Hirdetés

2019. szeptember 22., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) jacis


jacis
(veterán)

Egyre mélyebb ez a gödör.

Samsung Galaxy S10+

(#2) pulutodurumo


pulutodurumo
(őstag)

"Konkrét bizonyítékokkal a kínai gyártó nem szolgált."

Minek? Az amcsik sem mutattak semmi konkrétumot a balhé elején, meg azóta sem. Komolyan, kabaré az egész. Ezzel a gyanúsítgatással, fenyegetőzéssel semmit komolyat nem érnek el, csak azt, hogy totál instabil a gazdasági környezet lassan. Bár ha ez a cél, akkor nem szóltam, jól csinálják...

"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"

(#3) Stabi83 válasza pulutodurumo (#2) üzenetére


Stabi83
(aktív tag)

Akkor most ki is viselkedik diktatúra módjára???
Egyre undorítóbb az USA hatalom és kontroll mániája!

(#4) Fred23


Fred23
(veterán)

Szerintem azt kéne végre megérteni a többségnek, hogy az összes nagyobb kínai cég a Kínai Kommunista Párt drónja, bábja, csápja, stb. A vegzált embereket sajnálom, de a kínai gigacégek bántásáért nem fogok könnyeket hullatni!

(#5) Akula válasza jacis (#1) üzenetére


Akula
(senior tag)

ezt már nem lesz egyszerű asztal mellett rendezni

az erő legyen veled!

(#6) janeszgol válasza Fred23 (#4) üzenetére


janeszgol
(veterán)

És a feletted lévő hozzászólást is meg kell érteni.

A női nemnél csak a női igent szeretem jobban. / Intel is dead. nVidia targeted - AMD

(#7) arn


arn
(nagyúr)

Godorbol a lyuk...

[ Szerkesztve ]

RETRO HW-t veszek (VLB, Pentium, Tseng, GUS, Roland, etc)

(#8) Fred23 válasza janeszgol (#6) üzenetére


Fred23
(veterán)

Nem rajongok az amcsikért se, de perpill örülök a jó immunrendszerüknek, önvédelmüknek. Mondjuk úgy, egybeesnek az érdekeink.

Aki erősebb Kínát akar az ismert rendszerével -emberi jogok, pontrendszer, eltűnések, stb.-, az persze védje nyugodtan továbbra is őket. Csak számomra ez kicsit furcsa.

Ribi: Mert úgy fog lejönni a közbeszédben, hogy vagy-vagy. Domináns hatalom mindig lesz a világban, de nem mindegy, kit erősítünk akár szavakkal egy fórumon. Ettől függetlenül igazad van, csak nem lenne jó szerintem túltolni azt a bringát, hogy 'gonosz, diktátor amcsik', és 'szegény Huawei, szegény kínaiak'. Egy ilyen hír egyeseket viszont pont erre ingerel -kell szerintem mindig ilyenkor egy ellenpólus is.

[ Szerkesztve ]

(#9) Ribi válasza Fred23 (#8) üzenetére


Ribi
(nagyúr)

És megint rögtön az a konklúziód, ha valaki beszól az amcsikra, akkor az Kínaiakat védi? Miért?

(#10) ollie


ollie
(MODERÁTOR)

Javaslata szerint jobb lenne, ha az Egyesült Államok befejezné ezt magatartást, és létrehoznának egy diszkriminációtól mentes környezetet, amiben a vállalatok megfelelően működhetnek.

Csak nem pont olyat akarnak a kínaiak, mint ahogy náluk, otthon működik a piac? Oh, várjunk csak...

[ Szerkesztve ]

***

(#11) Predatorr


Predatorr
(tag)

Egyik kutya, másik eb. A rendszer és az ideológia csak marketing.

"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."

(#12) Tetsuo válasza Fred23 (#4) üzenetére


Tetsuo
(tag)

"Az összes nagyobb kínai cég a Kínai Kommunista Párt drónja, bábja..."

Sherlock erre hogy jöttél rá? :D Ez evidens volt már az első kínai cég felbukkanásakor és ők sem mondanak mást, hiszen ilyen a társadalmi rendszerük.
Az Egyesült Államok viszont hazudik, amikor versenyről, egyenlőségről és demokráciáról beszél.
Az Északi Áramlat 2-t is megfúrják, mert az USÁ-nak sokkal fontosabb az állandó növekedés, meg a világ urának lenni, minthogy békesség legyen, vagy akár ne haljon meg millió ember háborúkban, éhinségben.

