Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
Új hozzászólás Aktív témák
-
osztraksajt
őstag
Az FB-vel nem is fogok élni soha, de ha jól látom gondolom ez a szemedben alapból meghatároz egy embert.
Én még IRC-vel kezdtem a közösségi internettel való ismerkedést a kilencvenes évek közepén, de már az is kifinomultabb jogosultságkezeléssel rendelkezett akkoriban mint az FB akár csak egy évvel ezelőtt. ICQ, Myspace, csak hogy mérföldköveket említsek a közösségi portáloknál amiket használtam.Kérdésedre válaszolva konkrétan attól lesz jobb, hogy neked az FB-n két kattintással tiltanod kell ezeket, viszont meg sem fog ilyen jelenni, mert olyan beállításokat tudtam megtenni.
Én maradok ott ahol az innováció van, és nem ott ahol ezeket csak lenyúlják. De ha te az FB-ben találtad meg a ideális környezetet számodra, akkor pont jó hogy én a G+-on vagyok.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- BMW topik
- Mikrotik routerek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hamarosan érkezik az Atomic Heart utolsó DLC-je
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Én még IRC-vel kezdtem a közösségi internettel való ismerkedést a kilencvenes évek közepén, de már az is kifinomultabb jogosultságkezeléssel rendelkezett akkoriban mint az FB akár csak egy évvel ezelőtt. ICQ, Myspace, csak hogy mérföldköveket említsek a közösségi portáloknál amiket használtam.