Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Benőke

őstag

Jó az írás és valósak a gondok. Alapvetően hálózati munka a munkahelyen történik, ott vannak infósok akik segytenek a problémák leküzdésében, tehát otthoni környezetben nem igen jelentkezik ez a probléma, én is használom és networkön keresztül sosem volt még jogosultssági problémám.

A Frissítés után keletkezett hiba sajnálatos, de sajna mivel nem feltétlenül agyon fizetett fejlesztőkről van szó általánosságban, így többet nem nagyon lehet mit mondani. Minden fejlesztőnek van véges kapacitása, főlleg annak aki hobby szinten űzi. A Videó kártya driver -el akadtak nekem is gondok, de a kép sosem ment el, csak mondjuk Digitális kimenetről Analógra váltott és öreg monitor lévén közölte h nincs jel, ami valójában volt, de ezt windows alatt is rendszeresen eljátsza :)

A nyomtatás is érdekes kérdés. Nem akarok itt gyártókat ajnároni de a Hp nyomtatóknak messze a legjobb támogatottsága Linuxon. Ettől függetéenül a legtöbb esetben macerálással megoldható, a hálózati nyomtatás sem probléma, cégen belül ezt is az infó osztálynak kell megoldani. Viszont Linuxra sokkal gyorsabban egyszerűbben települt a nyomtató driver mint Windos alá, pedig fordítva gondoltam. Mivel multi funkciós a gép azt hittem örülhetek ha majd nyomtat, de teljes funkcionalitást kaptam, ráadásul könyebben kezelhető mint windows alatt kicsit vicces de ez van, mondjuk direkte választottam HP -t a nyomtatási támogatás miatt. Sok hardver gyártó magasról tesz erre a dologra és vagy van driver vagy nincs...

A Wine nem egy csoda gyógyszer van ami működik és van ami nem sajna :U

Nállam még a pulseaudió is problémás kicsit nem kezeli megfelelően a mikrofont ezért skype -on max csetelés van de ha kell átnyargalok winre és ott lehet trécselni...

Egy ideje váltottam és az ubuntu az elsődleges oprendszer a gépen. Win csak héba hóba van elindítva rajta. Vista után miután törölte önhatalmúlag néhány szervizét, majd a szápport felajánlotta az ujratelepítést, letöröltem aztán búcsút intettem neki. (Notihoz vásásrolt Vista)

Új hozzászólás Aktív témák