Kínáról köztudott, hogy nem demokratikus, ezt nyíltan vállalja is, de Ámerikáról és az egész Nyugatról az a hír járja, hogy ők tisztességesek, mindamellett maguknak vindkálják a jogot, hogy erkölcsi prédikációt tartsanak bárkinek, aki nem követi őket (aki nem hódol be teljes mértékben a Nyugatnak).

A gondolatmenetedből kiindulva: Az egyes embereket sajnálom, de az ország, az Egyesült Államok megérdemelné, hogy végre valaki eltörölje a föld színéről.

(#13) Tetsuo válasza Akula (#5) üzenetére


Tetsuo
(tag)

Ha Trumpot nem választják újra, akkor van esély a megegyezésre.

(#14) Fred23 válasza Tetsuo (#12) üzenetére


Fred23
(veterán)

Azt hiszem, ha valaki -és vajon ki? :U - egyszer eltörölné / legyőzné őket, nem örülnél Te sem sokáig ennek a diadalnak.

Fokozatok vannak, és egyértelmű, hogy az USA sem szent, de perpill inkább az ő rendszerükben szeretnék élni.

[ Szerkesztve ]

(#15) bambano


bambano
(titán)
LOGOUT blog

amerikában zaklatják a haváj dolgozóit? csak zaklatják, semmi lelövés vagy bezárás vagy tankkal való elgázolás? még csak fel sem vonultak az abramsek a házuk előtt?

"létrehoznának egy diszkriminációtól mentes környezetet, amiben a vállalatok megfelelően működhetnek.": minek? kína ebben kívülálló lenne...

hogy is mondta No1 kedvenc íróm: semmit sem ér az a fegyver, amivel nem lehet visszafelé is lőni.

lezso6 szerint a user: rossz számtech karmája van | @netik: There is no Internet of Things. There are only many unpatched, vulnerable small computers on the Internet.

(#16) Solten válasza bambano (#15) üzenetére


Solten
(őstag)

Teljesen jogos a felhaborodasuk, Kinaban nem zaklatjak dolgozokat, csak ugy szimplan eltunnek.

Saor Alba

(#17) doooo


doooo
(őstag)

Most olvastam, hogy az ujgurokat már meghekkelt Androidos és iOS-os mobilokkal is figyelik, valószínűleg Hongkongban is számíthatnak erre, és így tovább. Ezek után Európában is "zaklatni" kellene a Huaweit és az ártatlan munkásait... sőt, mindenhol. Undorító banda. A Kínát ajnározók egyre komolyabb morális és etikai csapdába lökik magukat, minden egyes súlyosbító tény kiderülésével a kommunista államaparátus csodálatos működéséről...

(#18) arty válasza Stabi83 (#3) üzenetére


arty
(addikt)

"Akkor most ki is viselkedik diktatúra módjára???"

Kína.

Vagy szerinted az elfogott huawei ügynököket tárgyalás nélkül kivégzik majd?

(#11) Predatorr

"Egyik kutya, másik eb. A rendszer és az ideológia csak marketing."

Az egyszerű relativizálásod súlytalan, add ezt a rendszerkritikát elő fehéroroszországban, utána újra beszélünk. Már ha megérem a visszatérésed... :D

[ Szerkesztve ]

stadion, kisvasút, freemail

(#19) Kokzor


Kokzor
(aktív tag)

Egy korábbi Huawei hírből.

"Ennél sokkal keményebben fogalmazott a Huawei alapítója, Ren Zhengfei, aki a dolgozóknak küldött levelében azt írja, hogy most élet és halál kérdése, hogy mindenki a maximumot nyújtsa. Aki nem tudja ezt teljesíteni, annak csökkenteni fogják a fizetését és az állása is veszélybe kerül. "

Az, hogy a saját alkalmazottaikat fenyegetik, az rendben van.

(#20) weberzolee válasza Tetsuo (#12) üzenetére


weberzolee
(aktív tag)

Az Északi Áramlat 2-t is megfúrják, mert az USÁ-nak sokkal fontosabb az állandó növekedés, meg a világ urának lenni, minthogy békesség legyen, vagy akár ne haljon meg millió ember háborúkban, éhinségben.

