Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
De miert? Az mar nem az igazi. A jo oreg VT100-as konzol, az igen! 9600,8n1
Hiaba hasznalsz mondjuk putty-t, azon nincs video, kep nezegetes... Vannak akik magasabb kovetelmenyt tamasztanak a kezeloi felulettel kapcsolatban. Tudom-tudom lehet X forwardingot csinalni stb. de az megint limital.
Hiszti forditva: Miert kell a hiszti, ha valamihez csinalnak next-next-finish feluletet? Fokent, ha megmarad a lehetoseg, hogy tovabb hasznald a szamodra kenyelmes conf allomanyokat?
Pont azt szeretem a linuxban, hogy nem koti meg a kezemet. Van amit sokkal kenyelmesebb egy terminalbol megoldani, van amihez kell az X. De nem koti meg a kezem, mert mindenre van minimum 3-4 megoldas. Van gepem, amit csak soros porton erek el, van amit ssh-val, de van konzol, XDMCP, iLO es meg legalabb meg fel tucat mas eleresi mod.
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- DJI Osmo Pocket 3
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest