Hirdetés

2022. szeptember 30., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#128) PROHARDVER!


PROHARDVER!

127 hozzászólásból 7 maradt, ilyen talán még sohasem volt.

A Politika topik erre található, a Ukrajnai háború pedig erre, ez a hír nem erről szól. Kérlek titeket, hogy a hírhez szóljatok csak hozzá!

(#131) dchard válasza Meridian (#3) üzenetére


dchard
veterán

A kínaiak azt sem adájk fél áron, amit mástól legóztak össze. Huawei szerinted fél áron adta a bázisállomásokat az EU-s partnereknek? Frászt. Volt egy kis dömping kedvezmény, aztán minden fícsörön meg supporton úgy lehúztak mindenkit, mint a fene. Ezt a féláron adást csak az gondolja komolyan, aki az Aliexpress-ig meg a 3 eurós töltőig jutott el a kínai termékekkel kapcsolatban. Már elnézést :)

A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]

(#132) Meridian válasza dchard (#131) üzenetére


Meridian
aktív tag

ezzel tisztában vagyok... én élőben láttam dolgozni nálunk a Huawei-es kollégákat. Nem akarsz te úgy dolgozni ahogyan ők tolták és tolják. Hidd el nekem, nem akarsz. Mi csak pislogtunk. Szóval én nem aggódnék Kínaiak miatt, nem hülyék. Sőt!
Ezért mondtam minden kétkedőnek azt, hogy nézze meg ezt a dokufilmet: Ascension. Ez ma Kína. Árnyoldal, és fényoldal is be van mutatva. Aki kicsit tovább gondolkodik, az látja: ezek nem sz**roznak. És őket sem lehet szankcionálni, akárki bármit is mond. Saját magával cseszik ki.

http://www.taxierden.hu

(#133) Darmol


Darmol
aktív tag

Oké, akkor leírom még egyszer.
Ha az amcsiknak sikerül keresztülvinni a cikk témáját, akkor várhatóan Kína blokád alá vonja Taiwant. És idővel persze meg is támadja, amíg ellenőrzése alá nem vonja. Mert ha az USA geopolitikájának következtében az az egyszerűbb út, hogy a szakadár tartományuk után nyúljanak szájkarate és béke helyett, akkor utána fognak nyúlni és háborúzni fognak.

A vérem piros. A sznoboké kék. Zöld a szörnyeké. avagy "Én annyira nagyon irigyellek téged, hogy beszélhetsz velem."

(#134) csakos1997


csakos1997
csendes tag

Szerintem ha nagyon rakoncátlankodnak a kínaiak akkor az amcsik egyszerűen minden modern technikából kitiltják őket (mint az oroszokat) és ez ugyan rövid távon most nem annyira látszik de ha egy 4-5 éves távlatot nézünk akkor elég csúnyán kivérezteti az egész orosz gazdaságot egyszerűen nem lehet megkerülni Amerikát de igazából maga a szerintem a kapitalizmus és a szabad verseny alapvetően akkora előny a nyugati országok kezében,hogy az innováció és fejlődés központjává teszi Amerikát. Nemhiába vannak ott ahol vannak és ennek az egyik legfőbb oka a politikai és gazdasági berendezkedés.
Aki meg ilyet ír hogy Kína kilóra megvesz valamit az nézzen rá a számokra a nagy számokra. Kína azért tart most ott ahol tart mert egy a legnagyobb kiszolgálója lett a nyugati országoknak ha kényes lesz a szitu akkor irány India vagy más szegény országok ha ez sem akkor vissza hozzák a gyártást saját a saját területekre 30 éve is ment a gazdaság most is túlélik.

(#135) jeni


jeni
félisten

Az USA általi letiltásokat mi egyszerű halandók fogjuk ezt megérezni a pénztárcánkon.
Hiszen más ország,más gyártó ugyanazokat nem fogja tudni ugyanazon áron eladni az alkatrészeket csak drágábban. Ez pedig senkinek sem lesz jó.
Nem csak árdrágulások hanem hiánycikk lesz/lesznek az egyes alkatrészek.

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.