Érdekes elgondolás. Biztos nem azért van, hogy akadályozza Oroszország befolyásának növekedését Európában...Továbbá kizárt, hogy egy gázvezeték a Balti tengeren nem adna okot az Orosz katonai jelenlére az adott régióban. Az lesz ám a szép új világ, amikor Európa úgy táncol ahogy Putyin elvtárs fütyül. Nem meglepő, hogy ezt az USA nem szeretné...

A lengyel külügyminiszter kifejezte abbéli aggodalmát, hogy a földgázvezeték jó ürügyet adhat Moszkva számára, hogy növelje katonai jelenlétét a Balti-tengeren, valamint arra, hogy információkat gyűjtsön az itt közlekedő hadihajókról.

https://nrgreport.com

Ha a fenti gondolatmenetet átfordítod a telekommunikációtól való függőségre, akkor rájössz, hogy Hszi Csin-ping a Huawei és a ZTE segítségével mindenkinek IS füttyöghet, ha akar. Persze biztos nem akar, hisz elkötelezte magát a demokrácia mellett :N . És míg pl. kishazánk odasimul, az USA (Trump, mert más ezt nem vállalta volna be...) van olyan tökös hogy odab@sz, még akkor is ha átmenetileg rosszul jön ki belőle. Attól hogy Trump fullba nyomja a kretént, még érthet a gazdasághoz (vagy megmondják neki), és mivel az USA gazdasága lejtmenetben van, kénytelen hosszútávon gondolkodni. Még azt is eltudom képzelni, hogy Trump csak egy balek, akivel a kormány megtudja játszani ezeket a dolgokat, mert rövidtávon tuti szopórollerre kerül az USA, azt pedig a demokráciában nem nagyon nézik el...

(#21) csiribá


csiribá
(aktív tag)

Azért az ujguroknál sütik el a legújabb iphone feltörő programját a kínai titkosszolgálat, mert ott van a legtöbb iphone (közismerten magas ott az életszinvonal) :DDD
Jók ezek a történetek, van benne minden. Gonosz kínaiak, szegény ujgurok, ájfon, már csak egy mesterlövész hiányzik meg a cápa zenéje és kész is a mozifilm.

(#22) doooo válasza csiribá (#21) üzenetére


doooo
(őstag)

Koncentrációs táborokon nevetni... épp erről beszéltem, örülök, hogy demonstrálod.
Az pedig, hogy elit társadalmi rétegek kezébe képzelsz csak iPhone-t, azt mutatja, hogy nem sokat jársz emberek között... Magyarországon pláne.

[ Szerkesztve ]

(#23) Soulfly842


Soulfly842
(őstag)

Trump csak azért csinálja mindezt, hogy más bajokról, az orosz oligarchiákkal való kapcsolatiról, stb-stb eltreleje a figyelmet. :D Hihetetlen és zseniális populista, aki a több évtized alatt néhány sajtósnak az általa kreált hírgyártásától (amikor ő hívta fel a média képviselőt, más nevében, hogy milyen pletykák keringenek Trumpról), a show business-en át, egészen addig jutott, hogy megeteti már a világmédiát is. S ők teliszájra meg is zabálják ezt. Hihetetlen, hogy egy ilyen ember eddig jutott, eddig juthatott.

Egy olyan ember, aki a tényeket bárhogy áttudja színezni, sőt, ha kell hamisítani is... megtette a forbes leggazdagabb listáján is ezt, amikor kreált tényekkel helyezte magát előrébb, hogy a bankok még többet hitelezzenek az üzleteihez...

Büszkén hirdeti azt, hogy az amerikai a legnagyobb, a papíron lehet úgy értelmezni, hogy így van ez, de a valóságban, a gyakorlatban már régen nem. S minden belenevelt öntudat és hübris miatt, ezt a felsőbbrendűség érzetet kapálózva visszaakarja adni a saját önérzetének... :D

[ Szerkesztve ]

(#24) #59063552


#59063552
(törölt tag)

Jogos, kínában az a szokás, hogy tankkal mennek át az embereken. Furcsa szegényeknek a "zaklatás".

Mondjuk az még furcsább, hogy (állítólag) írni és olvasni tudó emberek képesek kínát védeni bármiben. Bár ez inkább elmebaj, mint furcsa dolog.

