Hirdetés

2022. május 27., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) UdiAti


UdiAti
kezdő

A Huawei Nova 8i alá mentek árban, plusz GMS. Érdekes... Vajon a kameraszoftverrel mi a helyzet (itt is rosszabb lehet, mint a nagytesónál)? Bár ennyiért még mindig soknak tűnik (max. 1080p 30 fps ?!)

[ Szerkesztve ]

(#2) perszeferenc


perszeferenc
csendes tag

Snapdragon 662-vel 109k-ért?
Viccnek is rossz. :W

(#3) Badboys


Badboys
őstag

Hát gyönyörűre sikerült az a kamera sziget. A hátulján meg az a villanytűzhely ennek inkább kifutni kellene mint be.

Van egy fölösleges 20mm Milanese fém szinű szíjam eladó.

(#4) DS39


DS39
nagyúr

Egy db selfie kamrának minek ekkora kivágás? Elég vicces.

(#5) kbyte1024 válasza perszeferenc (#2) üzenetére


kbyte1024
addikt

Jaja én is csak pislogtam :K

Xiaomi 11T

(#6) doooo


doooo
addikt

Szánalmas készüléknek ígérkezik (már csak a külseje miatt is; mintha az összes közelmúltbéli Huaweit akarták volna egybegyúrni (ami persze abszurdum, hisz semmi közük egymáshoz...)).

[ Szerkesztve ]

(#7) this is life válasza DS39 (#4) üzenetére


this is life
veterán

Mert ebből a fajta kijelzőből volt sok raktáron , vagy jó áron :DDD

Aztán a szomszéd tehenének hogy szolgál az egészsége?

(#8) joelke HU válasza doooo (#6) üzenetére


joelke HU
senior tag

Számomra meg az az abszurdum, hogy emberek képtelenek logikusan gondolkozni. Bármilyen meglepő nem a megjelenés napján ugrik le egy készülék a tervezőasztalról. Amikor ezt a mobilt is megálmodták még a Huawei és Honor egy volt. A semmiből nem tudnak előrántani egy új dizájnt bármilyen meglepő. Amit most terveznek a Huawei nélkül és egy év múlva lát napvilágot az lesz igazán Honor. És ha akkor is Huawei mobiloknak az ikertestvérei lesznek, igazad lesz, hogy nem történt meg az elválás, de addig ez csak üres rosszmájúskodás.

Nokia 8 - blue

(#9) doooo válasza joelke HU (#8) üzenetére


doooo
addikt

Több, mint egy év. Ennyi ideje "váltak külön" hivatalosan. Azóta alig adtak ki valamit (volt idejük és erőforrásuk tervezni), és amúgy is ellőtték már tavasszal meg nyáron a "még együtt terveztük" dolgot. Mellesleg meg, ami a legérdekesebb, mindig is volt különbség Huawei meg Honor készülékek között a dizájnban (2020-ban már kevésbé, de hát úgyis tudták a bejelentés előtt is, hogy "szét fognak válni", nem fektettek energiát ilyesmikbe). Tehát egy cégként, mondjuk két éve, még tudtak külön tervezni, most meg hirtelen nem tudnak... két különálló cég... ez önmagában már jogi kérdéseket is felvethet(ne, ha nem magán az államon keresztül csinálnák mindezt). Mikor láttál olyat, hogy két teljesen külön cég, szó szerint ugyanolyan termékeket mutat be? Több, mint egy éven keresztül (és fogadni mernék, hogy még jövőre is ugyanúgy)? És mindezt pont Kínában? Ahol mindenre (is) képesek, pillanatok alatt? Ugyan.

Szóval ennyit a tervezésről, meg a logikáról. Tudom, hogy nehéz szépíteni, amit nem lehet... de néha jobb meg sem próbálni. Ez a Honor egy Huawei nova 8i, milliméterre, és minden alkatrészre pontosan, más színnel befestve. Erről ennyit.

(#10) joelke HU válasza doooo (#9) üzenetére


joelke HU
senior tag

Ez a készülék már legalább fél éve piacra került Kínában is. Szóval továbbra sem értem miért próbálsz úgy tenni mintha erre meg a Honor 50 széria többi tagjára tengernyi ideje lett volna a független Honornak. Ezeket még igenis együtt fejlesztették. Tessék türelmesnek lenni. Majd 2022 végén 2023 elején piacra kerülő Honorokat vesd össze az akkori Huawei mobilokkal. Addig meg ez felesleges konteózás.

Nokia 8 - blue

Hirdetés

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.