... az altalad felsorolt jatekok egy kicsit sem erdekelnek, pedig volt ps4-em nemreg, igy nekem egyaltalan nem jo jatekok. :)

[ Szerkesztve ]

(#24) Def26 válasza AMD Power (#21) üzenetére


Def26
(félisten)

Nem volt ám a MS xboxon mindig ennyire jó fej és olcsó. Én nem akarom azt az időt visszakapni. :) Maradjon csak minden így...

Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Volvo:On,

(#25) AMD Power válasza Def26 (#24) üzenetére


AMD Power
(titán)

Elhiszem neked , én még csak egy éve vagyok "boxos". :)

Xbox One X White Special + Samsung UE55NU7023KXXH 4K UHD LED + Samsung M450 2.1.

(#26) wesder válasza Def26 (#24) üzenetére


wesder
(veterán)

Ezzel egyet tudok érteni maximàlisan.
Itt siratjàk az Xboxos közösséget, közben meg az a jó, amíg az MS-nek tepernie kell. :C Bàr valszeg így sem veszteséges a részlegük.

Fortnite Skin/V-Bucks eladó. Érdeklődni privátban.

(#27) csipesz80 válasza hombre[EU] (#22) üzenetére


csipesz80
(csendes tag)

a Saul fia is nyert oscart mégsem döntött nézettségi rekordokat , miközben 1 marvel film a közelébe sem ér semmilyen díjnak mégis az hozza a bevételt. ennyit arról hogy mi kell a népnek és mi 1 szűk rétegnek(van boxom is és ps-em is még mielőtt belém kötnétek)

XOX + PS4 pro még nem hallottam őket vitatkozni,hogy én vagyok az erősebb,de én futtatok olyan játékot amit te nem...GT csipesz80

(#28) Carlos Padre válasza oriic (#4) üzenetére


Carlos Padre
(addikt)

Azért aki már élt mikor az xbox piacra került az szkeptikusabban nézi ezt, a Halo, Fable és sok jó játék emléke azért még sajog.

Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

(#29) Carlos Padre válasza Norb79 (#11) üzenetére


Carlos Padre
(addikt)

Ez is egy nézőpont. Viszont nézd meg egy Sony vagy Nintendo exluzív játék minőségét szemben akár a LEGJOBB multiplatform játék minőségével. Nem lenne irreális elvárás, hogy egy idén megjelenő (Lara Croft) játék hozzá legalább az ősöreg Uncharted 4 szintjét, a konzolok felépítése sem különbözik, millió féle sincs belőlük és mégse. Szóval amíg ilyenek a multiplatform címek nagyon is van igény a minőségi exluzív játékokra.

Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

(#30) frankdelgado


frankdelgado
(senior tag)

Egy trend sohasem fog változni. Bármilyen xbox-os hír , rövid időn belül megkezdődik a ps exklúzívok mantrázása. Kezdve az áncsártiddal. Persze ugyanaz a 2-3 tag jelenik meg minden alkalommal, akinek élete nagy húzása, hogy vett egy ps4-et :DDD

(#31) .LnB válasza frankdelgado (#30) üzenetére


.LnB
(félisten)

Még szerencse, hogy itt vagy te, aki meg tudja cáfolni ennek a 2-3 embernek a gondolatmenetét. Ja várj csak nem. Sajnos nem tudod! És sose tudtad :( Mert mindig csak ennyit vagy képes kipréselni magadból. De ezt mindig muszáj, mert mi lenne ha nem hívnád fel magadra a figyelmet? hogy téged, "szegény" Xbox tulajt megint megsértettek. :DDD

[ Szerkesztve ]

Homo Ludens

(#32) frankdelgado válasza .LnB (#31) üzenetére


frankdelgado
(senior tag)

Milyen gondolatmenetet? :DD Ez jó... Te meg az önálló gondolatok... Egyébként mit elégedetlenkedsz, alig jövök fel. Az a helyzet h ha nagy ritkán feljövök, bármilyen cikket megnyitok, mindenütt ott vagytok és ugyanazt szajkózzátok. akkor már csak beszólok, mert egyébként igénylitek. :DDD

(#33) Carlos Padre válasza .LnB (#31) üzenetére


Carlos Padre
(addikt)

Egy begyöpösödött fanboynak mindig fájó pont lesz a másikok jó játékai, ez nem fog változni soha.

Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

(#34) .LnB válasza Carlos Padre (#33) üzenetére


.LnB
(félisten)

De neki különösen fáj. Erőlködik is mindig, mint akinek hasmenése van.

Homo Ludens

(#35) frankdelgado válasza Carlos Padre (#33) üzenetére


frankdelgado
(senior tag)

Megértem, h az anyatopikon kívűl kell kiélnetek magatokat, mert ahogy olvastam, ott sem nagyon tűrik meg a hülyeségedet. Szóval hagyom kibontatkozni a barátságotokat, mert egyébként a cikk számomra érdektelen. De fel is lehet nyomni a modinál, h rosszul esik. Bátor dolog lenne.