[ Szerkesztve ]

(#25) opr


opr
(addikt)

"Geng Shuang, Kína külügyminisztériumának szóvivője szerint [...] jobb lenne, ha az Egyesült Államok befejezné ezt magatartást, és létrehoznának egy diszkriminációtól mentes környezetet, amiben a vállalatok megfelelően működhetnek."

Ha mar ekkora az arcuk, Kina mikor tervezi, hogy "létrehoz egy diszkriminációtól mentes környezetet, amiben a vállalatok megfelelően működhetnek"?
Csak mert ha jol tudom, ott a josagos, dicso es bolcs part engedelye nelkul konkretan piaci jelenleted se lehet, nemhogy diszkriminaciotol mentes a kornyezet.

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#26) Tetsuo válasza weberzolee (#20) üzenetére


Tetsuo
(tag)

Talán Ámerika szövetségese az EU és egyéb európai országok maguk el tudják dönteni, hogy jó-e üzletelni Oroszországgal; mindenesetre érdekes, egy magát baráti országnak és demokratikusnak hazudó hatalom puccsol, lefizet és fenyeget európai cégeket, országokat, lobbiköröket azért, hogy a saját érdeke érvényesüljön.
Oroszországi uralom nem lenne jó - természetesen (ahogy senki nem is állította ezt) -, de ehhez képest ők úriember módjára viselkednek a nem szövetséges országokkal, pl. Európával.
A lengyelek roppant idióta módon politizálnak az elmúlt száz évben, nem csodálnám, ha újra felosztásra kerülne területük, akár "önmaguktól". Önmagukra céltáblát rajzolva hőbörögnek át az orosz félnek (rakétarendszer telepítése, amerikai katonák állomomásozása). Az a minimum, hogy Pzutyinék ezt nem hagyják válasz nélkül.

Ukrajnában (mert gondolom ez jönne) a CIA kavarása, az USA erős lobbizása/lefizetése révén fordult az orosz befolyás ellen a nép, ez ezskalálódott addig, hogy orosz többségű terület szavazás útján visszakerült Oroszországhoz. Ez egy példás tett, amit minden nemzetállamnak követnie kellene, miszerint nem hagyja sorsára a külhoniakat.

(#27) Tetsuo válasza opr (#25) üzenetére


Tetsuo
(tag)

Valamit összekeversz. Az Egyesült Államok a kapitalizmus híve, Kína nem. Ha USA a kapitalista elvekről hőbörög, akkor elvárható tőlük, hogy betartsák azokat. Ezzel csak azt bizonyítják, hogy bort isznak, vizet prédikálnak.

(#28) ollie válasza Tetsuo (#26) üzenetére


ollie
(MODERÁTOR)

Oroszországi uralom nem lenne jó - természetesen (ahogy senki nem is állította ezt) -, de ehhez képest ők úriember módjára viselkednek a nem szövetséges országokkal, pl. Európával.

És ezt a blikkben olvastad, hogy Oroszország úriembert módjára viselkedik?

***

(#29) Stabi83 válasza arty (#18) üzenetére


Stabi83
(aktív tag)

Kína diktatúra, az USA pedig hazug, álszent és mohó!
Csak az elmúlt 10-15 évben hány hazugságra épülő háborút indítottak? Hány embernek kellett emiatt meghalnia mindkét oldalon? Hány ország belügyébe avatkozott be jogtalanul és elkölcstelenül csak azért mert épp úgy kívánta a pillanatnyi érdekük? Kikről derült ki hogy még a szövetségeseiket is lehallgatják?
Ha a Huawei valóban nemzetbiztonsági kockázat akkor miért is teszik a gazdasági megállapodástól függővé a szankciók feloldását? Ha valóban kockázat akkor basszák ki őket és kész!
Bizonyíték kb annyi van mint az iraki biológiai és vegyifegyver arzenálra. Leromboltak egy országot, azóta sem stabil ott semmi, nem találtak egy náthás zsepkednőt sem de ott hagyták a szart maguk után!
Ha jó üzlet az amcsiknak akkor feloldják az embargót és eladják a nemzetbiztonságot illetve szabad világot???

Nyisd már ki a szemed és gondolkodj egy cseppet...

