Hirdetés

2020. december 1., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#39) kts88 válasza schawo (#36) üzenetére


kts88
senior tag

Akkor annyira nem löttem mellé. Elviekben lehetne növelni a hatasfokot, semmi sem szabna neki gatat. De gondolom fontosabb az, hogy rgb leddekkel rakjak meg, meg millio soha nem hasznalt komponenssel, mint mondjuk combosabb tekerccsel . Ok, mondjuk annak vastag ara van. Melestem a farnellnel, hogy kb mi van a piacon, az alaplapi 150 nanos tekercsek az olyan 1-2 euros savban vannak. A komolyabbak inkabb 10..... Persze aki szo szerint tonna szamra rendli az biztos nem ezt az arat latja :)
Vagy nagyon nagy dolog lenni icsit visszaterni a multba? [link] Jo ronda, de szerintem nem kellene iszonyat fordulat, csak epp annyi, hogy friss levegot kapjon, ne a procirol jövö meleg levegöt.
Addig az eredeti kiindulopontodra visszaterve, Az ar miatt szaporitjak a fazisokat. Legalabbis szerintem. Ha megnezed a passziv elemek nagyon összementek az elmult 20 evben, es az a draga, a többit lestancoljak a kinaiak :D

#35 Madárpók Ezek a 40-50-60A aramerössegek inkabb a meseben vannak. Mindig van valami kis labjegyzet ilyenkor a doksiban (pl chip capability). Es akkor a labjegyzetben ott van az idö, illetve esetleges minimalis meretü footprint stb. Na egy alaplapon ez tuti nem teljesül :D Itt az a baj a nyak is dög meleg, 100 fok nehany teszt alapjan, mar nincs hova vinni a höt.
Ez az asrockos eleg szimpi, kikerestem a mosfetet. 10C/W a 14C/W helyett, nem egetrengetö, de minden aprosag szamit. Nem tudom mennyit jelenthet a valosagban, gondolom a tunerek mar kifürkesztek.
Az a baj, hogy igazan jot nem lehet bele rakni aminek az Rthjc 0,18C/W, na azzal lehetne durvat epiteni, de megint ott tartunk, hogy a vrm, jujj, de draga lenne, senki nem venne alaplapot 300k-ert. Addig szines led, marketing, meg ertelmetlenül felrakott hütöborda.

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.