(#36) Norb79 válasza Carlos Padre (#29) üzenetére


Norb79
(aktív tag)

Ennek van vmi egzakt mércéje, vagy mi alapján mondod ezt? Én azt tudnám elképzelni, hogy mondjuk eladási számokban látható, hogy mi tetszik az embereknek és mi nem, mert ahogy itt többen kifejtették, csak nagyon-nagyon jó játékokra érdemes szabadidőt pazarolni, hát még pénzt. Csak ugye az nem jó mérőszám, mert ugye PS4en sem az exclu címekből fogy a legtöbb, hanem az általad leminősített multiplat címekből, szóval csak ki kellene szenvedni vmi fiktív mutatót, amivel alátámasztható ez a blődség, hogy exclu = jóság, multiplat = gagyiság.
GTA5 is mekkora ótvarság már, mert multiplat, ráadásul konzol generációkon átívelve. Pfej. Az nem minőség, csak az order1886, na az már döfi! Nem is vette meg senki, innen is tudni, hogy jóság, mert nem értik a sudribunkók, mint az operát! :DDD

(#37) .LnB válasza frankdelgado (#35) üzenetére


.LnB
(félisten)

"egyébként a cikk számomra érdektelen"

Mondtam én, hogy csak a rinyálás miatt kattintasz. :D

Homo Ludens

(#38) Carlos Padre válasza frankdelgado (#35) üzenetére


Carlos Padre
(addikt)

Tudom, hogy hülyeség beleállnom az ordas kamukba és leállni vitázni a magadfajtákkal, de ha egyszer szórakoztat. ;) A kitiltásomon meg tudom hogy dolgoznak, kaptam már róla visszajelzést.

Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

(#39) Carlos Padre válasza Norb79 (#36) üzenetére


Carlos Padre
(addikt)

Van egy érzésem, hogy csak trollkodsz :D

A minőség mércéje nálam, hogy nem egy fos bugrakás a játék megjelenésekor, tart egy 30 fps körüli szintet miközben leesik az állad a grafikától ahogy mész végig a szórakoztató történetben. A mennyiség =/= minőség.

Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

(#40) Carlos Padre válasza .LnB (#37) üzenetére


Carlos Padre
(addikt)

A Nintendo nem is baszta a szemit csak a fos szoni ;)

Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

(#41) Norb79 válasza Carlos Padre (#39) üzenetére


Norb79
(aktív tag)

Ez azért érdekes, mert egyesek számára a 30 fps az pl a "fos" szinonimája (hogy az általad használt jelzővel éljek), és 60 fps alatt nincs is élet. Szóval ezek erősen szubjektív dolgok.
Azzal meg részben tudok egyetérteni, hogy a mennyiség nem egyelő minőséggel, ha eltér az ár is. Renaultből többet lehet eladni, mint BMWből, mert árelőny van, hiába tér el a minőség, de játékok esetén közel azonos az ár, ilyenkor már tudsz szimplán minőség alapján dönteni, és ha kiadsz 60 eurót, akkor a jó játékot veszed meg, nem a vackot, mert egyik is 60 eur, a másik is 60 eur, akkor már inkább a jobbat veszed, nem?
Szóval neked az a szubjektív véleményed, hogy ami neked tetszik az a minőségibb cucc. Ezzel amúgy így van az emberiség maradéka is. Aztán lehet szavazni 60 euróval, hogy kinek van közelebb az ízlése a "közízléshez".
Az excluzív címekről ilyen formán egy dolog állítható biztosan. Hogy excluzívak. Meg még egy, hogy egyetlen célt szolgálnak, hogy eladjanak neked egy olyan ökoszisztémát (szolgáltatást és HW-t is beleértve), amit talán amúgy a hátad közepére se kívánnál, ha elérhető lenne ugyanaz a cím más ökoszisztémán is. Ez sima sz*patás. Az exclu címek nettó kib*szásból vannak. És ennek örülni, nem is értem.
De oké, tévedek mindenben. Akkor már csak az az egy kérdés marad, hogy ha az exclu a minőség, akkor PS4en miért fogy több a multiplat címekből, mint az excluból? A PS4 tulajok nem szeretik a jó dolgokat? Nem értem.

[ Szerkesztve ]

(#42) sp8787 válasza Norb79 (#41) üzenetére


sp8787
(őstag)

Ha magadtol nem tudod kikovetkeztetni ,hogy miert fogy tobb a multip cimekbol akkor sztem kar itt hanykolodni tovabb.

(#43) Carlos Padre válasza Norb79 (#41) üzenetére


Carlos Padre
(addikt)

Mindig elcsúszik ott a példa, hogy az évente jövő teszkógazdaságos Fifa és COD eladásokban mértitek a minőséget. Mondjuk másban nem is lehet összemérni ezeket mondjuk egy God of Warral. Mondható, hogy csak 5 millió fogyott belőle, de ha azt nézed, hogy nem multiplayer, nem a világ legnépszerűbb sportjának a játékadaptációja, és mégcsak nem is COD, mégis eladtak belőle 5 millió példányt, az nem is rossz, pláne, hogy használtan még 2-3x annyi emberhez eljutott, miközben a Fifa 17-el már a kutya sem játszik 2018-bán. Ezért irreleváns az ilyen lista, egy trófea lista pontosabban megmutatná melyik játék mennyire népszerű egy adott platformon.

Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

(#44) Baltazár123 válasza Carlos Padre (#43) üzenetére


Baltazár123
(tag)

A bevételek miatt fontos egy ilyen lista, mert ezek az eladott darabszámok. Ráadásul vannak benne érdekességek, mert pl a Sony adja ki a Minecraftot, de az MS szoftver már egy ideje és a bevétel egy része nekik megy. Az meg, hogy megveszed a haverodtól a használt programot egy érdekes kérdés, hogy mennyi bevételt generál az adott cégnek. Nyilván nem jó nekik, hogy nem teljes áron veszed tőlük, de adott esetben előfizetsz erre-arra illetve aki eladta a játékot az az ember el is költheti a bevételt egy másik játékra, de összeségében töredéke az így befolyt pénznek a játék eladásokból befolyt összeghez képest.
Tényleg vicces olvasni ezeket a késhegyre menő vitákat, hogy melyik konzol a jobb :)
Haverom például 2 konzolt tart, de ő nagyon sokat játszik és mindig ott veszi meg, ahol éppen akciós vagy csak olcsóbb vagy az exklúzívok meg adják magukat. Azt mondja, hogy neki már simán visszajött a második konzol ára abból, hogy ki tudta használni a különböző akciókat.
Az MS nagyon korrekt játék környezetet rakott össze mostanra (gamepass, ea access, gold 4 játék havonta, masszív leárazások, play anywhere stb) és kb 2 játék áráért évente az idő lesz a szűk keresztmetszet, annyi játékhoz hozzáfér bárki. Hozzátéve hogy akcióban egy XOX gép 125e pénz volt. Ez az én vélemény, nem általánosítok, de szerintem a legjobb vétel jelenleg. A legerősebb konzol ezzel a szolgáltatás környezettel. A legolcsóbb játék lehetőség, ahol tényleg szó szerint az idő lesz a szűk keresztmetszet, annyira sok játékhoz hozzáfér az ember. Ha meg úgy érzem, hogy nem lehetek sikeres ember anélkül, ahogy kipróbálnám a ps exklúzívokat, akkor majd veszek egy használt konzolt és kipróbálom és eladom utána. kb 20e forintból megoldható a kaland, ha körültekintően vásárolok. Illetve a haveromat puhítom, hogy adja kölcsönbe a PS-t, mostanában már alig használja, mert az xox-en tolja. A PS-en érdekel a HZD meg még talán 2-3 cím, azokat szerintem 2-3 hónap alatt ki lehet tolni és akkor haveromnak is adhatok havi 10e-t a gépéért. Persze az ilyen kölcsönzés csak jó ismerősök között működhet.

[ Szerkesztve ]

(#45) Norb79 válasza Carlos Padre (#43) üzenetére


Norb79
(aktív tag)

Bocs, nálam nem működik a link, amivel alátámasztod, hogy god of warban a playerek több acsit szereznek meg, mint az objektív indokokkal leminősített cod-ban. Tudnád újra linkelni? :)

(#46) Carlos Padre válasza Baltazár123 (#44) üzenetére


Carlos Padre
(addikt)

Jó, de a egész abból indult ki, hogy "Akkor már csak az az egy kérdés marad, hogy ha az exclu a minőség, akkor PS4en miért fogy több a multiplat címekből, mint az excluból? A PS4 tulajok nem szeretik a jó dolgokat?", amire nem ad választ az eladási lista. Egy single player játékot nem muszáj megvenni day0, megvárhatod nyugodtan, hogy lemenjen az ára, kijátszani végre a haver vagy megveszed használtan, míg egy multiplayer játékban ez nem működik, azt meg kell venned, mert nem nagyon halogathatod, pár hét késés már nagyon megnehezíti a játékot ha nem kezdetektől tolod, ha még eventek is vannak benne végképp lemaradsz róluk.
Egy trófea lista viszont megmutatja mennyi emberhez jut el az az adott játék, valós képet mutatva mekkora igény is van rájuk valójában.

Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

(#47) szupermacs


szupermacs
(addikt)

Ezt itt hagyom, mert érdekel a HSZ szekció. :D

Steam: szupermacs // BattleTag: Szupermacs#2730 // Uplay: szupermacs // Origin: szupermacs // XLive: SleeplessWar

(#48) .LnB válasza szupermacs (#47) üzenetére


.LnB
(félisten)

A popcorn hízlal, csak mondom. :D

Homo Ludens

(#49) .LnB


.LnB
(félisten)

Ezt teljesen véletlenül találtam:

:DDD

Homo Ludens

(#50) GodGamer5


GodGamer5
(őstag)

Akkor az Ordert sem fogják már (érdemben) folytatni. :(

"Az emberek azt hiszik, hogy az optimalizacio egy olyan dolog, hogy a kocka felkel, haromszor raver a monitorra fallosszal, es bumm, egy mosogepen is 120fps-el fut realtime a reszecskeszimulacio szepen animalva, ezek a barmok meg inkabb szuperszámitogepekkel szopnak..."

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.