(#30) opr válasza Tetsuo (#27) üzenetére


opr
(addikt)

Tudtommal a kapitalizmusban el van varva, hogy piaci alapon mukodo cegek versenyezzenek egymas ellen, piaci alapon. Ebbe a huvely meg a tobbi kinai allami cegen a semmibol felhizlalt ceg olyan szinten nem fer bele, hogy konkretan az importjuk es a hasznalatuk is tilthato lenne, akkor se szolhatna senki egy szot sem. :U

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#31) opr válasza Tetsuo (#26) üzenetére


opr
(addikt)

"Oroszországi uralom nem lenne jó - természetesen (ahogy senki nem is állította ezt) -, de ehhez képest ők úriember módjára viselkednek a nem szövetséges országokkal, pl. Európával."

Ne haragudj, hogy megkerdezem, de...
Fejjel lefele vetted be az aszpirint, vagy mi? Esetleg ezert konkretan fizet neked valaki? :F

[ Szerkesztve ]

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#32) bambano válasza Tetsuo (#26) üzenetére


bambano
(titán)
LOGOUT blog

"de ehhez képest ők úriember módjára viselkednek a nem szövetséges országokkal": megkérdeztem néhány sztárséfet, mindegyik azt mondta, hogy a polónium nem tradicionális tea alapanyag.

lezso6 szerint a user: rossz számtech karmája van | @netik: There is no Internet of Things. There are only many unpatched, vulnerable small computers on the Internet.

(#33) opr válasza bambano (#32) üzenetére


opr
(addikt)

Touché :DDD

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#34) Braavos válasza Tetsuo (#26) üzenetére


Braavos
(tag)

"Ukrajnában (mert gondolom ez jönne) a CIA kavarása, az USA erős lobbizása/lefizetése révén fordult az orosz befolyás ellen a nép, ez ezskalálódott addig, hogy orosz többségű terület szavazás útján visszakerült Oroszországhoz. Ez egy példás tett, amit minden nemzetállamnak követnie kellene, miszerint nem hagyja sorsára a külhoniakat."

Úriemberek..Azt kihagytad a hozzászólásodból, hogy a Malaysia Airlinest a CIA/Soros/Ukrajna lőtte le, nem?.. :W
Ennél elfogultabb (akarom mondani mélyebbre nyaló) hozzászólást nehéz lett volna írni. :K

[ Szerkesztve ]

(#35) doooo válasza Stabi83 (#29) üzenetére


doooo
(őstag)

"Ha jó üzlet az amcsiknak akkor feloldják az embargót és eladják a nemzetbiztonságot illetve szabad világot???"

Tehát ezzel most elismered, hogy mégis érdemes a Huaweit tiltani, mert fenyegetés a nemzetbiztonságra és a szabad világra? Kibújt a szög a zsákból...

Vagy inkább csak irónia? Csak jelzem, hogy ami a valóságot írja le, az nem irónia.

[ Szerkesztve ]

(#36) #59063552 válasza Tetsuo (#26) üzenetére


#59063552
(törölt tag)

Az a baj, én már nem hiszem el, hogy te csak trollkodsz

“Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that.”

Carlin.

[ Szerkesztve ]

(#37) -Morrowind-


-Morrowind-
(aktív tag)

Kína a cégekre is kiterjeszti a szociális kredit­rendszert..[link]

[ Szerkesztve ]

Bardo Tödol

(#38) csorbajeno


csorbajeno
(őstag)

Ez a történet nekem egyre jobban kezd hasonlítani Tom Clancy Veszélyzóna című könyvére.

(#39) Rolie Polie


Rolie Polie
(junior tag)

Így működik a Trumph féle demokrácia. Jut eszembe hol tart már a kerités a mehikói határon? Kész van már?

Naná, hogy normális vagyok. A hangok is megmondták.

(#40) dabadab válasza Tetsuo (#26) üzenetére


dabadab
(félisten)

"ehhez képest ők úriember módjára viselkednek a nem szövetséges országokkal, pl. Európával."

Ezt meséld el majd az ukránoknak is.

(#29) Stabi83: "Csak az elmúlt 10-15 évben hány hazugságra épülő háborút indítottak?"

Hányat?

[ Szerkesztve ]

DRM is theft

(#41) redgreg válasza bambano (#32) üzenetére


redgreg
(tag)

Jaj ne már, mindenki tudhatja, hogy csak azt akarták legyen sugárzóbb személyiség...
BTW nem értem miért kell minden kínás cikkbe belekeverni a ruszkikat. Ők olyanok amilyenek. De az ő kreálmányuk Kádár, Fidel, és Ho Shi Min. Kínáé Pol Pot és Kim Dzong Un. Vegyük már észre a különbséget. Ahogy aközött is, hogy a számunkra nem elfogadott beleszaladt a golyóba jár azért amiért itt a metoo vs társadalmi pontrendszerben kizárnak az ország ellátásából, ha nem olvasod minden nap Mao2 összest.

Azért bájos, hogy Kína aki megfenyegette a "külföldi" cégeket, hogy nem lesz megfelelő a társadalmi pontjuk hisztizik, hogy ennek az ezredrészét visszakapja.

(#42) #95763968 válasza -Morrowind- (#37) üzenetére


#95763968
(törölt tag)

Ez a pont rendszer tiszta Black Mirror egyik része, mikor az emberek egymást pontozgatták, értékelték...

(#43) Rolie Polie válasza Soulfly842 (#23) üzenetére


Rolie Polie
(junior tag)

Hihetetlen, hogy egy ilyen ember eddig jutott,

Ma sem hiszem el,hogy mindez megtörtént és egy ilyen agysérült kártékonykodik szerte a világban.

Tetsuo orosz többségű terület szavazás útján visszakerült Oroszországhoz
- Donyeci történetek c - filmet ajánlanám a kicseszett ruszki demokráciád megismerésére.

[ Szerkesztve ]

Naná, hogy normális vagyok. A hangok is megmondták.

(#44) Ringman válasza doooo (#17) üzenetére


Ringman
(addikt)

tegyük mellé ezt is:

Huawei employees 'helped African governments spy on opponents'
"The Huawei technicians worked for two days and helped us puncture through,” a senior Ugandan officer told the newspaper.

In Zambia, Huawei employees were said to have helped the government access the phones and Facebook pages of bloggers critical of the president so they could be tracked and arrested.

multifunkciós agárstadion épül

(#45) ted_tris válasza arty (#18) üzenetére


ted_tris
(junior tag)

Nem csak bevagjak oket targyalas nelkul guantanamora.
Vagod, hogy azt nem kina uzemelteti ugye?

#40 nem artana atnyalazni a 20. Szazadi tortenelmet .
Az usa a masodik vilghaboru ota 6 azaz hat evet nem haboruzott.
Abban a 6 evben is csak azert nem mert tanacsadott a hatterbol nehany ezer cia ugynokkel hatha sikerul sunyin megboritani a terkepen szabadon valasztott orszagot.

[ Szerkesztve ]

(#46) Zuzer


Zuzer
(csendes tag)

Emberek a kedvenc kínai márkájuk miatt képesek megsajnálni ezt a durva diktatúrát. Hajrá...

(#47) doooo válasza Ringman (#44) üzenetére


doooo
(őstag)

Az Afrikai Unió új épületét is Kína "ajándékozta"... a Huawei pedig az informatikai rendszerekért felelt benne... aztán egyszer csak észrevették, hogy az adatok néha éjjelente, pár órára egy sanghaji szerverre kerülnek/ott haladnak át... Csupa véletlen...

(#48) Kolbi_30 válasza dabadab (#40) üzenetére


Kolbi_30
(aktív tag)

Iraq, Afganisztán

You want some birth control, you can smoke a cigarette.

(#49) #59063552 válasza Kolbi_30 (#48) üzenetére


#59063552
(törölt tag)

Még jó, hogy egyik sem az elmúlt 15 évben indult. Kevesebb szovjet propagandát kellene fogyasztanod. Vagy ha mindenképp epekedsz a ruszki propagandára, akkor olvass már valami up to date hazugságot

[ Szerkesztve ]

(#50) ted_tris válasza Zuzer (#46) üzenetére


ted_tris
(junior tag)

Nyilvan ha valaki leirja , hogy ez egy szarsag akkor aza kinai diktaturat eljenzi.
Atyagatya.

Dontsd mar el hogy szovjet vagy orosz.
A ketto rohadtul nem egy.
Kb. Ennyire latod at az egeszet.
Es te meg fogyassz kevesebb nyugati propagandat.
Az IS ott hazudik ahol csak tud.
Nem tunt meg fel?

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.